Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 22, 20:18)
Turiu rasulo molio.
Kaip man elementariausią kaukę pasidaryt? Sumaišyt su vandeniu?

su negazuotu mineraliniu, arbatele, slakeli aliejaus ir ant veiduko, bet rasulas pasausina odele, kitos paprasciausiai rasulo kosele su vandenuku naudoja vietoj prausiklio 4u.gif
Atsakyti
Aliejus bet koks tinka? Turiu kokosų ir avokadų, bet nė vieno nebandžiau veidui...
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 22, 20:25)
Aliejus bet koks tinka? Turiu kokosų ir avokadų, bet nė vieno nebandžiau veidui...

kokosas gal sunkokas veidui, bet avokadu puikiai tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
O tas aliejus tiesiog padeda moliui nedžiūti?
Viską sumaišyti į košelę ir užtepus ant odos keik palaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 22, 20:27)
Ačiū 4u.gif
O tas aliejus tiesiog padeda moliui nedžiūti?
Viską sumaišyti į košelę ir užtepus ant odos keik palaikyti?

kad kauke nedziutu reikia pasipurskineti su vandenulu pastoviai, nes nuo sudziuvusios kaukes gali atsirasti nauju rauksleliu. Ziurint kokia tavo oda, pradziai iki 10 min gal, as kartais ir iki 20 palaikau
Atsakyti
problematinė - yra spuogelių.
manyčiau, kaip pirmam kartui, trumpiau užteks.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 22, 19:29)
Ka tik isbandziau naturalu nagu laka user posted image Sante Nr.3

Nelabai supratau kokia jo spalva ant pačio nago blush2.gif Panašiai kaip prancūziško ar tiesiog permatomas? 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 22, 19:38)
uzsitepiau veidui kauke - rasulas+kefyras+laimo ea+yuzu ea.. kauke laikiau 20

Kefyrą dėjai kaip drėkinantį ingridientą ar dėl ko nors kito? Beje, kas čia per yuzu ea? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 22, 20:39)
Nelabai supratau kokia jo spalva ant pačio nago blush2.gif Panašiai kaip prancūziško ar tiesiog permatomas? 4u.gif

permatomas, bet jei lakuociau du kart, manau spalva butu kaip prancuzisko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 07:13)
su kokiu aliejumi? wink.gif

Kadangi siuo metu pas mane badas kalbant apie aliejus, tai darau su tuo, ka dar turiu, visu pirma bandziau su ersketroziu, labai patiko, kartuka dar bandziau su vaniles fotiliu, bet si labai gailinu biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 12:32)
sher, ir aš nesvaigstu, bet jis man patinka. Ypač su kokiu giminingu apelsinų ar citrinų EA. Dar patinka labai poveikis. )

Vis paskaitau tyliai apie eliksyrus ir ju nuostabu poveiki biggrin.gif gal kada gi ir isdegs kokia galimybe isigyti g.gif zodz, minty uzfiksavus turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 22 rugsėjo 2010 - 21:03
sveikos merginos 4u.gif
oj, vos speju su jusu tempais biggrin.gif
tikriausiai jau kalbejot, bet neatrandu: kas kiek laiko reikia plauti sepetelius (mineralines pudros) ir su kuo juos plaunate ? su sampunu ? itariu, kad sugadinau viena sepeteli, isplovusi su muilu blush2.gif

aliejinius veido valymus/masaziukus darausi jau kokia gera savaite, su viena/dviem dienom pertraukomis. labai patinka, tik jei nebuciau prikisus nagu prie keliu vietu, tai ir vaizdelis butu geresnis. bet man po to valymo, lyg nagiukai nori biski ant veido "pasidarbuoti" biggrin.gif tai kai prilindau, tai dabar turiu tris giluminius grazuoliukus ant smakro doh.gif

gal galetu kas priminti ka duoda gero tas eliksyras (nerolio) ? pagooglinau, bet sausokai info radau. 4u.gif naudojaas grynas ar su kokiu baziniu aliejiumi ? 4u.gif

siuo metu naudoju nakvisu alieju veidui . labai lengvutis, greitai susigeria, toks skystas, lengvai pasausina
Atsakyti
Šepetėlį plaunu pagal poreikį, tiesiog jaučiasi kai pradeda darytis toks apsivėlęs, plaunu su skystu rankų muilu arba šampūnu, kai netingiu dar ir kondicionierių panaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 22, 21:39)
Kefyrą dėjai kaip drėkinantį ingridientą ar dėl ko nors kito? Beje, kas čia per yuzu ea? 4u.gif

dejau vietoj vandens, man tada nesausina odos.. kazkada neturejau jogurto, o tik kefyro, tai su juo sumaisiau ir labai patiko smile.gif
yuzu - japonisku kvapiuju mandarinu ea.. labai kvepia wub.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 09 22, 23:13)
sveikos merginos  4u.gif
oj, vos speju su jusu tempais  biggrin.gif
tikriausiai jau kalbejot, bet neatrandu: kas kiek laiko reikia plauti sepetelius (mineralines pudros) ir su kuo juos plaunate ? su sampunu ? itariu, kad sugadinau viena sepeteli, isplovusi su muilu  blush2.gif

plaunu ivairiai, kartais dazniau, kartais reciau.. priklauso nuo dazymosi tempu.. o plaunu visada su sampunu ir balzamu.. reikia gi ir sepetelius palepinti lotuliukas.gif
kazkada bandziau su veido prausikliu isplauti, tai neissiplove gerai.. vistiek sampunu teko perplauti..
Atsakyti