Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 15:25)
Aha, dabar akcija, 15,92 mokėjau wink.gif Šiaip 19.90 berods.

Dėkui - o koks ploviklis? ALS?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 20, 01:08)
Nelabai supratau klausimo, poveikis nuo molio gėrimo ar burnos skalavimo? ax.gif
ir nuo to, ir nuo to 4u.gif sudominai ir del tu toksinu ryte unsure.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 09:50)
dekoratyvinė:
o jau mineralu bigsmile.gif beje, ar dar negavai LL? 4u.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 10:17)
plaunu lyg ir teisingai, bet gal neteisingai džiovinu - paguldžiusi ant šono. Gal vandens ten pribėga?
As irgi dziovinu paguldziusi, ant kokio ranksluostuko. pavartau vis, kai jau apysausis buna, statau i piestukine plaukais i virsu biggrin.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 12:10)
mano gamybos gelis su kava ir su konjako ekstraktu. Pirmas ir labiausiai pavykęs. Man ir spalva jo graži, ir kvapas fainas, ir tepasi maloniai, geriasi.
kaip fainai skamba bigsmile.gif rudeniui kavos kvapas gal ir nieko butu, noreciau koki EA dar priciupti rolleyes.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 13:20)
šiaip jau, jeigu pavyks surasti senas nuotraukas ir dar MB nufotkins mane naujai, apkarpysiu ir parodysiu, kokį kelią praėjau su natūralia kosmetika - pradinį tašką ir dabartinį. Tik reiks neapsigalvoti  cool.gif
butu laaaabai idomu thumbup.gif
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:04)
Misini darausi 20 % ricinos, 80 % baze. EA kazkodel nenaudoju. Nors gal butu visai nieko kokie  5 laseliai ant viso buteliuko. g.gif
As i vandeni, kuriame mirkydavau ranksluostuka, lasa kita EA ilasindavau, kad truputi SPA gautusi rolleyes.gif
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:17)
Tai kad reiktu kuo maziau trinti tas akis, as tiesiog pasilenkus virs kriaukles ipratau, su pirstais ir vandeniu nutirpinti tusa nuo blaksnienu.
Fanarai geri lieka biggrin.gif bet ir man patinka taip valytis, arba ant vatos uzdejus valiklio palaikyti ant blakstienu, kad nutirptu visas spaklius hihihi.gif nemegstu to trynimo
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 20, 15:26)
As taip pat saziningai dariausi aliejini valyma jau kokia savaite, pats efektas tikrai labai patiko, lyg ir odyte tapo grazesne, bet beda tame , kad isbere is abeju pusiu zandikauli, nzn ar suprasite smile.gif
Labai mazais tokiais nelygumais pabere?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 20 rugsėjo 2010 - 14:49
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 15:40)
beje, ar dar negavai LL? 4u.gif

nea, negavau. Iš tylos suprantu, kad niekas dar negavo. Kaži, nebuvo UK kokio pašto streiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 15:30)
Daug priezasciu gali buti- ir aliejus, ir alergija, ir reakcija, ir valymasis.. Bandyciau nieko nedaryti kol aprims oda, o veliau kitu aliejumi pakeisti.

Yra taip, kad vieni spuogiukai praeina, kiti iskyla, tai vat kelios dienos, kaip pakeiciaus aliejus, darausi su semenu, skaiciau kad turi antibakterini poveiki, na ir pastebejau kad lyg truputi aprimo tie spuogai, bet praejo tik pora dieniu, ziuresiu kas bus toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 20, 15:34)
Dėkui - o koks ploviklis? ALS?

Nea, Sodium coco-sulfate mirksiukas.gif
Atsakyti
labai mazais tokiais nelygumais pabere?

Kad ne mazais nelygumais, o tiesiog spuogais, nedideliais, vieni praeidavo, kiti atsirasdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 20, 15:50)
Kad ne mazais nelygumais, o tiesiog spuogais, nedideliais, vieni praeidavo, kiti atsirasdavo  unsure.gif

Man kažkaip panašu, kad valosi oda, jeigu ne bėrimas smile.gif
Papildyta:
Labai mazais tokiais nelygumais pabere?

Gal yra buvę tau taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 15:44)
nea, negavau. Iš tylos suprantu, kad niekas dar negavo. Kaži, nebuvo UK kokio pašto streiko? biggrin.gif

unsure.gif Negavau ir aš, bet labai tikiuosi šiom dienom ax.gif
Atsakyti
Tyla gera byla. atspejai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 20, 15:50)
Kad ne mazais nelygumais, o tiesiog spuogais, nedideliais, vieni praeidavo, kiti atsirasdavo  unsure.gif
tai gal reiskia, kad kemsasi poros g.gif arba valosi, kaip ir sake Honey
QUOTE(Honey @ 2010 09 20, 15:52)
Kad ir dabar zinok yra, idomu kodel. neskubu kaltinti alieju tik, bet ir nezinau, kame reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 20, 15:52)
Man kažkaip panašu, kad valosi oda, jeigu ne bėrimas smile.gif
Papildyta:

As turiu tokia vilti, kad tai kaip odos valymasis smile.gif , del to ir noriu testi aliejini valyma
Arba istikruju, kad kemsasi poros, tada visai prasti reiklalai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutsi: 20 rugsėjo 2010 - 15:01

QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 15:58)
Tyla gera byla. atspejai biggrin.gif

Satura tai lyginant su manim ir Etama anksčiausiai užsisakius, tai jipirma ir turėtų gaut, taip įsivaizduoju ax.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 20, 15:55)
unsure.gif Negavau ir aš, bet labai tikiuosi šiom dienom ax.gif

Kada padarei užsakymą? 4u.gif
Aš vis kiekvieną diena tikiuosi sulaukt, kaip nėr taip nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 15:28)
aukcionas:)
ir greiciausiai sius uk adresu tiktai (del to reiktu pasitikslint, neziurejau)

Nu pridirbau,ir priaukcijoninau,ir prisiregistravau,ir dar kazki ka doh.gif
o parasyta taip:
Post to: United Kingdom
tai reiskia i LT nesius? smile.gif
Atsakyti