Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 23, 22:35)
hmm g.gif , tai tokiu princip jeigu viskas vyksta, tai reikia kaip tik tepti kokiais riebiais aliejais tą giluminį, kad šis greičiau prinoktų, tada pašalinus tik gydyti žaisdelę, ar taip?

Aš suprantu taip, kad nekišti nagų prie spuogo anksčiau laiko, leisti jam sunokti taip sakant. Nes pati pastebėjau, jei išlaukiu reikiamą laiką, tai spuogas gražiai išsispaudžia ir po nakties gražiai užsitraukia ir labai greit sugyja. Kaip nebuvę.

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 23, 22:36)
tai stai kame reikalas  doh.gif o as vis negalejau suprasti , kaip gi taip, dezinfekuoju spiritu, spaudziu ant pirstu uzdejusi vatos diskelius ir vistiek po spaudeliojimu paprasti gumbiukai pakyla giluminukais. tai palikti ramybeje juos??  Kai susivaldau nuo spaudeliojimo ir lokaliai patepu -pataskuoju cinku, tikrai nepakyla giluminiai,rekes rankutes valdyti.

Aš irgi niekaip nesuprasdavau iš kur tie gumbeliai doh.gif Taip, Nidulia, kad ir kaip sunku būtų, reikia juos paikt ramybėj, bent kuriam laikui 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 23, 22:36)
Dar tik porą kartų jį naudojau smile.gif Nepastebėjau nei sunkinimo nei riebinimo, nors pats plaukas toks storesnis atrodo ir sveikai blizgus smile.gif

O aš dar vieną versiją girdėjusi:
Kaip mes spaudžiame spuogelį, kad ir patį mažiausią, pažeidžiame audinį ir atsiranda uždegimas, ko pasekoje iškyla dideli uždegiminiai spuogai, be tas nervinis impulsas kažkaip per kraujagysles sklinda, dėl to gali prikilti ir aplinkui rolleyes.gif
Sorry, kad ne aiškiai ir rišliai paaiškinau, tiesiog nepamenu kaip tai mediciniškai buvo aprašyta, bet gal esmę suprasite ax.gif

Parašyk ilgiau panaudojusi 4u.gif

Šitą versiją man MB vis kala. Kad išspausdama užteršiu ir aplinkui, bet čia daugiau (jei tai tiesa, bet visai tikėtina), jeigu šalia išspausto spuogo daugiau prikyla. Man šiaip retai kada taip būna, dėl to ir vis ginčijuosi su MB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 24, 00:27)
nea, atveze pati prekes i krautuvele kur dabar darbuojuosi
as vis galvoju tu adateliu misigyti bet bijau kad jas taip ir palikciau nes gasdina pats procesas saves badymo doh.gif

tikrai neskauda, net nesijaucia, kai odele praduri. Jei dar toks gerulis, kuomet virsunele aiski matosi, tuomet adatele laaaabai gerai smile.gif pameginkpaprasta adata, tik is rinkinio issirink pacia pacia maziausia,ploniauia, iverk siula, ileisk i spirituka ir pamegink pacia virsunele uzkabinti smaigaliu adateles, tikrai mazesne trauma nei spausti, kuomet oda bile kaip isplysta smile.gif
mergaites, per sirgima isnaudojau visus ea garinimui, patarkite ka dar efektingo greitai nusipirkti be arbatmedzio ea, levandu, rozmarinu, eukalipto, ciobreliu, cirtusiniu ea, kuris efektingai padeda sveikti ir bacilas visas isnaikina?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 24, 08:58)
Aš irgi niekaip nesuprasdavau iš kur tie gumbeliai doh.gif Taip, Nidulia, kad ir kaip sunku būtų, reikia juos paikt ramybėjParašyk ilgiau panaudojusi 4u.gif

tai jau isitikinau ir praktiskai. Visa savaite labai prastai jauciuosi, todel visiskai palikau ramybeje veida, ne tik neieskojau gumbeliu po padidinamu tiklu, bet ir netepiau jokiais kremais, apskritai jokiu proceduru, nes jegu visiskai neturejau. Ir ka jus sau manot, nei vieno spuogo, smakras sveikas, o pastoviai ant smakro turedavau kelis numaigytus vargetas.
Norejau paklausti apie kameliju alieju. Jus cia kalbate, kad jis islengvu alieju. Kuomet ji pirkau plaukams, paklausiau, ar tiktu jis veidui, Monika pasake, kad per sunkus jis veidui, as ir nenaudojau, o is tikruju jis nera sunkus?
Atsakyti
eteriniu misinys

Nidulia as dabar toki nusipirkau, kai pasakiau, kad nuo persalimo noriu kazko tai kn sita pasiule
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 23, 18:48)
ai as viena gyvenu. Ka noriu pati, ta ir turiu biggrin.gif

Pasigirsiu, kad ka tik susipazinau su Marmozel savininke.

duok savo tada, gal pavyks ir šiaip išgąsdinti biggrin.gif

na na, pasakok bigsmile.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 23, 18:52)
tačiau man nebuvo taip kaip daugumai čia rašančių, kad jaučiasi kaip spuogeliai nueina...

