Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 09:25)
pirma pamasažuoji kiekvieną lopinėlį, paskui rankšluostis  4u.gif
Ta valyma aliejumi reiktu ikelti i pirma psl. biggrin.gif t.t. nuoroda i sraipsni ar pan.
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 14:44)
Dovish, man apskritai kokosų aliejus sunkiai išsiplauna.  g.gif Nežinau, ką čia su juo daryti... Plaukai švelnūs, slidūs, bet sunkumo jausmas vis tiek yra.
Man kaip tik plaukai lengvi buna po jo, papure. nebent blogai issiskalauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 13:44)
Dovish, man apskritai kokosų aliejus sunkiai išsiplauna.  g.gif

Tai va, kad su kitais šampūnais problemų nebuvo, kokosų al. mano mylimukas plaukams, tikrai nekeisiu cool.gif
O kad tinka veido odai, nesistebėk, kaip sakė Satura, labai individualus dalykas mirksiukas.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 22, 13:49)
Ar ir taip, ir taip? ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos kuri ten giret after shave balzama? sita? http://www.violey.co...sam_p_4184.html ar patenkinti vyrai jusu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 22, 15:43)
merginos kuri ten giret after shave balzama? sita? http://www.violey.co...sam_p_4184.html ar patenkinti vyrai jusu? smile.gif

Patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Beja, gal kas žino - gal jau išėjo naujas Green'as? bigsmile.gif
[/quote]

Esu uzsisakiusi info zinute i telefona, kai iseis naujas numeris, tai kol kas tylu ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 22 rugsėjo 2010 - 16:38
Man kokosai irgi papurina plaukus, ir kaip tik atrodo vienas lengviausių aliejų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 15:06)
Palominos cukraus masė depiliacijai:

Išbandžiau, ačiū už receptą, kažkas nerealaus! notworthy.gif
Atsakyti
paskutiniu metu vissiskai esu nepatenkinta savo oda, nei vieno grazaus plotelio: poros, juodi inkstirai, neisspaudziami kazkokie spuogai, giluminiai, kurie net nebando islisti unsure.gif gal ir man pabandyti oda aliejumu valyti?bet turiu tik kokosu ir abrikosu kauliuku siuo metu, ar tinka koks? baisu net ziureti i save, ranka pereinu per veida, tai visur tik guzai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 22, 18:06)
paskutiniu metu vissiskai esu nepatenkinta savo oda, nei vieno grazaus plotelio: poros, juodi inkstirai, neisspaudziami kazkokie spuogai, giluminiai, kurie net nebando islisti unsure.gif  gal ir man pabandyti oda aliejumu valyti?bet turiu tik kokosu ir abrikosu kauliuku siuo metu, ar tinka koks? baisu net ziureti i save, ranka pereinu per veida, tai visur tik guzai doh.gif

Per kiek laiko cia taip atsitiko? unsure.gif O kaukes, pilingus daraisi?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 18:04)
Išbandžiau, ačiū už receptą, kažkas nerealaus!  notworthy.gif

matai, kaip viskas paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 22, 18:10)
Per kiek laiko cia taip atsitiko?  unsure.gif  O kaukes, pilingus daraisi?

niekada veidas idealus nebuvo, bet kazkuriuo laikotarpiu tikrai gerai buvo.kazkur dvi savaites jau tokia, ir nauju priemoniu nepradejau naudoti.vakar tik neroli isbandziau, bet nors skaistesnis veidas tapo biggrin.gif pilingus darau, molio kaukes kartai savaite su visokiais miltukais ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 22, 15:43)

Mano patenkintas smile.gif
Atsakyti