pasiskaiciau as cia apie jusu spuogines bedas po rakinejimu ir viskas man aisku pasidare man lygiai taip pat buna. Sekmadieni darausi veido polinga, molio kaukes ir kitas grazinimosi proseduras. Po viskam dar gi butina man po padidinamu veidrodziu ieskoti kokiu nelygumu. Vat ir as prikisu nagus prie tokiu neaiskiu, nedideliu ir kitiems net nematomu spuoguciu. Ryte jau tose vietose skauduliukai giluminiai taip pat, kaip daugumai cia pasipasakojusiu. Nors ir pirstai dezinfekuoti ir pamaigymus patepu. Tada jau tepliones prasideda moliu, cinko tepalu ir t.t.
QUOTE(ashtri @ 2010 09 23, 12:21)
Na, ispaniškas įdegis nusiplovė visiškai, išsitraukiau senutę numylėtąja Laverą Vakare jau parudus būt turėčiau
O tu veidą irgi tepi? Ar tik kūną?
Aš irgi jūsų sugundyta tokiais gražiais aprašymais vakar pirmą kartą dariau aliejinį masažiuką su abrikosų kauliukų bei ricinos aliejais, procedūra labai patiko, bet konkretaus poveikio ant odos turbūt teks palaukti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 23, 16:12)
Molio taškus reikia per naktį palaikyti, ir dieną, kai namie būni. Man per porą dienų patys baisiausi susitraukia, tiesiog ištraukia viską ir nebelieka jokio gumbelio staigiai
As kazkada per nakti laikiau, kazkaip nepastebejau poveikio. Bet gal reikia dar ir kita diena nuo to spuogo su tuo moliu neatstot, bandysiu
QUOTE(chemistry @ 2010 09 23, 17:03)
Sumaiset cia man smegeneles zodziu, neekspermentuosiu niekuo ir imsiuosi savo megstamiausios taktikos... lauksiu kol patys praeis Ir daugiaum prie to didinncio veidrodzio nesiartinsiu bent per 5metrus
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 23, 20:03)
pasiskaiciau as cia apie jusu spuogines bedas po rakinejimu ir viskas man aisku pasidare man lygiai taip pat buna. Sekmadieni darausi veido polinga, molio kaukes ir kitas grazinimosi proseduras. Po viskam dar gi butina man po padidinamu veidrodziu ieskoti kokiu nelygumu. Vat ir as prikisu nagus prie tokiu neaiskiu, nedideliu ir kitiems net nematomu spuoguciu. Ryte jau tose vietose skauduliukai giluminiai taip pat, kaip daugumai cia pasipasakojusiu. Nors ir pirstai dezinfekuoti ir pamaigymus patepu. Tada jau tepliones prasideda moliu, cinko tepalu ir t.t.
As pasidalinsiu, ka isgirdau is Elytes su tais gumbiukais spuogiukais giluminiais. Pas mane irgi ju atsirado. Tai kai Elyte paaiskino, supratau. Zodziu, kai neprinokusi spuoga nukenksmini , jis pradeda gyti, uzsitraukia, o spuogas kai buves neprinokes, vis dar formuojasi, bet sikart giliau, nes viskas nuo virsaus jau pasalinta, o poros tuo metu nelieka, nes uzsitraukia gydama. Nu gal aiskiai paaiskinau Tai dabar sakiau, kad reiks kaip tai tvardytis, nes tie guzeliai uzknisa
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 23, 18:52)
Dedu karštą ant veido kokius 4-5 kartus, bet laikau tik po kokias 10sekundžių, nes atšąla greitai, tada šaltą kokius dukart, o tada viską nuvalau nuo veido tuo rankšluostuku netrindama odos.
Po vakar skruostai lyg ir lygesni, o ant kaktos maži pūlinukai iššoko Po šiandienos veidas minkštas ir lygus, spuogų nėra, bet yra tokie raudoni taškeliai ant veido- pasižiūriu, nu ne spuogai, tačiau raudona, bet ir ne alergija. Gal iš tiesų kažką darau ne taip?
Po vakar skruostai lyg ir lygesni, o ant kaktos maži pūlinukai iššoko Po šiandienos veidas minkštas ir lygus, spuogų nėra, bet yra tokie raudoni taškeliai ant veido- pasižiūriu, nu ne spuogai, tačiau raudona, bet ir ne alergija. Gal iš tiesų kažką darau ne taip?
Kad lyg ir šiek tiek ne taip darai, kaip Audrey buvo pasakojusi. Rankšluostukas gan greit ataušta, bet veidą reikia valyti karštu rankšluostuku, o ne šaltu. Po to šalto jau nebelaikau ant veido, o nuvalau veidą hidrolatu iš šaldytuvo. Arba apsipurkšti juo galima, bet aš neturiu purkštuko.
QUOTE(agnuta @ 2010 09 23, 19:43)
As kazkada per nakti laikiau, kazkaip nepastebejau poveikio. Bet gal reikia dar ir kita diena nuo to spuogo su tuo moliu neatstot, bandysiu
Na taip, reikia neatstoti, nes jei gerai užsizarazina, per vieną dieną stebuklo nepadarysi su niekuo, manau...
Bet gal čia individualu, gal tau ir nebus poveikio... Man, pavyzdžiui, arbatmedžio EA jokio poveikio spuogams nedaro, netgi yra buvę, kad tik pablogina situaciją...
