Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 23, 13:48)
Oi, kokia pazistama situacija console.gif
Kai as savo "grazuoli" turejau, tai man labai labai gelbejo ramuneles 4u.gif  tiesiog uzsiplikydavau ir tepdavau tepdavau, kompresiukus dedavau, patariu pabandyti 4u.gif tikiuosi tavo odele greitu laiku nurims 4u.gif

man ramuneles sausina oda doh.gif dabar galvoju gal ir man reiketu ne valyti tos odos taip, o paprasciausiai ja nuraminti?vat dabar po molio kaukes nors pasitepiau argitaliu su eziuole, jauciu kad truksta dregmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 23, 14:52)
man ramuneles sausina oda doh.gif  dabar galvoju gal ir man reiketu ne valyti tos odos taip, o paprasciausiai ja nuraminti?vat dabar po molio kaukes nors pasitepiau argitaliu su eziuole, jauciu kad truksta dregmes smile.gif

taip, tiesa, tikrai pasausina, mano atveju, tepiau tik spuogeli, tai spuogeliui tik i nauda buvo, aisku, ir siaip mano riebesne odele nelabai del to pyksta, tepant didesni plota tada reiktu kokio kremuko "sunkesnio" palepinimui, pvz, as esu labai patenkinta Hauschkos roziu wub.gif nors naudojau tik ziema, bet ir dabar jau man jo noris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 23, 14:24)
Dar pridėsiu prie linutiaaa pasisakymo, kad ir medetkų nuoviras šiuo atveju gerai 4u.gif
Aš jo neturiu, tik žinau, kad purškiamas ax.gif

aciu visoms 4u.gif o kaip tik namie yra nemazai medetku. reiks pabandyti kompresiukus

o del to kremo tai as dedervine visada anksciau "gydidavau" tais kremais. nu reiks dar pasidairyti ko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 23, 15:11)
aciu visoms 4u.gif o kaip tik namie yra nemazai medetku. reiks pabandyti kompresiukus

o del to kremo tai as dedervine visada anksciau "gydidavau" tais kremais. nu reiks dar pasidairyti ko ax.gif

o man nuo medetku nuoviro dar blogiau buvo verysad.gif labai sutrauke,nusausino oda ir poto daug baisuokliu isdygo blink.gif tai db jau bijau medetkas naudot...
o vat man irgi domu kaip usikoncervavusius sukietejusius gilminius isvaryt.manukos ea cia nepadeda,tamanai irgi.. anksciau naudodavau visnevski g.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pasidalinti įspūdžiais po vakar pirmą kartą pasidaryto aliejinio valymo. Naudojau simondsijų aliejų, su ricinų, aišku. Tai labai fainiai, man patiko, ypač jausmelis, kai užsidedi šiltą rankšluostį ant veido. wub.gif O ir oda pagražėjo. Mačiau net, kaip keli inkštirai nuo kaktos nusitrynė su rankšluostuku. thumbup.gif Ryte atsibudus nesijautė, kad veidas toks švarus, kad iškart kremą galėčiau tepti, bet lyg ir mažiau pasiriebalavęs buvo. Na, bet vėl darysiu ir šįvakar, ir rytoj. thumbup.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 09 22, 23:13)
aliejinius veido valymus/masaziukus darausi jau kokia gera savaite, su viena/dviem dienom pertraukomis. labai patinka, tik jei nebuciau prikisus nagu prie keliu vietu, tai ir vaizdelis butu geresnis. bet man po to valymo, lyg nagiukai nori biski ant veido "pasidarbuoti"  biggrin.gif tai kai prilindau, tai dabar turiu tris giluminius grazuoliukus ant smakro  doh.gif

Oi, kaip man knietėjo irgi!!! doh.gif Atrodė, kad labai lengvai išspausti dar daugiau galėčiau, bet susilaikiau, nes pagalvojau, kad kitą vakarą vėl gi jau kitos poros gražiai išsivalys.
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 23, 11:26)
Atejau pasiguoti, pries pora dienu nesusilaikau ir visa smakra ir nosi isspaudinejau. Dabar kenciu pasekmes... visas smakras iskeltas tokiais giluminiais skauduliniais spuogais doh.gif tepu arbtamedziu ir pan kad greiciau gyvates isnyktu, bet ziuriu kad ten oda nupleiskanojo viso smakro kaip dedervine mazdaug atrodo doh.gif net nebezinau ka daryti... ir taip visa oda tragiskos bukles o sicia dar tokios nesamones pradejo darytis...

