QUOTE(agnuta @ 2010 09 22, 09:36)
Beje, merginos, jūs naujus šepetėlius prieš naudodamos pirmą kartą išplaunat ar iškart nadojat?
O gaila, man jau labai reikia. MB baiginėja ją (o tik šią pripažino kaip tinkamą iš visų bandytų), tai matyt teks pirkt be nuolaidos, o paskui gerai užsipirkt, kad scenarijus nepasikartotų
Jau kurį laiką be perstojo naudoju šį ir dabar kaip tik kyla tokia giluminiai, pritvinkę blogio spuogai. Galvojau dėl kitų priežasčių, bet gal čia nuo kremo?
Iš kart, kai ateina laikas plauti tai ir išplaunu
Kurią
AloeDent rūšį naudojate?
Gali būti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 11:07)
o šiandienos mano nuostaba - plaunu galvą kas antrą dieną, šiandie toji jau plovimo diena, pasižiūriu į veidrodį, pačiupinu, nugi pakilę nuo šaknų, gražiai krentantys plaukai! Reiškia, Natuderm veikia visai neprastai:)
Norėjau tą patį parašyti, reikia eiti plauti galvą nes jau antros dienos galas, o nematau reikalo
QUOTE(prokruste @ 2010 09 22, 12:50)
neatlaikiau ir as spaudimo
nulekiau siandien i Akropoli ir nusipirkau bella pierre mineraline pudra. Pirkau cinnamon atspalvi. Parlekus iskart puoliau tepliotis. Oda gyvesne atrodo. Tikejausi, kad ir spuogeliai ne taip matysis, bet nieko panasaus. Toks vaizdas, kad dar labiau isryskino. Gal netinkama atspalvi pasirinkau
Man šis atspalvis visiškai netiko, nepatikau sau visiškai su juo
Prieš tai turėjau
Nutmeg, tai buvo idealus, o dabar kiek beieškau
Latte, nepavyksta rasti pardavime
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 22, 13:46)
o del valymo veido su ricina ir t.t. tai va valiau kuri laika kokia 8d be pertrauku, o vakar patingejau ir galvoju tik semenu aliejum pavalysiu ir ka,atsikeliu ir veidukas ne tas is isvaizdas gal ir mazai kuo skiriasi, bet palietus ranka toks jausmas nesvari oda, taip ir norisi su kokia lopetele pagramdyt
Aš irgi neatsidžaugiu šiuo valymo būdu, jau trečia diena kaifuoju
QUOTE(sher @ 2010 09 22, 16:43)
merginos kuri ten giret after shave balzama? sita?
http://www.violey.co...sam_p_4184.html ar patenkinti vyrai jusu?
Šis. Labai patinka