QUOTE(chemistry @ 2010 09 24, 10:41)
jos yra ir LT-persikas.lt psl. fainus mazi indukai tokie LL, bus panaudoti tikrai nezinau kada cia testuoti, gal siandien bandyti ka nors. bet kad daug var. gausis-1 maskuoklis su 3 sp. pudrom, kitas maskuoklis su 3sp. pudrom, maskuokliai be pudru, pudros be maskuokliu ir dar BXM normaliai neisbandziau QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 11:44)
jos yra ir LT-persikas.lt psl. fainus mazi indukai tokie LL, bus panaudoti tikrai nezinau kada cia testuoti, gal siandien bandyti ka nors. bet kad daug var. gausis-1 maskuoklis su 3 sp. pudrom, kitas maskuoklis su 3sp. pudrom, maskuokliai be pudru, pudros be maskuokliu ir dar BXM normaliai neisbandziau
znau kad yra, bet niekad neuzmatau blondie kad butu. Is visu matytu nuotraukeliu nusprendziau kad butent sita tiktu labiausiai
QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 11:44)
bet kad daug var. gausis-1 maskuoklis su 3 sp. pudrom, kitas maskuoklis su 3sp. pudrom
O kokias pudras ir maskuoklius ėmėt?
QUOTE(chemistry @ 2010 09 24, 11:48)
znau kad yra, bet niekad neuzmatau blondie kad butu. Is visu matytu nuotraukeliu nusprendziau kad butent sita tiktu labiausiai
merginos rase jiem laiska, sutiko per pora sav. berods gauti nesamo atspalvio pudryte tai jei tiksliai esi nusiziurejusi butent blondie pudra, drasiai jiems rasyk laiska ir paklausk ar gali atsiusti Palauk, dabar prisiminiau-avieciu juk tu nori. tai as tau galeciau kazkiek blondie pudros iberti (daug iv. bandymu nusimato, ziuresiu kas ten liks, uztat neprisizadu daug ) ir kartu su avietemis, kai atsiimsiu jas ir atsversiu, ideti. bent jau spalva kad pamatytum realiai, vis ne visiskai aklas pirkimas bus
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 11:53)
O kokias pudras ir maskuoklius ėmėt?
Maskuoklius-blush away (zalios sp., raudoniui slepti) ir blondie. O pudrytes-blondie, warm peach ir uzsakymo metu buvusia akcijine, naujaja ta-barely buff QUOTE(eglute82 @ 2010 09 24, 11:55)
Etama bandyk bandyk ir mum papasakok, kita menesi, siusiuos ir as LL, uzteks kankintis
As dar pas tave i AZ pasibelsiu tuoj Negerai tik, kad neturiu fotiko dabar noretusi kuo issamiau viska nupasakoti ir pan., kad padeti renkantis. su tel. nelabai kas gausis ziuresiu, gal is drauges pasiimciau fotika, tada padaryciau ir as reportaza
Mane be pudrų iš LL dar masina ir akių pieštukai . Gal kas juos jau irgi išbandė ?
QUOTE(Sulu @ 2010 09 24, 11:23)
Kurie šampūnai gerai išplauna aliejus? Baigiasi Laveros migdolai,reikia kažko kito.
Weledos rozmarinai gerai plauna?
Weledos rozmarinai gerai plauna?
Druide purity Aubrey Organics su zalia arbata mano mylimiausi, bet mano plaukai yra greitai susiriebaluojantys
Papildyta:
Dar pagyru galiu skirti siam sampunui isties plaukai atrodo super, zinoma tik savaite dar tenaudoju, bet patinka, pirma diena ir papure, ir zvilga. Minusiukas-kita diena reikia plauti ir visai neskalsus bet kartosiu
o va siais nusivyliau visai
tik issiplovus plaukai graziai ir krenta, ir papure, bet praeina kelios valandos ir man vel norisi plauti galva, sukrenta, pradeda riebaluotis ir siaip nevykusiai atrodo
na nelabai norisi sutikti kad prasidedanti spuoga reikia palikt nok.nes jei nepradeciu iskart gesint,tai baisingai dideli jie pas mane butu,nes kai pradeda kilt,tai pradzioj oda apraudus buna kokiu 10ct plotu.dabar ant nosies toks tai ir vaiksciociau savaite kol pasirodytu balta virsune? nu nzn...
