QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 16:24)
ir būtinai čia prisiduok, kas atėjo
Nepatikėsit, vakar pasiėmiau abu siuntinukus iš LL, ir iš EM
Vakar grįžus po darbo namo, pašto dėžutėj radau dar vieną pranešimą iš pašto apie siuntinuką (tas kitas matyt dieną prieš tai buvo atkeliavęs). Kiek laimės buvo
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 21:14)
Kažin, ką agnuta - jau tikriausiai SMokey Brown šešėliais iš LL prisidažiusi, prisibandžiusi, švytinti
Bliamba, čia prasideda skausmingesnė dalis, nes grįžau namo, greit pavalgiau ir skubėjom su MB į spektaklį (aišku, į paštą prieš jį dar spėjau
). Bet įsivaizduokit scenarijų, kad rankinėj DU ilgai laukti siuntinukai, o tu skubi į spektaklį ir nėra kada ten visko iščiupinėt
Nu, bet neiškenčiau, nuėjus vieton, atokiau nuo žmonių pralupau aš juos, truputėlį akį užmečiau
O grįžus jau nebuvo irgi noro bandyt kažką (dar sloga prasidėjo ir šiaip diena ne iš lengvųjų), tai tik EM šepetėlius pačiupinėjau. Neturiu su kuo palygint, bet pasirodė laaabai švelnūs, kaip Satura rašei apie LL, kad nesinori reikia nereikia juo glostinėtis veido, tai su šitais tai daryti man norėjosi. Aišku, rankų kai oda ne tokia jautri, tai rankoms iš viso malonumas, veidui čiut čiut mažiau, bet vis tiek labai malonu
Žodžiu, kaip už tokią kainą, tai kol kas labai patenkinta. Aišku, lieka išbandyt ir žiūrėt kaip jie laikosi.
Ai, ir dar EM pridėjo kažką, kažkokių blotting paper, jei gerai suprantu, čia lapeliai riebalų ant veido pertekliui sugerti.
Beje, merginos, jūs naujus šepetėlius prieš naudodamos pirmą kartą išplaunat ar iškart nadojat?
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 21:52)
beje, užėjau dar šnd į Drogą - nėra nuolaidų Aloedent pastoms kol kas
O gaila, man jau labai reikia. MB baiginėja ją (o tik šią pripažino kaip tinkamą iš visų bandytų), tai matyt teks pirkt be nuolaidos, o paskui gerai užsipirkt, kad scenarijus nepasikartotų
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 01:05)
ryt keliausiu iki holos prausiklio pirkt, jaučiu:)
Pirma pasiskambink ten, nes Odora prieš savaitę gal skambinosi, sakė, kad neturi.
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 06:34)
man varnalėšos gal daugiau giluminius pakeldavo, tokius negražius ir ne vieną, bet ne visus iš kart
Už tai dabat tfu tfu tfu tokie baisybės nekyla, taigi manau buvo verta tuos 10ml sunaudoti
Tiesa kvapas man jo nelabai, bet ko dėl grožio nepadarysi
Jau kurį laiką be perstojo naudoju šį ir dabar kaip tik kyla tokia giluminiai, pritvinkę blogio spuogai. Galvojau dėl kitų priežasčių, bet gal čia nuo kremo?