Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 11:44)
nezinau kada cia testuoti, gal siandien bandyti ka nors. bet kad daug var. gausis-1 maskuoklis su 3 sp. pudrom, kitas maskuoklis su 3sp. pudrom, maskuokliai be pudru, pudros be maskuokliu ir dar BXM normaliai neisbandziau biggrin.gif

gal gali palyginti Blondie ir Warm peach pudras? kuri yra sviesesne? kuri geltonesne? ar labai skiriasi siu abieju atspalviu tamsumas? na pvz ar Blondie daug sviesesne uz Warm peach ar kaip?
ar matines? na, zodziu laukiu issamaus palyginimo blush2.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sulu @ 2010 09 24, 12:23)
Kurie šampūnai gerai išplauna aliejus? Baigiasi Laveros migdolai,reikia kažko kito.
Weledos rozmarinai gerai plauna?

man tai labai gerai isplaudavo aliejus
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 24, 13:23)
taip- manukos ea, tamanais,moliu, belekuo,kad tik neiskiltu bjaurybe:) kartais nusigesina ir neiskylao kartais lieka toks uzsikoncervaves gumbas verysad.gif a bet kitaip tai juk butu ohoho..

as ant tokiu "gumbu" riebiai ant viso gumbo tepu zaliaji moli kelias dienas,man atslugsta jis, bet buna, kad kita karta toje pacioje vietoje pakyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 rugsėjo 2010 - 13:35
Nidulia, pamokentuok Mineralinės kosmetikos temoje (dekoratyvinės subforumas) BellaPierre mineralinę - tu ją turi, kiek žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 24, 12:52)
auksinis zmogus esi 4u.gif  biggrin.gif
tai negi sunku prie to paties prikabinti mirksiukas.gif kaip ir man paciai idomu buvo del tu spalvu, taip ir tave suprantu biggrin.gif gailiuosi, kad nepasiemiau tos... candy cane spalvytes. na, gal ir is situ issirinksiu ka smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 09 24, 13:20)
Rozmarinu hidrolata paemiau, nes cia prisiskaiciau kaip jis gerai plaukams, pati dar nieko nedariau, gal gali kuri duot ideja koki purskala susitaisyt ir kur po to purkst? saknis, galus, visus plaukus?
Turiu visko ko reikia, kad gerai "paturbinti" si hidrolata, tik reiketu tikslesniu nuorodu  blush2.gif
Purskiu tik saknis-skatina plauku augima, aktyvina kraujotaka thumbup.gif o pasigerinimai nebent atskiram, mazam kiekyje ax.gif as niekuo juo negerinu, bet tai galima pagal poreikius ir kokio b5, fitokeratinu det turbut.
QUOTE(Palomina @ 2010 09 24, 13:29)
gal gali palyginti Blondie ir Warm peach pudras? kuri yra sviesesne? kuri geltonesne? ar labai skiriasi siu abieju atspalviu tamsumas? na pvz ar Blondie daug sviesesne uz Warm peach ar kaip?
ar matines? na, zodziu laukiu issamaus palyginimo  blush2.gif  4u.gif  4u.gif
man tai labai gerai isplaudavo aliejus
kiek matau atsukus iundelius-warm peach tokio siltumo turi, blondie-saltumo, barely buff siltumo ir siek tiek rausvumo/rusvumo. bet siaip, visas paeiliui pasistacius, nepasakyciau, kad yra kardinalus skirtumas tarp spalvu schmoll.gif
B;ondie ir Warm peach pagal sviesuma netgi panasios sakyciau, nera ta blondie tokia balta, bent jau indelyje tikrai. tik skiriasi tonai-blondie toks saltas tonas, peach-siltas, su gelsvumu. nu pameginsiu truputi pasitepti smile.gif ant odos gal vel visiskai kitaip guls.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 24 rugsėjo 2010 - 13:37
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 14:32)
gailiuosi, kad nepasiemiau tos... candy cane spalvytes.

nera ta blondie tokia balta, bent jau indelyje tikrai.

