Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

koki ranku krema man patartumete, nes vis tempia ranku oda, ne siurksti, ne pleiskanoja, bet toks nefainas jausmas smile.gif naudojau naturdem sausia odai, dabar NS, bet kazko man daugiau reikia biggrin.gif

dar apie mineralines smile.gif turiu Benecos auksinio riesuto spalvyte jau kokius, m, gal 4 men. visada tepiau taip kaip ismokau youtube:
My Webpage
vat taip. pertekliu nukratydavau i krasta dangtelio. ir tik vakar supratau kad daugiau taip nedarysiu.pradejau nenukratyti pertekliu ir tikrai dabar matau, kad tepuosi pudra, ir pamaskuoja kazkiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 24, 16:12)
Žiūriu žiūriu į tuos veidelius... Skaitau... Hmm  g.gif Aš turbūt dešinėj viršuj  rolleyes.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 16:16)
aš ne blondinė, bet šilti atspalviai man netinka visai  schmoll.gif Tai gal aš kairėj viršuj? Mistika man tie tipai  doh.gif
biggrin.gif as jau odos tipa tai kazkaip sugebejau atskirti, nes gan ryskiai maniskis pagal mane ir atsispindi tam pirmam pav., bet va audiniu spalvu-niekaip neatskiriu, kuri ten silta rozine/zalia, kuri ten salta doh.gif toks testas yra-paziurit i rieso vidine puse-kokias venas matot, i zalsvuma, ar melynuma?
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 16:32)
Kol kas manau, kad Porcelain man geriausiai bus.. be to, patamsint ja galesiu jeigu jau labai per sviesi bus,
Paziurejau, kad meginukai brangiai iseina atsisiusti..
Dar kelias savaites, manau, vistiek mastysiu, tai per ta laika, apsispresiu  g.gif

Laukiam ispudziu  4u.gif
Del patamsinimo pilnai sutinku drinks_cheers.gif ne karta pati taip ir esu dariusi. na, man kazkaip neatrodo brangiai tie 25lt iseigoje (uz 3 pudras ir 2 maskuoklius), nes vistiek ne vienam kartui uzteks, o ir galimybe pasirinkti, t.t., bet tik tiek, kad pagalvojus-uz tuos 25lt jau puse pudros iseina biggrin.gif tik klausimas-kaip spa;va atitaikyti. zodziu, slidu. arba bandyk pirkti iskart pilna pakuote ir jei jau labai netiks-dek i isparduotuve, arba bandyk meginius ciupti is akies smile.gif apsispresti tikrai padesim biggrin.gif

Dabar ispudziai tokie-isbandziau zalia maskuokli ir Blondie maskuokli.
Su zaliuoju paslepiau spuogus (jau taip buvo nurime, matyt hormonai kazkaip pasiautejo, pamete vel tokiais raudonais, as aisku dar nagus prikisau, tai turiu kelis ragus dabar doh.gif ) paslepe tikrai thumbup.gif zandus patepiau (kuperoze), irgipaslepe raudoni smile.gif
Su Blondie maskuokliu tepiau paakius-pamelynavimus tikrai paslepe, tik siek tiek klaidina ar smarkiai ar nedaug, nes labai ikrite paakiai tokie, vistiek matosi duobes doh.gif tai ir spalva atrodo kita. bet kad maskuoja, tai tikrai maskuoja spalva. rauksleles isryskino doh.gif nera ko noret is biraus produkto turbut. niekad nemaskuoju paakiu, man visos tos priemones atrodo per sunkios, bet jei jau darom bandymus, tai darom.
Paakiams maskuoti-blondie, spuogeliams, paraudimams-Blush away.
Einu nusiprausti, isdziuvusi bandysiu pudras. Gal pudros uzmaskuos tiek , kad nebereiks joku papildomu maskuokliu biggrin.gif kol kas, jei reiktu rinktis, imciau zaliaji maskuokli (aisku, kiekvienam pagal poreikius ir odos problemas) drinks_cheers.gif

