QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 23, 22:35)
hmm , tai tokiu princip jeigu viskas vyksta, tai reikia kaip tik tepti kokiais riebiais aliejais tą giluminį, kad šis greičiau prinoktų, tada pašalinus tik gydyti žaisdelę, ar taip?
Aš suprantu taip, kad nekišti nagų prie spuogo anksčiau laiko, leisti jam sunokti taip sakant. Nes pati pastebėjau, jei išlaukiu reikiamą laiką, tai spuogas gražiai išsispaudžia ir po nakties gražiai užsitraukia ir labai greit sugyja. Kaip nebuvę.
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 23, 22:36)
tai stai kame reikalas o as vis negalejau suprasti , kaip gi taip, dezinfekuoju spiritu, spaudziu ant pirstu uzdejusi vatos diskelius ir vistiek po spaudeliojimu paprasti gumbiukai pakyla giluminukais. tai palikti ramybeje juos?? Kai susivaldau nuo spaudeliojimo ir lokaliai patepu -pataskuoju cinku, tikrai nepakyla giluminiai,rekes rankutes valdyti.
Aš irgi niekaip nesuprasdavau iš kur tie gumbeliai Taip, Nidulia, kad ir kaip sunku būtų, reikia juos paikt ramybėj, bent kuriam laikui
QUOTE(ernesin @ 2010 09 23, 22:36)
Dar tik porą kartų jį naudojau Nepastebėjau nei sunkinimo nei riebinimo, nors pats plaukas toks storesnis atrodo ir sveikai blizgus
O aš dar vieną versiją girdėjusi:
Kaip mes spaudžiame spuogelį, kad ir patį mažiausią, pažeidžiame audinį ir atsiranda uždegimas, ko pasekoje iškyla dideli uždegiminiai spuogai, be tas nervinis impulsas kažkaip per kraujagysles sklinda, dėl to gali prikilti ir aplinkui
Sorry, kad ne aiškiai ir rišliai paaiškinau, tiesiog nepamenu kaip tai mediciniškai buvo aprašyta, bet gal esmę suprasite
O aš dar vieną versiją girdėjusi:
Kaip mes spaudžiame spuogelį, kad ir patį mažiausią, pažeidžiame audinį ir atsiranda uždegimas, ko pasekoje iškyla dideli uždegiminiai spuogai, be tas nervinis impulsas kažkaip per kraujagysles sklinda, dėl to gali prikilti ir aplinkui
Sorry, kad ne aiškiai ir rišliai paaiškinau, tiesiog nepamenu kaip tai mediciniškai buvo aprašyta, bet gal esmę suprasite
Parašyk ilgiau panaudojusi
Šitą versiją man MB vis kala. Kad išspausdama užteršiu ir aplinkui, bet čia daugiau (jei tai tiesa, bet visai tikėtina), jeigu šalia išspausto spuogo daugiau prikyla. Man šiaip retai kada taip būna, dėl to ir vis ginčijuosi su MB