koki ranku krema man patartumete, nes vis tempia ranku oda, ne siurksti, ne pleiskanoja, bet toks nefainas jausmas naudojau naturdem sausia odai, dabar NS, bet kazko man daugiau reikia
dar apie mineralines turiu Benecos auksinio riesuto spalvyte jau kokius, m, gal 4 men. visada tepiau taip kaip ismokau youtube:
My Webpage
vat taip. pertekliu nukratydavau i krasta dangtelio. ir tik vakar supratau kad daugiau taip nedarysiu.pradejau nenukratyti pertekliu ir tikrai dabar matau, kad tepuosi pudra, ir pamaskuoja kazkiek
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 24, 16:12)
Žiūriu žiūriu į tuos veidelius... Skaitau... Hmm Aš turbūt dešinėj viršuj
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 16:16)
aš ne blondinė, bet šilti atspalviai man netinka visai Tai gal aš kairėj viršuj? Mistika man tie tipai
as jau odos tipa tai kazkaip sugebejau atskirti, nes gan ryskiai maniskis pagal mane ir atsispindi tam pirmam pav., bet va audiniu spalvu-niekaip neatskiriu, kuri ten silta rozine/zalia, kuri ten salta toks testas yra-paziurit i rieso vidine puse-kokias venas matot, i zalsvuma, ar melynuma?QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 16:32)
Kol kas manau, kad Porcelain man geriausiai bus.. be to, patamsint ja galesiu jeigu jau labai per sviesi bus,
Paziurejau, kad meginukai brangiai iseina atsisiusti..
Dar kelias savaites, manau, vistiek mastysiu, tai per ta laika, apsispresiu
Laukiam ispudziu
Del patamsinimo pilnai sutinku ne karta pati taip ir esu dariusi. na, man kazkaip neatrodo brangiai tie 25lt iseigoje (uz 3 pudras ir 2 maskuoklius), nes vistiek ne vienam kartui uzteks, o ir galimybe pasirinkti, t.t., bet tik tiek, kad pagalvojus-uz tuos 25lt jau puse pudros iseina tik klausimas-kaip spa;va atitaikyti. zodziu, slidu. arba bandyk pirkti iskart pilna pakuote ir jei jau labai netiks-dek i isparduotuve, arba bandyk meginius ciupti is akies apsispresti tikrai padesim Paziurejau, kad meginukai brangiai iseina atsisiusti..
Dar kelias savaites, manau, vistiek mastysiu, tai per ta laika, apsispresiu
Laukiam ispudziu
Dabar ispudziai tokie-isbandziau zalia maskuokli ir Blondie maskuokli.
Su zaliuoju paslepiau spuogus (jau taip buvo nurime, matyt hormonai kazkaip pasiautejo, pamete vel tokiais raudonais, as aisku dar nagus prikisau, tai turiu kelis ragus dabar ) paslepe tikrai zandus patepiau (kuperoze), irgipaslepe raudoni
Su Blondie maskuokliu tepiau paakius-pamelynavimus tikrai paslepe, tik siek tiek klaidina ar smarkiai ar nedaug, nes labai ikrite paakiai tokie, vistiek matosi duobes tai ir spalva atrodo kita. bet kad maskuoja, tai tikrai maskuoja spalva. rauksleles isryskino nera ko noret is biraus produkto turbut. niekad nemaskuoju paakiu, man visos tos priemones atrodo per sunkios, bet jei jau darom bandymus, tai darom.
Paakiams maskuoti-blondie, spuogeliams, paraudimams-Blush away.
Einu nusiprausti, isdziuvusi bandysiu pudras. Gal pudros uzmaskuos tiek , kad nebereiks joku papildomu maskuokliu kol kas, jei reiktu rinktis, imciau zaliaji maskuokli (aisku, kiekvienam pagal poreikius ir odos problemas)
(ai, kuriai bus labai aktualu, parasykit AZ ir atsiusiu foto kaip Blush away uzmaskavo spuogus)
Sveikutė, jeigu galima ir aš į jūsų būrį...
Skaičiau skaičiau kelias dienas, tiksliau naktis, akys išvarvėjo... tikrai dar kiek daug nežinau Bet labai jau knieti kuo daugiau sužinoti, kuo greičiau. Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug...
