pasidariau valyma su abrikosu k.aliejumi ir ricina, po to mineralke ir nerolis bet taip kiekviena vakara,mh
o gal ya kas galetu palyginti poveiki valant veida aliejumi ir prausiant argitalio prausikliu, vis gundausi
QUOTE(fuksė @ 2010 09 22, 19:18)
o mano oda nemegsta tu kontrastu: karsto-salto, demem isvaro. Tai koki ranksluosti deti?
Mano irgi nemėgsta, nedėk karšto, dėk šiltą rankšluostuką, pilnai pakanka, žinok, pati pamatysi
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 22, 20:13)
O aš atvirkščiai darau tą masažą su aliejais - pirma rankšluostuką dedu, o paskui su aliejum, nesuprantu, kam atverti poras jau po masažo
ne po, o per
micefee, iš vaistinės ricina tinka
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 19:20)
ne po, o per
Tai viskas tvarkoje, vadinasi, viską gerai darau Ačiū
Ka tik isbandziau naturalu nagu laka Sante Nr.3 labai greit nudziuvo, spalvyte visiskai neutrali, blizga, bet atrodo kaip naturalus, idomiausia kiek atlaikys. Siaip dziaugiuos, nes kai atejo siuntinukas, galvojau, kad nepataikiau su spalvyte
šitokį ir aš turiu, labai graži spalva Laikys 2-3 dienas, bet trečioji jau su klaustuku...
katik dariau ir as aliejini masaza veidui.. nes kitos iseities neturiu siuo metu, nes prausiklis baigesi, Suki prausikli dar tik siandien uzsisakiau (pagaliau), muilu veido prausti nenoriu siuo metu..
pasiziurejau, kad sezamus jau pabaigiau, o daugiau nieko neturiu isskyrus kokosus.. na tai ir dariau masaziuka su kokosu aliejum ir ricina.. masazavau geras 5 min.. po to ranksluostuka kelis kartus dejau.. po visos sitos proceduros dar uzsitepiau veidui kauke - rasulas+kefyras+laimo ea+yuzu ea.. kauke laikiau 20 min., po to nuploviau.. na ir pabaigai papurskiau veida rozmarinu hidrolatu..
su aliejais masazuosiuos kasdien iki kol atkeliaus prausiklis, o kauke gal kas 3 dienas desiu paziuresiu po 1,5 savaites kokia odos bukle bus.. si vakara tai gerai atrodo po proceduru
o kiek kainuoja vaistinej ricina?
pasiziurejau, kad sezamus jau pabaigiau, o daugiau nieko neturiu isskyrus kokosus.. na tai ir dariau masaziuka su kokosu aliejum ir ricina.. masazavau geras 5 min.. po to ranksluostuka kelis kartus dejau.. po visos sitos proceduros dar uzsitepiau veidui kauke - rasulas+kefyras+laimo ea+yuzu ea.. kauke laikiau 20 min., po to nuploviau.. na ir pabaigai papurskiau veida rozmarinu hidrolatu..
su aliejais masazuosiuos kasdien iki kol atkeliaus prausiklis, o kauke gal kas 3 dienas desiu paziuresiu po 1,5 savaites kokia odos bukle bus.. si vakara tai gerai atrodo po proceduru
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 20:20)
micefee, iš vaistinės ricina tinka
o kiek kainuoja vaistinej ricina?
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 22, 20:20)
Mano irgi nemėgsta, nedėk karšto, dėk šiltą rankšluostuką, pilnai pakanka, žinok, pati pamatysi
Na reikes pabandyt, labai jau itikinamai skamba.
O kokius skrabus naudojate, na is naturaliu produktu? Kuom saliname negyvas lasteles?
Ar molis is KN tinka sausai odai? Ar yra bandziusiu? Tie paprasti man sukelia alergija.
QUOTE(sher @ 2010 09 22, 16:43)
merginos kuri ten giret after shave balzama? sita? http://www.violey.co...sam_p_4184.html ar patenkinti vyrai jusu?
Labai patenkinti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 09 22, 17:37)
Esu uzsisakiusi info zinute i telefona, kai iseis naujas numeris, tai kol kas tylu
Lauksim žinių
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 18:46)
Kurią AloeDent rūšį naudojate?
Balinančią
[quote=fuksė,2010 09 22, 20:56]
[quote=Galadrielė,2010 09 22, 18:46]
Pirkau iš ten Akamuti argano aliejų ir skystą juodąjį Afrikos muilą. Pristatė nemokamai (nes užsakymas viršijo 100lt), kurjeris atvežė į namus, viskas labai krupščiai supakuota, kokybe taipogi likau patenkinta. Pirkčiau ir toliau, tik kad brangoka... Radau pigesnių parduotuvių
O kur yra pigiau? O kam argano aliejus skirtas ir kaip Jus ji naudojate?
[/quote]
Pigiau AM, čia yra neblogų dalykėlių Gyvoji Kosmetika
Argano aliejus maitina ir atkuria odą, savyje turi daug vitamino E.
Aš jį naudoju vietoj veido kremo, užtenka vos lašiuko- oda tampa elastinga ir pamaitinta. Taip pat prieš plovimą įtrinu plaukų šaknis ir palaikau kelias valandas- plaukai būna puresni ir, tikiuosi, laikui bėgant bus stipresni. Tai pat patepu odą po epiliacijos- nuramina odą ir ji nesudirgsta. Žodžiu, labai universalus aliejus, kaip ir dauguma kitų, galima naudoti labai plačiai, o naudojasi gana taupiai Nenaudoju tik makiažo nuėmimui, nes man labiau patinka veidą nuprausti afrikietišku muilu arba čia plačiai aptarinėjama ir taip giriama kauke su ricinos aliejumi
[quote=Galadrielė,2010 09 22, 18:46]
Pirkau iš ten Akamuti argano aliejų ir skystą juodąjį Afrikos muilą. Pristatė nemokamai (nes užsakymas viršijo 100lt), kurjeris atvežė į namus, viskas labai krupščiai supakuota, kokybe taipogi likau patenkinta. Pirkčiau ir toliau, tik kad brangoka... Radau pigesnių parduotuvių
O kur yra pigiau? O kam argano aliejus skirtas ir kaip Jus ji naudojate?
[/quote]
Pigiau AM, čia yra neblogų dalykėlių Gyvoji Kosmetika
Argano aliejus maitina ir atkuria odą, savyje turi daug vitamino E.
Aš jį naudoju vietoj veido kremo, užtenka vos lašiuko- oda tampa elastinga ir pamaitinta. Taip pat prieš plovimą įtrinu plaukų šaknis ir palaikau kelias valandas- plaukai būna puresni ir, tikiuosi, laikui bėgant bus stipresni. Tai pat patepu odą po epiliacijos- nuramina odą ir ji nesudirgsta. Žodžiu, labai universalus aliejus, kaip ir dauguma kitų, galima naudoti labai plačiai, o naudojasi gana taupiai Nenaudoju tik makiažo nuėmimui, nes man labiau patinka veidą nuprausti afrikietišku muilu arba čia plačiai aptarinėjama ir taip giriama kauke su ricinos aliejumi
Turiu rasulo molio.
Kaip man elementariausią kaukę pasidaryt? Sumaišyt su vandeniu?
Kaip man elementariausią kaukę pasidaryt? Sumaišyt su vandeniu?