QUOTE(agnuta @ 2010 09 23, 20:43)
As pasidalinsiu, ka isgirdau is Elytes su tais gumbiukais spuogiukais giluminiais. Pas mane irgi ju atsirado. Tai kai Elyte paaiskino, supratau.
hmm , tai tokiu princip jeigu viskas vyksta, tai reikia kaip tik tepti kokiais riebiais aliejais tą giluminį, kad šis greičiau prinoktų, tada pašalinus tik gydyti žaisdelę, ar taip?
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 23, 20:56)
Na taip, reikia neatstoti, nes jei gerai užsizarazina, per vieną dieną stebuklo nepadarysi su niekuo, manau...
na va, aš šiandie nuo ryto su žaliais taškais ant veido vaikštau, pagal mane, tai tikrai veikia!bjauriukas mažėja ačiū už patarimą!
Zodziu, kai neprinokusi spuoga nukenksmini , jis pradeda gyti, uzsitraukia, o spuogas kai buves neprinokes, vis dar formuojasi, bet sikart giliau, nes viskas nuo virsaus jau pasalinta, o poros tuo metu nelieka, nes uzsitraukia gydama. Nu gal aiskiai paaiskinau Tai dabar sakiau, kad reiks kaip tai tvardytis, nes tie guzeliai uzknisa
tai stai kame reikalas o as vis negalejau suprasti , kaip gi taip, dezinfekuoju spiritu, spaudziu ant pirstu uzdejusi vatos diskelius ir vistiek po spaudeliojimu paprasti gumbiukai pakyla giluminukais. tai palikti ramybeje juos?? Kai susivaldau nuo spaudeliojimo ir lokaliai patepu -pataskuoju cinku, tikrai nepakyla giluminiai,rekes rankutes valdyti.
QUOTE(agnuta @ 2010 09 23, 12:38)
Neapsunkina plaukų? Koks poveikis?
Dar tik porą kartų jį naudojau Nepastebėjau nei sunkinimo nei riebinimo, nors pats plaukas toks storesnis atrodo ir sveikai blizgus QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 23, 18:52)
Gal perkarštą rankšluostuką dėjai arba per stipriai valei su juo
As pasidalinsiu, ka isgirdau is Elytes su tais gumbiukais spuogiukais giluminiais.
O aš dar vieną versiją girdėjusi:
Kaip mes spaudžiame spuogelį, kad ir patį mažiausią, pažeidžiame audinį ir atsiranda uždegimas, ko pasekoje iškyla dideli uždegiminiai spuogai, be tas nervinis impulsas kažkaip per kraujagysles sklinda, dėl to gali prikilti ir aplinkui
Sorry, kad ne aiškiai ir rišliai paaiškinau, tiesiog nepamenu kaip tai mediciniškai buvo aprašyta, bet gal esmę suprasite
QUOTE(ernesin @ 2010 09 23, 22:36)
O aš dar vieną versiją girdėjusi:
irgi panasu i tiesa, todel Satura ir merginos apie adateles ir kalbejo. Matyt kai praduri virsunele, tuomet lengvai spaudziant audinio nepazeidziam. Atsinesiau is anytos adatele (diabetiku, cukrui tikrinti) bet kol kas nesigauna, susibadau iki kraujo, o ko reikia nepraduriu
QUOTE(ernesin @ 2010 09 23, 21:36)
Gal perkarštą rankšluostuką dėjai arba per stipriai valei su juo
Aš irgi tą patį pagalvojau, nes kai pirmą kartą kažkada seniai dariau, nepatiko, nes ir spuogų prikėlė, ir nieko ten išvis gero nebuvo. O dabar kai dariau, viskas tiesiog puiku, bet viską dariau švelniau - ir rankšluostuką vėsesnį, ir masažą švelnesnį. VAdinasi, pirmą kartą persistengiau.
Galadriele, tu irgi pabandyk atsargiau
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 23, 18:52)
Dedu karštą ant veido kokius 4-5 kartus, bet laikau tik po kokias 10sekundžių, nes atšąla greitai, tada šaltą kokius dukart, o tada viską nuvalau nuo veido tuo rankšluostuku netrindama odos.
As irgi isbandziau si buda, tai galiu pasakyti, kad ir man greitai ranksluostis atsala Bet kai uzsidengiu delnais, tai siluma ilgiau issilaiko.
Dar perskaiciau apie vesesni ranksluosti. Pagal sios proceduros instrukcijas supratau taip, kad reikia deti kaip tik kuo karstesni ranksluosti Na bet jus sakot - jus zinot Kad isvengti negerumu, ateitje desiu vesesni ranksluosti.
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 23, 19:49)
chemistry, gal tymo turgelyje buvai ? ieskojau ten jusu putinu su saltalankiais- nerasta...
nea, atveze pati prekes i krautuvele kur dabar darbuojuosi
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 23, 22:50)
irgi panasu i tiesa, todel Satura ir merginos apie adateles ir kalbejo. Matyt kai praduri virsunele, tuomet lengvai spaudziant audinio nepazeidziam. Atsinesiau is anytos adatele (diabetiku, cukrui tikrinti) bet kol kas nesigauna, susibadau iki kraujo, o ko reikia nepraduriu
as vis galvoju tu adateliu misigyti bet bijau kad jas taip ir palikciau nes gasdina pats procesas saves badymo