Sakykite, ar aliejus bazinis turi būti specialus ekologiškas, jo negalima taip parduotuvėje pirkti, kur būna buteliukais mažais? Ten ir graikiškų riešutų, ir moliūgų sėklų, linų sėmenų, sezamo, nakvišų mačiau... tik nemuškit per galvą, aš dar "žalia", tai ir klausimai mano tokie, kaip čia lengviau pasakius...
Iš tų natūralių dalykų kelis metus propaguoju mineralines pudras - daugiau jokių nepripažįstu. Pradėjau nuo Bare Escentuals (BE), paskui Bare X minerals pabandžiau, o savaitės pradžioje sulaukiau mėginėlių iš LL: Candy Cane, In the Buff, Popcorn, Warm Honey.
Nuo BE kartais paberdavo, BXM labai patiko - likutį iš SM nusipirkau, nes prieš tai parsisiųsti mėginukai miniatiūriniai nepagelbėjo O LL dabar jau kelias dienas bandau. 4 atspalviai, bet visi man tinka, prisitaiko prie odos - nei balta, nei geltona su šia pudryte. Kol kas patenkinta labai - nieko nieko nesimato, kad tepta ant odos, tik labai graži lygi atrodo, strazdanas pamaskuoja. Dar skaistaliukų EM mineralinių turiu - brūkšteliu.
Dar iš LL parsisiunčiau mėginuką Star Dust, bet pati nežinau - aš jį kaip Highlighterį naudoju, o kaip reikia?
Skaičiau skaičiau kelias dienas, tiksliau naktis, akys išvarvėjo... tikrai dar kiek daug nežinau Bet labai jau knieti kuo daugiau sužinoti, kuo greičiau. Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug...
Sakykite, ar aliejus bazinis turi būti specialus ekologiškas, jo negalima taip parduotuvėje pirkti, kur būna buteliukais mažais? Ten ir graikiškų riešutų, ir moliūgų sėklų, linų sėmenų, sezamo, nakvišų mačiau... tik nemuškit per galvą, aš dar "žalia", tai ir klausimai mano tokie, kaip čia lengviau pasakius...
Iš tų natūralių dalykų kelis metus propaguoju mineralines pudras - daugiau jokių nepripažįstu. Pradėjau nuo Bare Escentuals (BE), paskui Bare X minerals pabandžiau, o savaitės pradžioje sulaukiau mėginėlių iš LL: Candy Cane, In the Buff, Popcorn, Warm Honey.
Nuo BE kartais paberdavo, BXM labai patiko - likutį iš SM nusipirkau, nes prieš tai parsisiųsti mėginukai miniatiūriniai nepagelbėjo O LL dabar jau kelias dienas bandau. 4 atspalviai, bet visi man tinka, prisitaiko prie odos - nei balta, nei geltona su šia pudryte. Kol kas patenkinta labai - nieko nieko nesimato, kad tepta ant odos, tik labai graži lygi atrodo, strazdanas pamaskuoja. Dar skaistaliukų EM mineralinių turiu - brūkšteliu.
Dar iš LL parsisiunčiau mėginuką Star Dust, bet pati nežinau - aš jį kaip Highlighterį naudoju, o kaip reikia?
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 17:01)
toks testas yra-paziurit i rieso vidine puse-kokias venas matot, i zalsvuma, ar melynuma?
trumpam ikelsiu kaip Blush away uzmaskavo spuogus (nelabai norisi ilgiau viesai rodyti odos defektus, o dar taip is arti )
trumpam ikelsiu kaip Blush away uzmaskavo spuogus (nelabai norisi ilgiau viesai rodyti odos defektus, o dar taip is arti )
vien mėlynas Nebent kas sumuštų iki mėlynių
tai kelk į mūsų temą
Etama, tikrai jie užmušti
QUOTE(sarkela @ 2010 09 24, 17:02)
Sveikutė, jeigu galima ir aš į jūsų būrį...
Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug...
Sakykite, ar aliejus bazinis turi būti specialus ekologiškas, jo negalima taip parduotuvėje pirkti, kur būna buteliukais mažais?
Dar neradau tos pradžių pradžios apie veido valymus aliejumi. Viskas man taip maždaug...
