Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 17:41)
tema, kad nestumdytumėt viena kitai tongue.gif Jei pasiteisins, kurkim rotacijos būdu, pažiūrėsim, koks kurios stilius  lotuliukas.gif

Ooo, reiks pasiskaityti - labai man įdomu ir kas ne į temą... ax.gif biggrin.gif
Tik visai nespėju nieko paskutinėm dienom... doh.gif
Atsakyti
merginos susipainiojau, kaip su tuo valymu aliejiniu, pirma reikia su aliejumi ir ricina pamasazuoti ir po to tik ranksluosciai eina karsti? ar pirma karstus ranksluoscius deti o paskui jau masazuoti su aliejumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 22, 09:11)
merginos susipainiojau, kaip su tuo valymu aliejiniu,

pirma pamasažuoji kiekvieną lopinėlį, paskui rankšluostis 4u.gif

Odrey, o kodėl ant sauso veido stengiesi darytis? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 16:24)
ir būtinai čia prisiduok, kas atėjo biggrin.gif

yahoo.gif Nepatikėsit, vakar pasiėmiau abu siuntinukus iš LL, ir iš EM yahoo.gif Vakar grįžus po darbo namo, pašto dėžutėj radau dar vieną pranešimą iš pašto apie siuntinuką (tas kitas matyt dieną prieš tai buvo atkeliavęs). Kiek laimės buvo biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 21:14)
Kažin, ką agnuta - jau tikriausiai SMokey Brown šešėliais iš LL prisidažiusi, prisibandžiusi, švytinti  biggrin.gif

Bliamba, čia prasideda skausmingesnė dalis, nes grįžau namo, greit pavalgiau ir skubėjom su MB į spektaklį (aišku, į paštą prieš jį dar spėjau biggrin.gif). Bet įsivaizduokit scenarijų, kad rankinėj DU ilgai laukti siuntinukai, o tu skubi į spektaklį ir nėra kada ten visko iščiupinėt doh.gif Nu, bet neiškenčiau, nuėjus vieton, atokiau nuo žmonių pralupau aš juos, truputėlį akį užmečiau biggrin.gif O grįžus jau nebuvo irgi noro bandyt kažką (dar sloga prasidėjo ir šiaip diena ne iš lengvųjų), tai tik EM šepetėlius pačiupinėjau. Neturiu su kuo palygint, bet pasirodė laaabai švelnūs, kaip Satura rašei apie LL, kad nesinori reikia nereikia juo glostinėtis veido, tai su šitais tai daryti man norėjosi. Aišku, rankų kai oda ne tokia jautri, tai rankoms iš viso malonumas, veidui čiut čiut mažiau, bet vis tiek labai malonu wub.gif Žodžiu, kaip už tokią kainą, tai kol kas labai patenkinta. Aišku, lieka išbandyt ir žiūrėt kaip jie laikosi.
Ai, ir dar EM pridėjo kažką, kažkokių blotting paper, jei gerai suprantu, čia lapeliai riebalų ant veido pertekliui sugerti.

Beje, merginos, jūs naujus šepetėlius prieš naudodamos pirmą kartą išplaunat ar iškart nadojat? blush2.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 21:52)
beje, užėjau dar šnd į Drogą - nėra nuolaidų Aloedent pastoms kol kas smile.gif

O gaila, man jau labai reikia. MB baiginėja ją (o tik šią pripažino kaip tinkamą iš visų bandytų), tai matyt teks pirkt be nuolaidos, o paskui gerai užsipirkt, kad scenarijus nepasikartotų biggrin.gif

QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 01:05)
ryt keliausiu iki holos prausiklio pirkt, jaučiu:)

Pirma pasiskambink ten, nes Odora prieš savaitę gal skambinosi, sakė, kad neturi.

QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 06:34)
man varnalėšos gal daugiau giluminius pakeldavo, tokius negražius ir ne vieną, bet ne visus iš kart biggrin.gif  Už tai dabat tfu tfu tfu tokie baisybės nekyla, taigi manau buvo verta tuos 10ml sunaudoti smile.gif Tiesa kvapas man jo nelabai, bet ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif

g.gif Jau kurį laiką be perstojo naudoju šį ir dabar kaip tik kyla tokia giluminiai, pritvinkę blogio spuogai. Galvojau dėl kitų priežasčių, bet gal čia nuo kremo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 22, 09:36)
kyla tokia giluminiai, pritvinkę blogio spuogai

jazau aprasymas kaip is siaubo filmo
Atsakyti
Nepatikėsit, vakar pasiėmiau abu siuntinukus iš LL, ir iš EM yahoo.gif

Bet įsivaizduokit scenarijų, kad rankinėj DU ilgai laukti siuntinukai, o tu skubi į spektaklį ir nėra kada ten visko iščiupinėt doh.gif Nu, bet neiškenčiau, nuėjus vieton, atokiau nuo žmonių pralupau aš juos, truputėlį akį užmečiau biggrin.gif

Neturiu su kuo palygint, bet pasirodė laaabai švelnūs, kaip Satura rašei apie LL, kad nesinori reikia nereikia juo glostinėtis veido, tai su šitais tai daryti man norėjosi.

