QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 20, 01:08)
Nelabai supratau klausimo, poveikis nuo molio gėrimo ar burnos skalavimo?
ir nuo to, ir nuo to
sudominai ir del tu toksinu ryte
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 09:50)
o jau mineralu
beje, ar dar negavai LL?
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 10:17)
plaunu lyg ir teisingai, bet gal neteisingai džiovinu - paguldžiusi ant šono. Gal vandens ten pribėga?
As irgi dziovinu paguldziusi, ant kokio ranksluostuko. pavartau vis, kai jau apysausis buna, statau i piestukine
plaukais i virsu
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 12:10)
mano gamybos gelis
su kava ir su konjako ekstraktu. Pirmas ir labiausiai pavykęs. Man ir spalva jo graži, ir kvapas fainas, ir tepasi maloniai, geriasi.
kaip fainai skamba
rudeniui kavos kvapas gal ir nieko butu, noreciau koki EA dar priciupti
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 13:20)
šiaip jau, jeigu pavyks surasti senas nuotraukas ir dar MB nufotkins mane naujai, apkarpysiu ir parodysiu, kokį kelią praėjau su natūralia kosmetika - pradinį tašką ir dabartinį. Tik reiks neapsigalvoti
butu laaaabai idomu
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:04)
Misini darausi 20 % ricinos, 80 % baze. EA kazkodel nenaudoju. Nors gal butu visai nieko kokie 5 laseliai ant viso buteliuko.
As i vandeni, kuriame mirkydavau ranksluostuka, lasa kita EA ilasindavau, kad truputi SPA gautusi
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:17)
Tai kad reiktu kuo maziau trinti tas akis, as tiesiog pasilenkus virs kriaukles ipratau, su pirstais ir vandeniu nutirpinti tusa nuo blaksnienu.
Fanarai geri lieka
bet ir man patinka taip valytis, arba ant vatos uzdejus valiklio palaikyti ant blakstienu, kad nutirptu visas
spaklius nemegstu to trynimo
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 20, 15:26)
As taip pat saziningai dariausi aliejini valyma jau kokia savaite, pats efektas tikrai labai patiko, lyg ir odyte tapo grazesne, bet beda tame , kad isbere is abeju pusiu zandikauli, nzn ar suprasite
Labai mazais tokiais nelygumais pabere?