Sakykite, ar aliejus bazinis turi būti specialus ekologiškas, jo negalima taip parduotuvėje pirkti, kur būna buteliukais mažais?
sveika prisijungusi
kad ernesin per kelis tik puslapius atgal buvo nuorodas kaip tik įkėlusi apie valymą aliejais
perku kosmetinius aliejus iš parduotuvių, kuriomis pasitikiu: AromaNatural, Kvapų namai (LT), Aroma Zone (Prancūzija). Maistinių aliejų tam reikalui nesu naudojusi, negaliu pasakyti. Pamenu, kad buvo diskusijų, jog geriau kosmetiniai kosmetinėms reikmėms, bet kodėl - užmušk nepamenu
o iki skaistalų dar nepriaugau
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 17:08)
tada turi buti saltas tipas zalios buna pas silto odos tipo zmones. aisku, buna ir visokiu maisytu var., bet pagal ideja taip ir turetu buti siaubas, bet kad uzmuse, tai uzmuse
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 23, 23:56)
Aš irgi tą patį pagalvojau, nes kai pirmą kartą kažkada seniai dariau, nepatiko, nes ir spuogų prikėlė, ir nieko ten išvis gero nebuvo. O dabar kai dariau, viskas tiesiog puiku, bet viską dariau švelniau - ir rankšluostuką vėsesnį, ir masažą švelnesnį. VAdinasi, pirmą kartą persistengiau.
Galadriele, tu irgi pabandyk atsargiau
Galadriele, tu irgi pabandyk atsargiau
Šiandien dėjau daugiau aliejaus, ilgiau masažavau ir dėjau atvirkščiai- karštesnį rankšluostuką, tai ir šiluma ilgiau laikėsi. Iš pradžių išsigandau kas per nelygumai ant skrusotų, tokie kaip rutuliukai, o paskui pasiskaičiusi supratau, kad turbūt taip purvai mano valėsi. Kakta vis dar nelabai, bet skruostai atrodo jau padoriau. Tačiau dar anksti kažką kalbėti, visgi tik trečias kartas šiandien...
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 24, 16:54)
koki ranku krema man patartumete, nes vis tempia ranku oda, ne siurksti, ne pleiskanoja, bet toks nefainas jausmas naudojau naturdem sausia odai, dabar NS, bet kazko man daugiau reikia
Madara ranku kremas labai neblogas..
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 17:01)
toks testas yra-paziurit i rieso vidine puse-kokias venas matot, i zalsvuma, ar melynuma?
(ai, kuriai bus labai aktualu, parasykit AZ ir atsiusiu foto kaip Blush away uzmaskavo spuogus)
labai aiskiai matau melynas venas
ech.. nespejau pamatyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 17:19)
tada turi buti saltas tipas zalios buna pas silto odos tipo zmones. aisku, buna ir visokiu maisytu var., bet pagal ideja taip ir turetu buti
Pas mane mėėėlynos, bet aš šiaip visa maišyta, tai man visai neaišku, koks tas mano atspalvis.
O klausykit, aliejiniam veido valymui būtina ricina? Neužtenka su vienu aliejum valyti, tarkim argano?
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 17:23)
O klausykit, aliejiniam veido valymui būtina ricina? Neužtenka su vienu aliejum valyti, tarkim argano?
man per akis ir normalaus bazinio aliejaus. Kai su ricina, tai per daug pasausina, nors oda mišri
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 17:23)
man rodos busim is tikrojo saltuju tipo visos melyniavenės as del saves tai net nedvejoju AZ
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 17:23)
Pas mane mėėėlynos, bet aš šiaip visa maišyta, tai man visai neaišku, koks tas mano atspalvis.
O klausykit, aliejiniam veido valymui būtina ricina?
siaip turetum aiskiai atskirti, ar toks i pilkuma/rausvuma, ar labiau siltas-i gelsvuma O klausykit, aliejiniam veido valymui būtina ricina?
neeee, nebutina
Aš jau nebeatsimenu, kas kur ką rašė, man atrodo Satura sakė pirko finishing powder. Norėčiau, kad pakomentuotum tą riūžavą.
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 16:01)
Dabar ispudziai tokie-isbandziau zalia maskuokli ir Blondie maskuokli.
Su zaliuoju paslepiau spuogus (jau taip buvo nurime, matyt hormonai kazkaip pasiautejo, pamete vel tokiais raudonais, as aisku dar nagus prikisau, tai turiu kelis ragus dabar ) paslepe tikrai zandus patepiau (kuperoze), irgipaslepe raudoni
Atsiprašau, jei kvailas klausimas, bet aš labai žalia mineralinėje kosmetikoje dar. Tie maskuokliai birioje formoje yra?