Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 22, 18:06)
paskutiniu metu vissiskai esu nepatenkinta savo oda, nei vieno grazaus plotelio: poros, juodi inkstirai, neisspaudziami kazkokie spuogai, giluminiai, kurie net nebando islisti unsure.gif  gal ir man pabandyti oda aliejumu valyti?bet turiu tik kokosu ir abrikosu kauliuku siuo metu, ar tinka koks? baisu net ziureti i save, ranka pereinu per veida, tai visur tik guzai doh.gif

Pasidaryk ricina su abrikosais. Jie irgi gerai tinka! thumbup.gif
Atsakyti
kaip tik ricinos irgi turiu 4u.gif pamasazuoji veida, tada kelis kartus silta ranksluostuka, po to nuvalai ir uzveri poras?

o dar, isbere man pilva ir nugara, tai dermatologas diagnozavo odos grybeli, nors maniau kad man baltme, tai israse visokiausiu cheminiu tepalu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 22, 18:30)
kaip tik ricinos irgi turiu 4u.gif  pamasazuoji veida, tada kelis kartus silta ranksluostuka, po to nuvalai ir uzveri poras?

o dar, isbere man pilva ir nugara, tai dermatologas diagnozavo odos grybeli, nors maniau kad man baltme, tai israse visokiausiu cheminiu tepalu verysad.gif

Tai matyt ir durnavoja visas organizmas, ir veidas tuo paciu...
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 22, 08:17)
Labas rytas,
aptikau stai tokia parduotuve, ar kam teko pirkti, ar patikima kokybe?
http://www.naturata....acijos-priemons

Pirkau iš ten Akamuti argano aliejų ir skystą juodąjį Afrikos muilą. Pristatė nemokamai (nes užsakymas viršijo 100lt), kurjeris atvežė į namus, viskas labai krupščiai supakuota, kokybe taipogi likau patenkinta. Pirkčiau ir toliau, tik kad brangoka... Radau pigesnių parduotuvių mirksiukas.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 09 22, 15:53)
ar esat kas bande juodajo afrikos molio muila?
user posted image

Aš naudoju skystą veido prausimui ir tikrai labai patinka- gerai nuvalo odą, išplauna makiažą, šiek tiek graužia, tačiau turiu spuogelių, todėl tai normalu. Bandžiau ir galvą juo plauti, tačiau labai sunku išplauti muilą, nors po plovimo plaukai man patiko- buvo nerealiai purūs ir gerai atrodė net tris dienas, nors įprastai po plovimo antros dienos vakare plaukai atrodo baisiai riebaluoti
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 22, 09:36)
Beje, merginos, jūs naujus šepetėlius prieš naudodamos pirmą kartą išplaunat ar iškart nadojat? blush2.gif

O gaila, man jau labai reikia. MB baiginėja ją (o tik šią pripažino kaip tinkamą iš visų bandytų), tai matyt teks pirkt be nuolaidos, o paskui gerai užsipirkt, kad scenarijus nepasikartotų biggrin.gif

g.gif Jau kurį laiką be perstojo naudoju šį ir dabar kaip tik kyla tokia giluminiai, pritvinkę blogio spuogai. Galvojau dėl kitų priežasčių, bet gal čia nuo kremo? g.gif

Iš kart, kai ateina laikas plauti tai ir išplaunu rolleyes.gif

Kurią AloeDent rūšį naudojate? mirksiukas.gif

Gali būti ax.gif

QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 11:07)
o šiandienos mano nuostaba - plaunu galvą kas antrą dieną, šiandie toji jau plovimo diena, pasižiūriu į veidrodį, pačiupinu, nugi pakilę nuo šaknų, gražiai krentantys plaukai! Reiškia, Natuderm veikia visai neprastai:) thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Norėjau tą patį parašyti, reikia eiti plauti galvą nes jau antros dienos galas, o nematau reikalo bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(prokruste @ 2010 09 22, 12:50)
neatlaikiau ir as spaudimo tongue.gif nulekiau siandien i Akropoli ir nusipirkau bella pierre mineraline pudra. Pirkau cinnamon atspalvi. Parlekus iskart puoliau tepliotis. Oda gyvesne atrodo. Tikejausi, kad ir spuogeliai ne taip matysis, bet nieko panasaus. Toks vaizdas, kad dar labiau isryskino. Gal netinkama atspalvi pasirinkau g.gif
Man šis atspalvis visiškai netiko, nepatikau sau visiškai su juo schmoll.gif Prieš tai turėjau Nutmeg, tai buvo idealus, o dabar kiek beieškau Latte, nepavyksta rasti pardavime biggrin.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 22, 13:46)
o del valymo veido su ricina ir t.t. tai va valiau kuri laika kokia 8d be pertrauku, o vakar patingejau ir galvoju tik semenu aliejum pavalysiu ir ka,atsikeliu ir veidukas ne tas is isvaizdas gal ir mazai kuo skiriasi, bet palietus ranka toks jausmas nesvari oda, taip ir norisi su kokia lopetele pagramdyt rolleyes.gif
Aš irgi neatsidžaugiu šiuo valymo būdu, jau trečia diena kaifuoju wub.gif