mane istinka toks pat scenarijus .. doh.gif nusispaudineju, tada iskyla tie bjaurybes, tada arbatmedziu as juos puolu, tada nupleiskanoja siaubingai smakras.
mano nuomone jokie kremai cia nepades, bent kiek as bandziau
as toliau naudoju: hidrolatas, aliejus, o ant virsaus mineraline. ir pamaskuoju truputi ir cinko gauna truputi. savaime praeina
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 09 23, 15:44)
mane istinka toks pat scenarijus ..  doh.gif

Aš irgi to paties mėgėja doh.gif Kai viskas gerai, tai gerai, bet kai tokie šlykštūs bjaurybės pradeda kilt vienas po kito, nesusilaikau. Taip sakant, nervai nelaiko, norisi susidorot su jais, o paskui visa "graži" būnu doh.gif MB kaip pyksta, neleidžia net liest veido. Vienąkart, kai pasidarbavau, tai sakė neleis prie jo (ne prie veido, bet prie pačio MB) net prisiliest už bausmę biggrin.gif Bet tada nejuokinga buvo, rimtai supyko.
Bet man jokie molio taškai nepadeda, gal tiesiog reikia laukt, kol jie patys savaime susitvarkys, o taip nėr kantrybės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 23 rugsėjo 2010 - 14:58
aš esu tikra, kad čia ne kosmetinės problemos, o viduje kažkokia netvarka - stresas, liga, nusilpimas, prieš kuriuos kovojama atsipalaidavimu, gera nuotaika, nežiūrėjimu į veidrodį biggrin.gif Ir tikrai nesausinkite taip veidų - kaip linutiaaa pasakė, dėti kompresus tik lokaliai. Nes odai ir taip kažkas, o čia dar išviršinės atakos - papildomas stresas....

mineralinė su cinku irgi veikia drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 23, 14:57)
Aš irgi to paties mėgėja doh.gif Kai viskas gerai, tai gerai, bet kai tokie šlykštūs bjaurybės pradeda kilt vienas po kito, nesusilaikau. Taip sakant, nervai nelaiko, norisi susidorot su jais, o paskui visa "graži" būnu doh.gif MB kaip pyksta, neleidžia net liest veido. Vienąkart, kai pasidarbavau, tai sakė neleis prie jo (ne prie veido, bet prie pačio MB) net prisiliest už bausmę biggrin.gif Bet tada nejuokinga buvo, rimtai supyko.
Bet man jokie molio taškai nepadeda, gal tiesiog reikia laukt, kol jie patys savaime susitvarkys, o taip nėr kantrybės unsure.gif

Molio taškus reikia per naktį palaikyti, ir dieną, kai namie būni. Man per porą dienų patys baisiausi susitraukia, tiesiog ištraukia viską ir nebelieka jokio gumbelio staigiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 23, 16:12)
Molio taškus reikia per naktį palaikyti, ir dieną, kai namie būni. Man per porą dienų patys baisiausi susitraukia, tiesiog ištraukia viską ir nebelieka jokio gumbelio staigiai schmoll.gif
drinks_cheers.gif patikrinta ir mano biggrin.gif spuogams tokia stipresne kose pamaisau-rasula+zalia moli, bet ir rasulo is esmes pakanka bigsmile.gif
Atsakyti
Visai netyčia perbraukiau pirštais per kaktą ir nustebau - lygutėlė! Na, tikrai tie aliejiniai masažai kažkokius stebuklus daro, nes dar vakar buvo smulkių spuogiukų pilna kakta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 23, 19:09)
Visai netyčia perbraukiau pirštais per kaktą ir nustebau - lygutėlė! Na, tikrai tie aliejiniai masažai kažkokius stebuklus daro, nes dar vakar buvo smulkių spuogiukų pilna kakta. bigsmile.gif

Aš jau dvi dienas darau tuos masažiukus su aliejais, patinka, malonu, tačiau man nebuvo taip kaip daugumai čia rašančių, kad jaučiasi kaip spuogeliai nueina... Gal ką nors ne taip darau? Ta proga šiandien stipriau ir ilgiau pamasažavau, tačiau vis vien nieko. O ir rankšluostukas man kažkaip greitai atšąla ant veido, gal dėl to? Dedu karštą ant veido kokius 4-5 kartus, bet laikau tik po kokias 10sekundžių, nes atšąla greitai, tada šaltą kokius dukart, o tada viską nuvalau nuo veido tuo rankšluostuku netrindama odos.
Po vakar skruostai lyg ir lygesni, o ant kaktos maži pūlinukai iššoko doh.gif Po šiandienos veidas minkštas ir lygus, spuogų nėra, bet yra tokie raudoni taškeliai ant veido- pasižiūriu, nu ne spuogai, tačiau raudona, bet ir ne alergija. Gal iš tiesų kažką darau ne taip? verysad.gif
Atsakyti