Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 19:36)
Ne blush2.gif Gi matytūsi jei būtų naudotas mirksiukas.gif

aš kai tik kelis šepetėlius gyvenime mačiusi, tai žinai... biggrin.gif Išsiplaunu dėl visa ko smile.gif

o kame juos laikai, kad nedulkėtų?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 18:36)
eisiu supurkšti nenuplaunamu tiktais.

su kuo cia purski? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 22, 19:46)
su kuo cia purski? 4u.gif

Su nenupaunamu Natuderm kondicionieriumi smile.gif
Atsakyti
[quote=Galadrielė,2010 09 22, 18:46]
Pirkau iš ten Akamuti argano aliejų ir skystą juodąjį Afrikos muilą. Pristatė nemokamai (nes užsakymas viršijo 100lt), kurjeris atvežė į namus, viskas labai krupščiai supakuota, kokybe taipogi likau patenkinta. Pirkčiau ir toliau, tik kad brangoka... Radau pigesnių parduotuvių mirksiukas.gif

O kur yra pigiau? blush2.gif O kam argano aliejus skirtas ir kaip Jus ji naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 22 rugsėjo 2010 - 18:56
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 19:46)
o kame juos laikai, kad nedulkėtų?

Tą kur naudoju tai vonioje ant lentynėlės, nes kasdieną juo dažausi, o kitur spintutėje wink.gif
Atsakyti
Gal galetumete pakartoti priemones recepta su ricina odos valymui, nerandu, bet matau, kad daugumai patiko.
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 22, 20:02)
Gal galetumete pakartoti priemones recepta su ricina odos valymui, nerandu, bet matau, kad daugumai patiko.
Aciu.  4u.gif

ČIA IR ČIA.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 20:03)

Aciu labai, o kazkur skaiciau, kad ricina kemsa poras. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 22 rugsėjo 2010 - 19:10
Žiūrėkit, o ricina iš vaistinės naudojimui netinka?

Ką priduoda vandens su citrina gėrimas rytais? Reikia gerti prieš ar po dantų valymą/maistą? biggrin.gif

Mineralinės pudros naudojamos daugiau dėl naudos ar reikalingumo (pakeičiant kremines), nes aš šiaip pudrų nenaudoju... Ar reikia jos?
Atsakyti
O aš atvirkščiai darau tą masažą su aliejais - pirma rankšluostuką dedu, o paskui su aliejum, nesuprantu, kam atverti poras jau po masažo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 20:11)
Mineralinės pudros naudojamos daugiau dėl naudos ar reikalingumo (pakeičiant kremines), nes aš šiaip pudrų nenaudoju... Ar reikia jos?

yra kelios šito reikalo pusės smile.gif Natūralūs kremai, saugantys nuo saulės, tepasi baltai, plius, tą apsaugą reikia nuolat atnaujinti. O kasdienio naudojimo natūralių kremų su SPF retai eina rasti, todėl mineralinė pudra bent jau man pirmiausiai yra saulės barjeras. Be to, jose yra gydančio cinko oksido, tai jeigu kas nors ir bando augti, yra greičiau nugesinamas smile.gif

na, paskui ir grožio reikalai. Puikumas yra paprastume - lengva ir greita naudoti, rezultatas geras ir naudos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 22, 20:13)
O aš atvirkščiai darau tą masažą su aliejais - pirma rankšluostuką dedu,  o paskui su aliejum, nesuprantu, kam atverti poras jau po  masažo  blush2.gif

o mano oda nemegsta tu kontrastu: karsto-salto, demem isvaro. blink.gif Tai koki ranksluosti deti?
Atsakyti