Candy Cane vos tamsesnė už Blondie, bet per mano akis irgi iš šaltesnių g.gif

gal Porcelain būtų baltutėlė, o Blondie vaizdas indelyje ir mane nustebino - vos ne baltų miltelių tikėjausi biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl niekas neužsisakinėja LL finishing powder? Kam ji skirta?
Atsakyti
Bandziau padaryti foto su tel., lyginu BLONDIE ir WARM PEACH. Kad dar geresnis vaizdas butu, keliu is seniau tureta foto is interneto. Galiu pakomentuoti, kad joje man atrodo kiek per ryskios spalvos perteiktos, pvz. warm peach tokia perdaug geltona atrodo, bet patys atspalviai, tonai, tai tikrai gan gerai cia persiteikia. blondie kazkas panasaus, tik pas mane kiek blankesne atrodo, velgi.
Sviezios foto is telefono (ir cia ziuriu ryskesnes spalvos atrodo, nu man neatrodo ta warm peach ne is toli tokia geltona realiai, nors tu ka doh.gif gal ant veido ir visiskai kitaip guls).
Kaireje-BLONDIE, desineje-WARM PEACH:
user posted image
user posted image

Beje, del matiskumo-siaip nesimato kazkokiu blizgiu daleliu ar pan., manau bus labiau matines pudrytes, nebent ten kazkas su tuo "sviesos atspindejimu", ar pan. kazka esu uzfiksavusi, gal aprasymuose taip nurodyta buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 14:53)
O kodėl niekas neužsisakinėja LL finishing powder? Kam ji skirta?

pirmiausiai, tai niekas iki šiol normaliai ir neišaiškino, kam apskritai tos užbaigiamosios pudros yra reikalingos tongue.gif To rausvojo užbaigiamojo bestselerio parsisiunčiau mėginuką dėl to, kad - panaudojus maskuoklį Nude Cover Up veidui tikrai trūksta gyvumo. Jo tikriausiai ir ant pagrindo reikėtų, nes veido spalva tampa vienoda, dėl to nelabai sveikai atrodo. Nes, anot MB, kai kuriomis dienomis, priklausomai nuo savijautos, baltai šviečiu per pusę gatvės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 14:42)
Candy Cane vos tamsesnė už Blondie, bet per mano akis irgi iš šaltesnių  g.gif

gal Porcelain būtų baltutėlė, o Blondie vaizdas indelyje ir mane nustebino - vos ne baltų miltelių tikėjausi biggrin.gif
Aha as irgi taip manau del CC, kad bus vos tamsesne, gal daugiau to saltumo/rausvumo tures g.gif

Tikrai, po anos ikeltos foto mineral. kosm. temoje berods, kur balta kaip sniegas atrode, as jau irgi buvau issigandusi biggrin.gif
Zinai, gal tarkim tarp tos Blondie ir W. peach pasimatys didesnis skirtumas grynai uztepus ant odos-pirmoji gal kiek pasviesins veida vizualiai, antroji del to gelsvumo-kaip ir patamsins.

Kadangi ir tu gavai blondie, gal pakomentuok pagal mano idetas nuotraukas kazka, bus lengviau merginoms susigaudyti, as nelabai kokia komentatore blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 14:55)
Bandziau padaryti foto su tel., lyginu BLONDIE ir WARM PEACH. Kad dar geresnis vaizdas butu, keliu is seniau tureta foto

na bet kokybė tai gera telefoninių nuotraukų 4u.gif Sakyčiau, reali spalva bent Blondie yra apatiniame krašte, kur ne šešėlis. Nors aš ją dar šiek tiek blankesnę realiai pati matau vistiek biggrin.gif

prieš kažką komentuojat reiktų išbandyti ant odos/ Ryt turėsiu bandyti, nors niekur nežadu eiti biggrin.gif Gal bent ant rankos dabar bandyčiau tepti, bet kad nerolis šepetėlį supylė, tai dabar jis ne formoje doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 24, 14:26)
as ant tokiu "gumbu" riebiai ant viso gumbo tepu zaliaji moli kelias dienas,man atslugsta jis, bet buna, kad kita karta toje pacioje vietoje pakyla.

zalio molio dar neturiu. gal patartumet ar veiksmingumu panasus zalias molis is AN:
http://www.aromanatu...nito-molis.html
ar isgirtasis Argitulbas?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 13:55)
Bandziau padaryti foto su tel., lyginu BLONDIE ir WARM PEACH. Kad dar geresnis vaizdas butu, keliu is seniau tureta foto is interneto. Galiu pakomentuoti, kad joje man atrodo kiek per ryskios spalvos perteiktos, pvz. warm peach tokia perdaug geltona atrodo, bet patys atspalviai, tonai, tai tikrai gan gerai cia persiteikia. blondie kazkas panasaus, tik pas mane kiek blankesne atrodo, velgi.
Sviezios foto is telefono (ir cia ziuriu ryskesnes spalvos atrodo, nu man neatrodo ta warm peach ne is toli tokia geltona realiai, nors tu ka doh.gif gal ant veido ir visiskai kitaip guls).
Kaireje-BLONDIE, desineje-WARM PEACH:

O čia mėginukai tokiuose indeliuose, ar čia jau pilnos pakuotės. Kažkaip iš nuotraukos nesusigaudau.
Atsakyti