Paskaiciau paskaiciau cia atejus, ir radau atsakyma, kas po galais paskutiniu laiku su mano oda negerai. Tiksliau supratau nuo ko jai negerai.
Nes kazkokia issausejus, vakare nusiprausiu veida, pasipurskiu hidrolatu, ir taip tempia kakta, kad nzn kiek laiko nesu jautus to jausmo. Nosis pradejo serpetot. Cia gi nuo to velnio ramuneliu hidrolato. Nes tik dabar suvedziau galus, kad kaip ji vakarais pradejau naudot, taip man ir oda sauset pradejo.
Atiduosiu vyrui po skutimosi pursktis.
Nes kazkokia issausejus, vakare nusiprausiu veida, pasipurskiu hidrolatu, ir taip tempia kakta, kad nzn kiek laiko nesu jautus to jausmo. Nosis pradejo serpetot. Cia gi nuo to velnio ramuneliu hidrolato. Nes tik dabar suvedziau galus, kad kaip ji vakarais pradejau naudot, taip man ir oda sauset pradejo.
Atiduosiu vyrui po skutimosi pursktis.
QUOTE(agnuske @ 2010 09 24, 13:04)
jei nepradeciu iskart gesint,
kokiu būdu? Tokiems molis gali būti labai gerai
QUOTE(Odrey @ 2010 09 24, 13:10)
Cia gi nuo to velnio ramuneliu hidrolato.
iš KN??
laba diena,
man ji prasidejo nuo to, kad is visu jegu traukiau Aroma zona siuntinuka is pasto dezutes, nes jau taip pastininkas buvo jo igrudes, kad reikejo gerai pasidarbuot, kol istraukiau.
ziaugiuosi : kameliju, sesamo morku, ricinos ir argano aliejais.
Verbenos, liepu, rozmarinu ir Nard hidrolatais mano patys mylimiausi
dar prigriebiau aloe vera ir lavandin super EA. Nosis taip uzgulta, kad vos vos jauciu kvapus, bet viskas kvepia.
Rozmarinu hidrolata paemiau, nes cia prisiskaiciau kaip jis gerai plaukams, pati dar nieko nedariau, gal gali kuri duot ideja koki purskala susitaisyt ir kur po to purkst? saknis, galus, visus plaukus?
Turiu visko ko reikia, kad gerai "paturbinti" si hidrolata, tik reiketu tikslesniu nuorodu
Tikiuosi, kad Mondebio siuntinukas rytoj ateis
man ji prasidejo nuo to, kad is visu jegu traukiau Aroma zona siuntinuka is pasto dezutes, nes jau taip pastininkas buvo jo igrudes, kad reikejo gerai pasidarbuot, kol istraukiau.
ziaugiuosi : kameliju, sesamo morku, ricinos ir argano aliejais.
Verbenos, liepu, rozmarinu ir Nard hidrolatais mano patys mylimiausi
dar prigriebiau aloe vera ir lavandin super EA. Nosis taip uzgulta, kad vos vos jauciu kvapus, bet viskas kvepia.
Rozmarinu hidrolata paemiau, nes cia prisiskaiciau kaip jis gerai plaukams, pati dar nieko nedariau, gal gali kuri duot ideja koki purskala susitaisyt ir kur po to purkst? saknis, galus, visus plaukus?
Turiu visko ko reikia, kad gerai "paturbinti" si hidrolata, tik reiketu tikslesniu nuorodu
Tikiuosi, kad Mondebio siuntinukas rytoj ateis
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 13:20)
kokiu būdu? Tokiems molis gali būti labai gerai
taip- manukos ea, tamanais,moliu, belekuo,kad tik neiskiltu bjaurybe:) kartais nusigesina ir neiskylao kartais lieka toks uzsikoncervaves gumbas a bet kitaip tai juk butu ohoho..