ir aš nejaučiu, kaip nueina - tiesiog oda gražėja ir viskas drinks_cheers.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 23, 20:43)
As pasidalinsiu, ka isgirdau is Elytes su tais gumbiukais spuogiukais giluminiais.

o čia tai geras cool.gif Labai įdomi ir labai reikalinga informacija mirksiukas.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 23, 22:36)
O aš dar vieną versiją girdėjusi:
Kaip mes spaudžiame spuogelį, kad ir patį mažiausią, pažeidžiame audinį ir atsiranda uždegimas, ko pasekoje iškyla dideli uždegiminiai spuogai, be tas nervinis impulsas kažkaip per kraujagysles sklinda, dėl to gali prikilti ir aplinkui rolleyes.gif

čia tai jo.... ernesin, bet čia sąmonė ir paaiškina daug ką drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 23, 22:50)
kol kas nesigauna, susibadau iki kraujo, o ko reikia nepraduriu sad.gif

tai gal ten nėra ką durti? Ar tikrai duri aiškų daiktą? Ar tik rausvą kauburėlį??

as vis galvoju tu adateliu misigyti bet bijau kad jas taip ir palikciau nes gasdina pats procesas saves badymo doh.gif

tai tau ne siuvimo adata doh.gif Jos, palyginti su siuvimui skirtomis, yra nepalyginamai plonesnės, švelnesnės ir aštresnės. Plius, trumputės - iki kaulo ir neįdursi biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 24, 09:11)
tikrai neskauda, net nesijaucia, kai odele praduri.

patarkite ka dar efektingo greitai nusipirkti be arbatmedzio ea, levandu, rozmarinu, eukalipto, ciobreliu, cirtusiniu ea, kuris efektingai padeda sveikti ir bacilas visas isnaikina?

būtent wink.gif

kėnių?

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 24, 09:32)
Norejau paklausti apie kameliju alieju. Jus cia kalbate, kad jis islengvu alieju. Kuomet ji pirkau plaukams, paklausiau, ar tiktu jis veidui, Monika pasake, kad per sunkus jis veidui, as ir nenaudojau, o is tikruju jis nera sunkus?

tikrai nėra sunkus, pati jį ant savęs tepiau 4u.gif
Papildyta:
nuostabi diena - gavau LL siuntinuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Parašykit paskui atsiliepimus LL ar mineralinių pudrų temoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 24 rugsėjo 2010 - 09:33
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 23, 20:24)
O tu veidą irgi tepi? Ar tik kūną?

Kol kas tik veidą smile.gif Jis skirtas kūnui, bet aš naudoju daugiausiai veidui. Kai turėsiu kantrybės ir laiko - pasitepliosiu viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 09:52)
na na, pasakok  bigsmile.gif

naujienu zadejo. Sake bus nauju kvapu ir nauja forma - purskiamu. Taip smalsuma suzadino, kad dabar jau laukiu nesulukiu kito jos apsilankymo jau su naujienom blush2.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 24, 10:17)
ir as radau lapeli ploja.gif o dziaugsme thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oj kip laukiu atsiliepimu 4u.gif
po algos jau ir as uzsisakysiu, tikriausiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 24, 10:41)
naujienu zadejo. Sake bus nauju kvapu ir nauja forma - purskiamu.

kažin, kokiu pagrindu purškiamus gamins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 10:51)
kažin, kokiu pagrindu purškiamus gamins  ax.gif

kazkaip itariu kad alkoholiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 09 23, 22:57)
Dar perskaiciau apie vesesni ranksluosti. Pagal sios proceduros instrukcijas supratau taip, kad reikia deti kaip tik kuo karstesni ranksluosti  g.gif Na bet jus sakot - jus zinot biggrin.gif Kad isvengti negerumu, ateitje desiu vesesni ranksluosti.
Gal geriau ne vėsesnį dėk, bet tiesiog ne verdančiai karštą, o tokį apykarštį, nes nuo vėsaus mano manymu tik terlionė, rezultatų 0 ir dar liks iki galo nepašalintas aliejus nuo odos, ko pasekoje gali užsikimšti poros rolleyes.gif

Darau kaip Elytė mokino, reikia durti tiesiai į porą(ten kur matai juoduliuką/pūlinuką), visiškai nei skauda nei aplamai kas jaučiasi, o jei nepataikai, tada pasijaučia toks tarsi įdūrimas ir pasirodo kraujas - taigi geriau labai iš lėto, atsargiai ir taikliai smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 24, 08:58)
Nes pati pastebėjau, jei išlaukiu reikiamą laiką, tai spuogas gražiai išsispaudžia ir po nakties gražiai užsitraukia ir labai greit sugyja. Kaip nebuvę.

Parašyk ilgiau panaudojusi 4u.gif

drinks_cheers.gif

Gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 24 rugsėjo 2010 - 10:23
QUOTE(Odora @ 2010 09 24, 09:44)
eteriniu misinys

Nidulia as dabar toki nusipirkau, kai pasakiau, kad nuo persalimo noriu kazko tai kn sita pasiule

o garinai jau?? kaip rezultatai?? o koks vyrauja kvapas sio misinuko??
Satura, tiesa pasakei, pribadau kauburelius neaiskius, tada vaikstau kruvinu snukeliu blush2.gif o kuom kvepia kenio ea? smile.gif
Atsakyti