Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 14:59)
Ojė, jau matau, warm peach per šilta bus, reik dar blondie ir candy cane pabandymui užsisakyti.  lotuliukas.gif
o koks tavo odos tonas? siltas/saltas? smile.gif gal patarsim ka
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 15:03)
na bet kokybė tai gera telefoninių nuotraukų  4u.gif Sakyčiau, reali spalva bent Blondie yra apatiniame krašte, kur ne šešėlis. Nors aš ją dar šiek tiek blankesnę realiai pati matau vistiek biggrin.gif

prieš kažką komentuojat reiktų išbandyti ant odos/ Ryt turėsiu bandyti, nors niekur nežadu eiti biggrin.gif Gal bent ant rankos dabar bandyčiau tepti, bet kad nerolis šepetėlį supylė, tai dabar jis ne formoje  doh.gif
Is tikruju, labai neblogai fotografuoja thumbup.gif svarbu tik nesujudinti, gan ilgai fiksuoja vaizda. sujudinsi-issilies, bet siaip tikrai graziai ir teksta, viska nufotkina smile.gif
Bet tie indukai kokie fainuoliai, tokie mazi biggrin.gif kas dar neturejo/nemate, gal isivaziduoja, kad cia labai didelis kiekis. o is tikruju tai fotkinta is labai arti. va idomumo delei-induko aukstis kazkur 1,8cm., skersmuo 3cm, o atidarius dangteli, grynai pudrytes talpos skersmuo-2,4cm. Atsimeta tos rieves, dangtelio uzsukimo ir pan. Tai isivaziduokit i kokius mazucius indukus ziurit biggrin.gif

As irgi linkusi prie tokio verdikto, kad tonas, atspalvis, tikrai gan realiai peristeikia, tik ziurint i induka realybeje abi spalvos atrodo blankesnes smile.gif intensyvumu (sviesu/tamsu) tikrai nepasakyciau, kad skiriasi. tiesiog viena kardinaliai silta, kita salta ir tikrai ne balta nei viena, nei kita, kaip is kai kuriu foto ir komentaru buvo galima suprasti schmoll.gif jei dar kuriai bus neaisku, bandysiu dar geresnes foto padaryti ar pakomentuoti.
Atsakyti
Merginos, kas galėtų turėt kokių idėjų, kas čia darosi su mano oda doh.gif

Staiga netikėtai pradėjo netoleruoti molio kaukių, iš pradžių kaltinau EA dedamą į kaukę, po to pamačiau, kad ir be jo tas pats. Nusivalius veidą, oda vietomis stipriai paraudus, ypac kaktoje, netoli smilkinių. Anksčiau dėdavau žalią-puikiausiai tiko ir patiko, dabar bandau gasulą, rausvajį dar sumaišytus su milteliais ar jogurtu -vistiek per stipru doh.gif nebesuprantu, kas čia galėjo pasikeisti. Gal reikia pertrauką daryt..bet kad vasarą ir taip mažiau tų kaukių dėjau..šiaip dedu kartą į sav.
Atsakyti
QUOTE(andy @ 2010 09 24, 15:13)
O čia mėginukai tokiuose indeliuose, ar čia jau pilnos pakuotės. Kažkaip iš nuotraukos nesusigaudau.
Meginukai, tik is labai arti mirksiukas.gif po 0,75g.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 15:14)
As irgi linkusi prie tokio verdikto, kad tonas, atspalvis, tikrai gan realiai peristeikia, tik ziurint i induka realybeje abi spalvos atrodo blankesnes smile.gif intensyvumu (sviesu/tamsu) tikrai nepasakyciau, kad skiriasi. tiesiog viena kardinaliai silta, kita salta ir tikrai ne balta nei viena, nei kita, kaip is kai kuriu foto ir komentaru buvo galima suprasti schmoll.gif jei dar kuriai bus neaisku, bandysiu dar geresnes foto padaryti ar pakomentuoti.

Aciu, Etama 4u.gif susimaisiau visai ir nebezinau kokia reiks man imti lotuliukas.gif man Blondie gali buti per salta, o Warm Peach per silta g.gif speju sumaisius jas abi, butu ideali spalva biggrin.gif

o Porcelain spalvos nieks neuzsisakinejot?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 15:14)
o koks tavo odos tonas? siltas/saltas? smile.gif gal patarsim ka

Sakyčiau šiltas, bet šviesus, oda strazdanota... Užsisakiau Popcorn, Warm Peach, Barely Buff ir In the Buff pabandymui, tai gal pirmą šitų reikia sulaukti, o tada bus matyti, ar kas tiks...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 15:22)
Aciu, Etama  4u.gif  susimaisiau visai ir nebezinau kokia reiks man imti  lotuliukas.gif  man Blondie gali buti per salta, o Warm Peach per silta  g.gif  speju sumaisius jas abi, butu ideali spalva  biggrin.gif

o Porcelain spalvos nieks neuzsisakinejot?
Neskubek, pratestuosim su Satura ant veido ir gal bus lengviau tau apsispresti drinks_cheers.gif o siaip, tai zinok daug kas ir maiso tas spalvytes biggrin.gif jei tikrai butu ideali, gi butu galima kad ir kooperuotis 2 pudru pirkimui, atsidalinti per puse ir kiekvienai sau susimaisyti drinks_cheers.gif

As negirdejau, kad kas cia uzsakinetu Porcelain, bet jauciu ji jau bus tikrai balta schmoll.gif
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 15:25)
Sakyčiau šiltas, bet šviesus, oda strazdanota... Užsisakiau Popcorn, Warm Peach, Barely Buff ir In the Buff pabandymui, tai gal pirmą šitų reikia sulaukti, o tada bus matyti, ar kas tiks...
Popcornas manau bus per geltonas, barely buff jau toks tamsesnis, nebe visai light. nebent warm peach neblogai bus g.gif na, sulauk ir tada ziurek, teisybe kalbi drinks_cheers.gif mano oda tai salta skaitosi.

