pasiskamibinau į Holos, neturi, sakė, jie iš Žalia Žalia gauna.. echhh
kur dar ieškot, jeigu ne internetinėj prekyboj gal kas žinot?
Turiu ir aš medvilnės rankšluostėlį, fainuolis, kaip tik veidui uždengti
Diva:), bet jau tavo trintos uogienės grožis, taip ir užsimaniau....reikės ieškoti, dar jeigu ilgai negenda. O koks skonis?
Dėkui, reikės pasižiūrėti
Aš esu skaičiusi, kad merginoms paštininkai siuntinukus numeta kur nors kieme (nuosavo namo), jeigu nieko neranda
Tikra atgaiva skaityti po darbo dienos
Gal ir kitų prekių gaus iš Argital...
Jau favorituose
Niekur kolkas nemačiau, aš dar paskutinio neperskaičiau, vis per laiko trūkumą
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 15:08)
Uoj koks putinas
Diva:), bet jau tavo trintos uogienės grožis, taip ir užsimaniau....reikės ieškoti, dar jeigu ilgai negenda. O koks skonis?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 21, 15:09)
Yra dar paprastas drėkinantis-kasdieninis, kurį ir pirkau
Dėkui, reikės pasižiūrėti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 15:15)
agnuta, aš skambinu į paštą - ten kliaujasi, kad neturi dar jokio LL.
Aš esu skaičiusi, kad merginoms paštininkai siuntinukus numeta kur nors kieme (nuosavo namo), jeigu nieko neranda
QUOTE(pepkė @ 2010 09 21, 15:19)
Gaila būtų jeigu ši tema numirtų, ne visada išeina viską perskaityti, o po kurio laiko susirandi, paskaitai ir vėl puiku
Tikra atgaiva skaityti po darbo dienos
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 16:28)
pasiskambinau į žalia žalia, sakė bus už 10 dienų, laukia jie krovinio naujo..
Gal ir kitų prekių gaus iš Argital...
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 16:41)
tema,
Jau favorituose
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 21, 21:02)
Beja, gal kas žino - gal jau išėjo naujas Green'as?
Niekur kolkas nemačiau, aš dar paskutinio neperskaičiau, vis per laiko trūkumą
QUOTE(agnuta @ 2010 09 22, 11:13)
Negaliu pasakyt, kad nepatinka, tiesiog nėra taip, kad svaigčiau nuo to kvapo.
aš jį kartais pasiskaninu vanile, o dažniausiai - kuo nors iš citrusinių Kartais ir vieną naudoju - kaip nuotaika užeina
į antrą klausimą asmeniškai atsakiau
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 11:17)
kur dar ieškot, jeigu ne internetinėj prekyboj gal kas žinot?
LT tik ŽaliaŽalia ir Juara (Grožio alėja) jiems atstovauja, daugiau nelabai kas
QUOTE(Dovish @ 2010 09 22, 11:18)
mūsų paštininkės atsakingos Netikiu, kad į ofisą siunčiamą voką imtų ir numestų gatvėj
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 09:25)
Odrey, o kodėl ant sauso veido stengiesi darytis?
Todel, kad tepdama alieju ant sauso veido, as ji jauciu. Tiksliau esu tikra, kad jis visur kur tepu. O ant slapio veido jis taip susimaises su vandenuku pasiskirsto, kad paskui nesu labai tikra, kad tas aliejus pateko visur kur man reikia. Galu gale, ant sauso veido jeigu kur nors nepapuole aliejus, tai net ir matosi, kad ten sausa, o ant slapio kitaip. Per daug skystas reikalas
Zodziu sukau sukau ir prisukau kazkoki atsakyma kuri tik pati suprantu matyt
aš supratau, ačiū Bet kitą versiją, žinok, turėjau Tipo, gal geriau sukimba aliejus su oda, ar kažkas panašaus
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 14:58)
labai geras patarimas Arba pažiūrėti Hauschkos sudėtį ir pasidaryti ką nors savo Dezdemona*, bet kokiu atveju sveikinimai
Dekui uz sveikinimus
Gal jus ir teisios, nes ivairiais aliejais as ir nesilaukdama tepliodavausi, bet galvoju gal dabar jau maza bus Bet turbut ne, mano favoritai kunui visgi yra kokosai ir migdolai
kiek teko matyti tokios paskirties aliejų sudėčių, tai niekad nemačiau juose kažko labai ypatingo Geri tie tavo aliejai Dar tau rekomendacijų
QUOTE(agnuta @ 2010 09 22, 11:13)
Negaliu pasakyt, kad nepatinka, tiesiog nėra taip, kad svaigčiau nuo to kvapo. Sakai nebandyt?
nu vat ir man taip yra, nesvaigstu as nuo to kvapo.. va ir nezinau del to ir galvoju pirkt nepirkt vis del to nepigus jis
sher, ir aš nesvaigstu, bet jis man patinka. Ypač su kokiu giminingu apelsinų ar citrinų EA. Dar patinka labai poveikis. Šiaip tai reiktų tau paieškoti galimybės gauti kur nors kelis lašiukus išsibandymui, kad nebūtų praradimų
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 21, 22:47)
Kur buvau nuoroda imetus, ta LL foundation, ziuriu uz £4 nupirko (su atsiuntimu i namus £5.50). bet ne musu agnuske, kaip suprantu?
deja deja,i LT nesiunte..vistik susikrovau krepseli LL,viskas ten taip paprasta ir aisku lyginant su ebay tik va baisu kad gali ilgai siusti..
neatlaikiau ir as spaudimo nulekiau siandien i Akropoli ir nusipirkau bella pierre mineraline pudra. Pirkau cinnamon atspalvi. Parlekus iskart puoliau tepliotis. Oda gyvesne atrodo. Tikejausi, kad ir spuogeliai ne taip matysis, bet nieko panasaus. Toks vaizdas, kad dar labiau isryskino. Gal netinkama atspalvi pasirinkau
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 12:32)
sher, ir aš nesvaigstu, bet jis man patinka. Ypač su kokiu giminingu apelsinų ar citrinų EA. Dar patinka labai poveikis. Šiaip tai reiktų tau paieškoti galimybės gauti kur nors kelis lašiukus išsibandymui, kad nebūtų praradimų
butu gerai bet is kur ju gauti tu poros lasiuku