QUOTE(sher @ 2010 09 22, 16:43)
merginos kuri ten giret after shave balzama? sita? http://www.violey.co...sam_p_4184.html ar patenkinti vyrai jusu? smile.gif
Šis. Labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 22 rugsėjo 2010 - 17:47
QUOTE(shemsa @ 2010 09 22, 14:53)
ar esat kas bande juodajo afrikos molio muila?

ir as turiu nusipirkusi. Man jis labai dziovino oda. Kai juo nusiprausi, oda tiesiog gurgzda. Viena gabaliuka atidaviau paauglei giminaitei. Tai jai labai patiko, sake, kad ir spuogu maziau ir oda maziau riebaluojasi.
Atsakyti
Ernesin, o koki Natuderm sampuna jus naudojate? maciau ju yra keliu rusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxidem @ 2010 09 22, 19:06)
Ernesin, o koki  Natuderm sampuna jus naudojate? maciau ju yra keliu rusiu smile.gif

Ne Ernestin, bet aš ir naudoju:) manasis Anti - fett berods vadinas, tikrai labai patinka:) žiūrėsme, kaip bus toliau:)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 18:46)
Iš kart, kai ateina laikas plauti tai ir išplaunu rolleyes.gif

Norėjau tą patį parašyti, reikia eiti plauti galvą nes jau antros dienos galas, o nematau reikalo bigsmile.gif  biggrin.gif

o gavusi naują išplauni? wink.gif

nesausina jis??
Atsakyti
QUOTE(oxidem @ 2010 09 22, 19:06)
Ernesin, o koki  Natuderm sampuna jus naudojate? maciau ju yra keliu rusiu smile.gif

Maitinamąjį(Nourishing) wink.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 19:31)
o gavusi naują išplauni? wink.gif

nesausina jis??

Ne blush2.gif Gi matytūsi jei būtų naudotas mirksiukas.gif

šiandien antrą kart ploviau juo plaukus, vėl nedėjau kondicionieriaus, eisiu supurkšti nenuplaunamu tiktais. Nepastebėjau sausinimo, bet išplauna švariai, iki girgždėjimo, palyginimui, kaip Sante Brilliant šampūnas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 22 rugsėjo 2010 - 18:42
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 19:25)
Ne Ernestin, bet aš ir naudoju:) manasis Anti - fett berods vadinas, tikrai labai patinka:) žiūrėsme, kaip bus toliau:)

Aciu, eisiu ieskoti kol dar yra nuolaidos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 19:36)
Maitinamąjį wink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif . Vis seku slapčia, ką jūs kalbate, "nusibezdžioniauju", ką tepate ar perkate, bet va, paskubėjau prieš jūsų LL pirkimo akciją ir savarankiškai, nepasitarus su jumis tongue.gif , užsisakiau mėginuką pudros va šitą ir dar kitą panašų: http://www.coastalsc...-foundation.cfm .
Šiandien gavau, visai nieko pasirodė, tik va palyginau sudėtį su LL ir truputį sunerimau - ar jų sudėty ( Titanium Dioxide, Sericite,Iron Oxides, Rice Powder, Boron Nitride, Kaolin Clay, Mica,Ultramarine Blue) blogo ko nėra g.gif . Gal galite sužiūrėti (na, neišeina man per tą puslapį patikrinti - nieko man nerodo verysad.gif ) ir padėti apsispręsti, ko geriau norėti - šito pilnos porcijos ar LL. Ačiū 4u.gif
Atsakyti