(ai, kuriai bus labai aktualu, parasykit AZ ir atsiusiu foto kaip Blush away uzmaskavo spuogus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 24 rugsėjo 2010 - 16:15
Sveikutė, jeigu galima ir aš į jūsų būrį... blush2.gif

Skaičiau skaičiau kelias dienas, tiksliau naktis, akys išvarvėjo... tikrai dar kiek daug nežinau doh.gif Bet labai jau knieti kuo daugiau sužinoti, kuo greičiau. Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug... blush2.gif
Sakykite, ar aliejus bazinis turi būti specialus ekologiškas, jo negalima taip parduotuvėje pirkti, kur būna buteliukais mažais? Ten ir graikiškų riešutų, ir moliūgų sėklų, linų sėmenų, sezamo, nakvišų mačiau... tik nemuškit per galvą, aš dar "žalia", tai ir klausimai mano tokie, kaip čia lengviau pasakius... g.gif

Iš tų natūralių dalykų kelis metus propaguoju mineralines pudras - daugiau jokių nepripažįstu. Pradėjau nuo Bare Escentuals (BE), paskui Bare X minerals pabandžiau, o savaitės pradžioje sulaukiau mėginėlių iš LL: Candy Cane, In the Buff, Popcorn, Warm Honey.
Nuo BE kartais paberdavo, BXM labai patiko - likutį iš SM nusipirkau, nes prieš tai parsisiųsti mėginukai miniatiūriniai nepagelbėjo tongue.gif O LL dabar jau kelias dienas bandau. 4 atspalviai, bet visi man tinka, prisitaiko prie odos - nei balta, nei geltona su šia pudryte. Kol kas patenkinta labai - nieko nieko nesimato, kad tepta ant odos, tik labai graži lygi atrodo, strazdanas pamaskuoja. rolleyes.gif Dar skaistaliukų EM mineralinių turiu - brūkšteliu.
Dar iš LL parsisiunčiau mėginuką Star Dust, bet pati nežinau - aš jį kaip Highlighterį naudoju, o kaip reikia?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 17:01)
toks testas yra-paziurit i rieso vidine puse-kokias venas matot, i zalsvuma, ar melynuma?

trumpam ikelsiu kaip Blush away uzmaskavo spuogus (nelabai norisi ilgiau viesai rodyti odos defektus, o dar taip is arti blush2.gif )

vien mėlynas smile.gif Nebent kas sumuštų iki mėlynių biggrin.gif

tai kelk į mūsų temą mirksiukas.gif

Etama, tikrai jie užmušti thumbup.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 09 24, 17:02)
Sveikutė, jeigu galima ir aš į jūsų būrį...  blush2.gif

Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug...  blush2.gif

Sakykite, ar aliejus bazinis turi būti specialus ekologiškas, jo negalima taip parduotuvėje pirkti, kur būna buteliukais mažais?

sveika prisijungusi 4u.gif

kad ernesin per kelis tik puslapius atgal buvo nuorodas kaip tik įkėlusi apie valymą aliejais g.gif

perku kosmetinius aliejus iš parduotuvių, kuriomis pasitikiu: AromaNatural, Kvapų namai (LT), Aroma Zone (Prancūzija). Maistinių aliejų tam reikalui nesu naudojusi, negaliu pasakyti. Pamenu, kad buvo diskusijų, jog geriau kosmetiniai kosmetinėms reikmėms, bet kodėl - užmušk nepamenu doh.gif

o iki skaistalų dar nepriaugau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 24 rugsėjo 2010 - 16:13
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 17:08)
vien mėlynas  smile.gif Nebent kas sumuštų iki mėlynių biggrin.gif