Is tikruju, gal kam bus naudinga, nusistatant savo odos tipa (kopijuoju is garderobo temos, ikele Dontstop flirt.gif ):
Silti ir salti odos atspalviai:
Mano tai pats pirmas (kaireje, virsuje). pamaciau ir iskart toptelejo, is kur cia mano veidas biggrin.gifuser posted image
Siltos/saltos pudros:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 24 rugsėjo 2010 - 14:38
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 15:37)
Neskubek, pratestuosim su Satura ant veido ir gal bus lengviau tau apsispresti drinks_cheers.gif

aha pratestuokit ir nepamirskit parasyti smile.gif seip jauciu pati uzsisakinesiu meginukus ir bandysiu issirinkti.. be to, kazko labai linkstu ties Porcelain atspalviu (vidinis balsas sako imti Porcelain lotuliukas.gif doh.gif )..

dar klausimelis.. ar labai skiriasi LL puslapyje parodytos spalvos nuo realiai gautu?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 13:55)
Bandziau padaryti foto su tel., lyginu BLONDIE ir WARM PEACH.

thumbup.gif nuotraukytes
man atrodo, kad Warm peach labiau visgi i geltonuma, ar klystu. Blondie turetu buti grazi, as ir prie saltaveidziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 15:48)
dar klausimelis.. ar labai skiriasi LL puslapyje parodytos spalvos nuo realiai gautu?

su šiandieniniu tikru ir dirbtiniu apšvietimu Vilniuje man Blondie pasirodė blankesnė ir pilkesnė. Bet reikia ant odos žiūrėti - kaip tepasi, kaip dengia, kokia spalva gaunasi g.gif

panos, klausykit, dar klausimas. Na negali man taip vaidentis, bet kai lyginu LL ir EM pudrą, tai pastarąją šepetėlis, rodos, suvalgo - reikia vis iškratyti papildomai jos g.gif Dabar bus proga LL panaudoti, nors iš pirmo žvilgsnio ji man atrodo skalsesnė. Ar čia priklauso ir nuo to, kad EM pudrą su LL kabukiu tepiau?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 15:48)
aha pratestuokit ir nepamirskit parasyti smile.gif seip jauciu pati uzsisakinesiu meginukus ir bandysiu issirinkti.. be to, kazko labai linkstu ties Porcelain atspalviu (vidinis balsas sako imti Porcelain  lotuliukas.gif  doh.gif )..

ok.gif ziurint kiek spalvyciu noretum imti, dabar taip pagalvojau-uz savo meginius sumokejau apie 25lt, tai jau puse pilno pudros kiekio galima sakyti iseina biggrin.gif
zinai, jei oda grynai balta, kaip kad sakei, tai gal ir ta porcelain sp. tiktu drinks_cheers.gif mano sviesi, neidegusi, bet is tikruju nera popieriaus baltumo visumoje. labai individualus ir tas pasakymas balta ar ten l. sviesi oda smile.gif
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 24, 15:54)
thumbup.gif nuotraukytes
man atrodo, kad Warm peach labiau visgi i geltonuma, ar klystu. Blondie turetu buti grazi, as ir prie saltaveidziu  biggrin.gif
4u.gif taip, taip, W.peach i geltonuma. siltas tonas drinks_cheers.gif tik sakau realiai neatrodo tokia kaip saule geltona biggrin.gif kaip kad atrodo nuotraukytese, o blankesne tokia, prigesinta ta geltona. siaip tikrai, be kalbu i gelsvuma drinks_cheers.gif
Baigiat mane sugundyt, einu jauciu tepliotis, bandyti spalvu, kol dar saule yra biggrin.gif
Atsakyti
aš ne blondinė, bet šilti atspalviai man netinka visai schmoll.gif Tai gal aš kairėj viršuj? Mistika man tie tipai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 16:10)
ok.gif ziurint kiek spalvyciu noretum imti, dabar taip pagalvojau-uz savo meginius sumokejau apie 25lt, tai jau puse pilno pudros kiekio galima sakyti iseina biggrin.gif
zinai, jei oda grynai balta, kaip kad sakei, tai gal ir ta porcelain sp. tiktu drinks_cheers.gif mano sviesi, neidegusi, bet is tikruju nera popieriaus baltumo visumoje. labai individualus ir tas pasakymas balta ar ten l. sviesi oda smile.gif

Baigiat mane sugundyt, einu jauciu tepliotis, bandyti spalvu, kol dar saule yra biggrin.gif

Kol kas manau, kad Porcelain man geriausiai bus.. be to, patamsint ja galesiu jeigu jau labai per sviesi bus, nors nemanau, kad bus per sviesi g.gif gi ziema arteja, o as busiu tikrai balta..
Paziurejau, kad meginukai brangiai iseina atsisiusti..
Dar kelias savaites, manau, vistiek mastysiu, tai per ta laika, apsispresiu g.gif

Laukiam ispudziu 4u.gif
Atsakyti