QUOTE(pepkė @ 2010 09 24, 15:14)
Merginos, kas galėtų turėt kokių idėjų, kas čia darosi su mano oda
Mano oda dabar irgi tik prie smilkinių durniuoja, gal tiesiog viskas nuo metų laiko priklauso
QUOTE(sarkela @ 2010 09 24, 17:02)
Sveikutė, jeigu galima ir aš į jūsų būrį...
Skaičiau skaičiau kelias dienas, tiksliau naktis, akys išvarvėjo... tikrai dar kiek daug nežinau
Bet labai jau knieti kuo daugiau sužinoti, kuo greičiau. Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug...
Sveika,
Tos pradžių pradžios ir nėra, tiesiog pirk kokybiškus nerafinuotus aliejus
Va pora vienos mergytės postų apie tai:
ČIA ir
ČIA
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 24, 17:19)
Šiandien dėjau daugiau aliejaus, ilgiau masažavau ir dėjau atvirkščiai- karštesnį rankšluostuką, tai ir šiluma ilgiau laikėsi. Iš pradžių išsigandau kas per nelygumai ant skrusotų, tokie kaip rutuliukai, o paskui pasiskaičiusi supratau, kad turbūt taip purvai mano valėsi. Kakta vis dar nelabai, bet skruostai atrodo jau padoriau. Tačiau dar anksti kažką kalbėti, visgi tik trečias kartas šiandien...
pas mane irgi šiandien vėlėsi tokie grūdeliai valantis aliejumi tarp pirštų
Geras jausmas kai jauti kad oda valosi
QUOTE(agnuske @ 2010 09 24, 19:50)
mano klausimelio nieks nepamate
gal kas galetu palyginti AN zaliaji moli su Argitulbu. Ar AN irgi toks pats labai geras?
Man AN per stiprus, oda net parausta, sudirgsta, išdžiūsta, dabar naudoju Argitulbą, labai patinka tas jau paruoštas mišinukas. Jei turi galimybę tai užsuk į žaliažalia ir parašyk mėginuko, jo tau kokiems dešimčiai kartų užteks, jei ne daugiau