Etama, tikrai jie užmušti  thumbup.gif
tada turi buti saltas tipas g.gif zalios buna pas silto odos tipo zmones. aisku, buna ir visokiu maisytu var., bet pagal ideja taip ir turetu buti smile.gif

siaubas, bet kad uzmuse, tai uzmuse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 23, 23:56)
drinks_cheers.gif Aš irgi tą patį pagalvojau, nes kai pirmą kartą kažkada seniai dariau, nepatiko, nes ir spuogų prikėlė, ir nieko ten išvis gero nebuvo. O dabar kai dariau, viskas tiesiog puiku, bet viską dariau švelniau - ir rankšluostuką vėsesnį, ir masažą švelnesnį. VAdinasi, pirmą kartą persistengiau.
Galadriele, tu irgi pabandyk atsargiau  mirksiukas.gif

Šiandien dėjau daugiau aliejaus, ilgiau masažavau ir dėjau atvirkščiai- karštesnį rankšluostuką, tai ir šiluma ilgiau laikėsi. Iš pradžių išsigandau kas per nelygumai ant skrusotų, tokie kaip rutuliukai, o paskui pasiskaičiusi supratau, kad turbūt taip purvai mano valėsi. Kakta vis dar nelabai, bet skruostai atrodo jau padoriau. Tačiau dar anksti kažką kalbėti, visgi tik trečias kartas šiandien... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 24, 16:54)
koki ranku krema man patartumete, nes vis tempia ranku oda, ne siurksti, ne pleiskanoja, bet toks nefainas jausmas smile.gif naudojau naturdem sausia odai, dabar NS, bet kazko man daugiau reikia biggrin.gif

Madara ranku kremas labai neblogas..

QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 17:01)
toks testas yra-paziurit i rieso vidine puse-kokias venas matot, i zalsvuma, ar melynuma?

(ai, kuriai bus labai aktualu, parasykit AZ ir atsiusiu foto kaip Blush away uzmaskavo spuogus)

labai aiskiai matau melynas venas biggrin.gif

ech.. nespejau pamatyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 17:19)
tada turi buti saltas tipas g.gif  zalios buna pas silto odos tipo zmones. aisku, buna ir visokiu maisytu var., bet pagal ideja taip ir turetu buti smile.gif

Pas mane mėėėlynos, bet aš šiaip visa maišyta, tai man visai neaišku, koks tas mano atspalvis. biggrin.gif

O klausykit, aliejiniam veido valymui būtina ricina? Neužtenka su vienu aliejum valyti, tarkim argano?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 17:23)
O klausykit, aliejiniam veido valymui būtina ricina? Neužtenka su vienu aliejum valyti, tarkim argano?

man per akis ir normalaus bazinio aliejaus. Kai su ricina, tai per daug pasausina, nors oda mišri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 17:23)
labai aiskiai matau melynas venas  biggrin.gif

ech.. nespejau pamatyti  verysad.gif
man rodos busim is tikrojo saltuju tipo visos melyniavenės biggrin.gif as del saves tai net nedvejoju schmoll.gif

AZ 4u.gif
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 17:23)
Pas mane mėėėlynos, bet aš šiaip visa maišyta, tai man visai neaišku, koks tas mano atspalvis.  biggrin.gif

O klausykit, aliejiniam veido valymui būtina ricina?
siaip turetum aiskiai atskirti, ar toks i pilkuma/rausvuma, ar labiau siltas-i gelsvuma wink.gif

neeee, nebutina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 24 rugsėjo 2010 - 16:29
Aš jau nebeatsimenu, kas kur ką rašė, man atrodo Satura sakė pirko finishing powder. Norėčiau, kad pakomentuotum tą riūžavą.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 16:01)
Dabar ispudziai tokie-isbandziau zalia maskuokli ir Blondie maskuokli.
Su zaliuoju paslepiau spuogus (jau taip buvo nurime, matyt hormonai kazkaip pasiautejo, pamete vel tokiais raudonais, as aisku dar nagus prikisau, tai turiu kelis ragus dabar doh.gif ) paslepe tikrai thumbup.gif zandus patepiau (kuperoze), irgipaslepe raudoni smile.gif

Atsiprašau, jei kvailas klausimas, bet aš labai žalia mineralinėje kosmetikoje dar. blush2.gif Tie maskuokliai birioje formoje yra? rolleyes.gif
Atsakyti