Beje, merginos, jūs naujus šepetėlius prieš naudodamos pirmą kartą išplaunat ar iškart nadojat? blush2.gif

sveikinimai biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif

įsivaizduoju, kaip atrodei vakarine apranga draskydama vokus kamputyje lotuliukas.gif

kabukis toks švelnutis?? Nes turiu mažesnius, plokščius šepetėlius, tai nedrįstu įsivaizduotyi, kaip tie plaukeliai atrodytų ir jaustųsi tankiai sustatyti kabukyje g.gif

išplaunu būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
savaitgali buvau KN nusipirkau kavamedzio eliksyra, kvapas labai patiko smile.gif kol kas kelias dienas vakarais naudoju tai kol kas nieko negaliu pasakyti smile.gif kai atsalo orai oda labai durniuoja veido, beria, rieblas lenda.. o toks klausimelis, merginos ar yra tokiu kam nerolis netiko pvz? ar visoms jis toks stebuklingas? smile.gif gal zinot dar, ar yra nerolio 15ml talpos ar tik po 30? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 22, 09:45)
gal zinot dar, ar yra nerolio 15ml talpos ar tik po 30? smile.gif

turėtų būti, bet vertėtų dėl visa ko pasiskambinti į KN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 09:44)
kabukis toks švelnutis?? Nes turiu mažesnius, plokščius šepetėlius, tai nedrįstu įsivaizduotyi, kaip tie plaukeliai atrodytų ir jaustųsi tankiai sustatyti kabukyje  g.gif

Kadangi vis tiek nusimato daugiatikslis pasimatymas, tai galėsiu įsimest, kad pati pačiupinėtum 4u.gif Bet man pasirodė, kad kaip tik tas tankumas, tokį šilkinį švelnumą duoda (nežinau, ar čia gerai išsireiškiau biggrin.gif). Aš sakau, nesu jokių kabukių turėjus, tai neturiu su kuo palygint, tai toks subjektyvus palyginimas gali gautis.

QUOTE(sher @ 2010 09 22, 09:45)
gal zinot dar, ar yra nerolio 15ml talpos ar tik po 30? smile.gif

Mane šitas klausimas irgi domina, galvoju vis tiek įsigyt nerolį ir bandyt jaukintis. Noriu tokio efekto, kaip Diva:) ir Satura buvo rašiusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 22, 09:57)
Kadangi vis tiek nusimato daugiatikslis pasimatymas, tai galėsiu įsimest, kad pati pačiupinėtum 4u.gif Bet man pasirodė, kad kaip tik tas tankumas, tokį šilkinį švelnumą duoda (nežinau, ar čia gerai išsireiškiau biggrin.gif).

Mane šitas klausimas irgi domina, galvoju vis tiek įsigyt nerolį ir bandyt jaukintis.

įdomu labai 4u.gif Ok, galėsim tada su LL kabuku palyginti švelnumą drinks_cheers.gif

tau jo kvapas nepatinka? blink.gif Jei taip, tada kankinsies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 22, 06:34)
man varnalėšos gal daugiau giluminius pakeldavo, tokius negražius ir ne vieną, bet ne visus iš kart biggrin.gif  Už tai dabat tfu tfu tfu tokie baisybės nekyla, taigi manau buvo verta tuos 10ml sunaudoti smile.gif Tiesa kvapas man jo nelabai, bet ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif

uchhh, tada neviliojančiai skamba tos varnalėšos, nors odytei gal ir reiktų pravalymo, bet jau stresų šiuo metu ir taip pakankamai, o dar jeigu kokie pradėtų neaiškūs kilt doh.gif
išvis lyst į gatvę nesinorėtų..

nepasikartotų biggrin.gif
Pirma pasiskambink ten, nes Odora prieš savaitę gal skambinosi, sakė, kad neturi.
g.gif Jau kurį laiką be perstojo naudoju šį ir dabar kaip tik kyla tokia giluminiai, pritvinkę blogio spuogai. Galvojau dėl kitų priežasčių, bet gal čia nuo kremo? g.gif

Ačiū, kad perspėjai! reiks pazvanint jiems:)

o šiandienos mano nuostaba - plaunu galvą kas antrą dieną, šiandie toji jau plovimo diena, pasižiūriu į veidrodį, pačiupinu, nugi pakilę nuo šaknų, gražiai krentantys plaukai! Reiškia, Natuderm veikia visai neprastai:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 22, 10:47)
tau jo kvapas nepatinka?  blink.gif Jei taip, tada kankinsies  doh.gif

Negaliu pasakyt, kad nepatinka, tiesiog nėra taip, kad svaigčiau nuo to kvapo. Sakai nebandyt? g.gif
Atsakyti