Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 24, 18:38)
Atsiprašau, jei kvailas klausimas, bet aš labai žalia mineralinėje kosmetikoje dar.  blush2.gif Tie maskuokliai birioje formoje yra? rolleyes.gif

Konkrečiai šitie taip.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 24, 18:38)
Atsiprašau, jei kvailas klausimas, bet aš labai žalia mineralinėje kosmetikoje dar.  blush2.gif Tie maskuokliai birioje formoje yra? rolleyes.gif
o tai didelio cia daikto, vis klausimai yra klausimai biggrin.gif birus abu drinks_cheers.gif kaip ir pudrytes
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 17:39)
Konkrečiai šitie taip.

QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 17:49)
o tai didelio cia daikto, vis klausimai yra klausimai  biggrin.gif  birus abu drinks_cheers.gif kaip ir pudrytes

4u.gif
O kaip jis laikosi? Pavyzdžiui, ant paakių? Kažkaip atrodo, turėtų greit nubyrėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 24 rugsėjo 2010 - 18:23
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 24, 19:57)
4u.gif
O kaip jis laikosi? Pavyzdžiui, ant paakių? Kažkaip atrodo, turėtų greit nuburėti rolleyes.gif

Man paakių maskavimas visada būdavo problema, nes ko tik nenaudodavau, jau valandos bėgyje viskas sueidavo į raukšlytes ir labai negražiai atrodydavo. Naudoju Bare X Minerals mineralinį maskuoklį, tai ir gerai dengiasi, ir maskuoja, ir nesubėga. Žodžiu, patinka smile.gif Manau ir kiti mineraliniai maskuokliai turėtų neblogai laikytis, jie kažkaip geriau sukimba su oda, nei paprastos pudros, padengia plonai ir lygiai
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 24, 18:15)
Man paakių maskavimas visada būdavo problema, nes ko tik nenaudodavau, jau valandos bėgyje viskas sueidavo į raukšlytes ir labai negražiai atrodydavo. Naudoju Bare X Minerals mineralinį maskuoklį, tai ir gerai dengiasi, ir maskuoja, ir nesubėga. Žodžiu, patinka smile.gif Manau ir kiti mineraliniai maskuokliai turėtų neblogai laikytis, jie kažkaip geriau sukimba su oda, nei paprastos pudros, padengia plonai ir lygiai

Supratau, aš visai gerai draugauju su Nvey maskuokliu. Kažin jei ant jo tepčiau mineralinę, gerai būtų? g.gif
Atsakyti
mano klausimelio nieks nepamate blush2.gif gal kas galetu palyginti AN zaliaji moli su Argitulbu. Ar AN irgi toks pats labai geras?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 16:08)
panos, klausykit, dar klausimas. Na negali man taip vaidentis, bet kai lyginu LL ir EM pudrą, tai pastarąją šepetėlis, rodos, suvalgo - reikia vis iškratyti papildomai jos  g.gif Dabar bus proga LL panaudoti, nors iš pirmo žvilgsnio ji man atrodo skalsesnė. Ar čia priklauso ir nuo to, kad EM pudrą su LL kabukiu tepiau?

as EM su tuo ploksciu, specialiu tepu, bet irgi suvalgo, kas karta reikia isikratyti i dangteli is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 24, 19:50)
mano klausimelio nieks nepamate blush2.gif  gal kas galetu palyginti AN zaliaji moli su Argitulbu. Ar AN irgi toks pats labai geras?

AN molis milteliais, o Argital Argiltubo gi jau paruostas, jo sudetis tokia: Solum Fullonum - Aqua - Glycerin - Alcohol - Calendula Officinalis Extract - Equisetum Arvense Extract - Borago Officinalis Seed Oil - Lavandula Angustifolia Oil*- Xanthan Gum. * Componenti Degli Oli Essenziali Naturali: Limonene - Linalool.
As AN zalio molio nesu turejus, bet turiu Argital zalio molio milteliais.. Argiltubo irgi esu naudojus.. tai man asmeniskai Argiltubo labai patiko, o molis milteliais priklauso nuo to kaip as ji susimaisau - buna, kad labai patinka, o buna ir nelabai..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 17:43)
Aš jau nebeatsimenu, kas kur ką rašė, man atrodo Satura sakė pirko finishing powder. Norėčiau, kad pakomentuotum tą riūžavą.

dabar tai jau nesidažysiu, o ryt pabandysiu 4u.gif Tai išsipustysiu, namai džiaugsis biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 24, 18:17)
Einu ziuret kraujagysliu.

Net i lauka isejau  doh.gif O dieve, zalios  blink.gif Kaip baisu  biggrin.gif  Tik po viena dvi  melynas...

negaliu lotuliukas.gif

mano klausimelio nieks nepamate blush2.gif  gal kas galetu palyginti AN zaliaji moli su Argitulbu. Ar AN irgi toks pats labai geras?

tikrai geras ir AN dar gali būti stipresnis, geriau prikibtų prie odos. Jei spuogų gesinimui, tai aš gryną molį labiau mėgstu, o tie visi paruoštukai su glicerinais yra švelnesni, riebesni - nebent pasižaidimui, kai problemų nėra wink.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 24, 20:17)
as EM su tuo ploksciu, specialiu tepu, bet irgi suvalgo, kas karta reikia isikratyti i dangteli is naujo smile.gif

priminei tu man, glosčiau šiandien agnutos kirstą kabukį iš EM ax.gif Ką jūs, kaip triušio kailiukas - švelnumas neišpasakytas wub.gif Dabar sakyčiau, kad EM šepetėliai už LL tikrai nepalyginamai malonesni, švelnesni cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 24 rugsėjo 2010 - 21:51
esmę parašysiu - reikia patepti veidą aliejumi, kokiu mililitru, sakyčiau. Gerai pamasažuoti. Po šiltu/karštu vandeniu pakišti veido rankšluostuką ir uždėti ant veido, kad poros atsivertų. Rankšluostukas pravės, nuimk ir vėl pamasažuok nuoširdžiai visur. Aš taip rankšluostuką dedu tris kartus, galiausiai su šiltu veidą nuvalau, praskalauju, ir uždedu šaltą, kad poros užsivertų.

maximum 5 minutės, veidas ir nupraustas, ir mažas SPA pasidarytas wink.gif

merginos dar įpila į aliejų ricinos aliejaus, tik reikia proporcijas pačiai nusistatyti, kad nebūtų per stipru, nes jis veidą pasausina, poras sutraukia 4u.gif Aš jos nepilu, man ir paprasto aliejaus per akis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 09 24, 15:14)
Merginos, kas galėtų turėt kokių idėjų, kas čia darosi su mano oda doh.gif

Mano oda dabar irgi tik prie smilkinių durniuoja, gal tiesiog viskas nuo metų laiko priklauso mirksiukas.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 09 24, 17:02)
Sveikutė, jeigu galima ir aš į jūsų būrį...  blush2.gif

Skaičiau skaičiau kelias dienas, tiksliau naktis, akys išvarvėjo... tikrai dar kiek daug nežinau  doh.gif  Bet labai jau knieti kuo daugiau sužinoti, kuo greičiau. Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug...  blush2.gif

Sveika,
Tos pradžių pradžios ir nėra, tiesiog pirk kokybiškus nerafinuotus aliejus mirksiukas.gif
Va pora vienos mergytės postų apie tai: ČIA ir ČIA 4u.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 24, 17:19)
Šiandien dėjau daugiau aliejaus, ilgiau masažavau ir dėjau atvirkščiai- karštesnį rankšluostuką, tai ir šiluma ilgiau laikėsi. Iš pradžių išsigandau kas per nelygumai ant skrusotų, tokie kaip rutuliukai, o paskui pasiskaičiusi supratau, kad turbūt taip purvai mano valėsi. Kakta vis dar nelabai, bet skruostai atrodo jau padoriau. Tačiau dar anksti kažką kalbėti, visgi tik trečias kartas šiandien... blush2.gif

pas mane irgi šiandien vėlėsi tokie grūdeliai valantis aliejumi tarp pirštų bigsmile.gif Geras jausmas kai jauti kad oda valosi smile.gif

Man AN per stiprus, oda net parausta, sudirgsta, išdžiūsta, dabar naudoju Argitulbą, labai patinka tas jau paruoštas mišinukas. Jei turi galimybę tai užsuk į žaliažalia ir parašyk mėginuko, jo tau kokiems dešimčiai kartų užteks, jei ne daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, kol jus suradau blink.gif jau galvojau uzdare SM tema del kazko doh.gif lotuliukas.gif
Pasibaige taip staigiai mano balzamas, sakykit gal kur Kaune matet akciju sante plauku prieziuros priemonems? tik nuziurejau,kad maximoj natura sampunams 30% bigsmile.gif
Atsakyti