Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 22, 00:15)
norėjau paklausti dėl nerolio eliksyro, kur Vilniuje jo galima įsigyti?  4u.gif

KN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 14:19)
Zinokit turiu minti bendraminciuose naturalisciu paplepejimus prie kavos daryti ax.gif ... 

Pritariu drinks_cheers.gif Su faina kompanija norisi tiesiog pabendrauti apie belen ką tongue.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 14:28)
ernesin, kaip žinia, šventa vieta tuščia ilgai nebūna biggrin.gif Gal mums jau laikas iš čia išeiti ir palikti tą atradimo skonį naujiems veidams??

Jetus, kaip džiaugiuos, kad pačiu laiku jus visas čia atradau thumbup.gif Kiek naudingų dalykų sužinojau jūsų dėka. Jeigu išeisit ir aš eisiu kartu friends.gif

QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 19:39)
dėl argital prausiklio, štai toks jis.
lauksim atsiliepimų apie nerolįsmile.gif ax.gif]

Norisi jau ir man to prausiklio, taip gražiai aprašytas ax.gif
O dar labiau noriu nerolio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 22, 00:55)
Pritariu  drinks_cheers.gif Su faina kompanija norisi tiesiog pabendrauti apie belen ką tongue.gif
Jetus, kaip džiaugiuos, kad pačiu laiku jus visas čia atradau  thumbup.gif Kiek naudingų dalykų sužinojau jūsų dėka. Jeigu išeisit ir aš eisiu kartu friends.gif
Norisi jau ir man to prausiklio, taip gražiai aprašytas ax.gif

tikrai taip, ateini čia, prisiskaitai visokiausio gėrio ir gyvenimas prašvėsėja biggrin.gif apart to, kad staigiai noris pildyt vonios lentynikes, neatsisžvelgiant į pinginės svorio mažėjimą lotuliukas.gif

ryt keliausiu iki holos prausiklio pirkt, jaučiu:)

bei aš ir apie nerolį vis pamintiju...
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 00:05)
ryt keliausiu iki holos prausiklio pirkt, jaučiu:)
bei aš ir apie nerolį vis pamintiju...

Kaip pavydžiu aš jums vilnietėms, kaunietėms- nuėjai, apžiūrėjai, pauostei, nusipirkai- jokių problemų. O ką daryt kai gyveni provincijoj? Koks vargas ką nors nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 22, 01:18)
Kaip pavydžiu aš  jums vilnietėms, kaunietėms- nuėjai, apžiūrėjai, pauostei, nusipirkai- jokių problemų. O ką daryt kai gyveni provincijoj? Koks vargas ką nors nusipirkt doh.gif

echh, suprantu.. jei nepaslaptis, iš kurių kraštų, gal būtų galima pagelbėt.. bent jau vasarą nemažai keliaut po LT teko, šį savaitgalį vėl ruošiuos..

bet ta provincija turi savo privalumų, daugiau gryno oro, žalumos, ramumos.. 4u.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbuzu: 22 rugsėjo 2010 - 00:28
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 00:28)

echh, suprantu.. jei nepaslaptis, iš kurių kraštų, gal būtų galima pagelbėt.. bent jau vasarą nemažai keliaut po LT teko, šį savaitgalį vėl ruošiuos..
bet ta provincija turi savo privalumų, daugiau gryno oro, žalumos, ramumos.. 4u.gif wink.gif

Gyvenu pačiam Lietuvos vidury (Kėdainiuose).Ir kas iš to vidurio, šnipšt unsure.gif
Vat įdomu pasidarė, gal yra čia bendraujančių dar kėdainiečių, tik nežinom apie tai g.gif Atsiliepkit mirksiukas.gif
Ir vėl poster_offtopic.gif , oi gausiu velnių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 22 rugsėjo 2010 - 00:44
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 22, 01:40)
Gyvenu pačiam Lietuvos vidury (Kėdainiuose).Ir  kas iš to vidurio, šnipšt unsure.gif
Vat įdomu pasidarė, gal yra čia bendraujančių dar kėdainiečių, tik nežinom apie tai g.gif Atsiliepkit mirksiukas.gif
Ir vėl  poster_offtopic.gif , oi gausiu velnių cool.gif

tikrai, LT centras, bet tik kelis kartus gyvenime ten buvus
g.gif

dabar į temą, įklimpau į tą argitalį biggrin.gif domina atsiliepimai apie ežuolės ir varnalėšų kremus, kuris veiksmingesnis probleminei odai ir kaip tas veiksmingumas pasireiškia? bloge radau prie varnalėšos kremo pasisakymą, kad visus negerumus iškelia į viršųbiggrin.gif tai čia kokiu pavidalu? tikiuos poto nereikia mėnesį po kauke slėptis? doh.gif ar aš naiviai tikiuos:D
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 22, 01:58)
dabar į temą,  įklimpau į tą argitalį biggrin.gif  domina atsiliepimai apie ežuolės ir varnalėšų kremus, kuris veiksmingesnis probleminei odai ir kaip tas veiksmingumas pasireiškia? bloge radau prie varnalėšos kremo pasisakymą, kad visus negerumus iškelia į viršųbiggrin.gif tai čia kokiu pavidalu? tikiuos poto nereikia mėnesį po kauke slėptis? doh.gif  ar aš naiviai tikiuos:D

man varnalėšos gal daugiau giluminius pakeldavo, tokius negražius ir ne vieną, bet ne visus iš kart biggrin.gif Už tai dabat tfu tfu tfu tokie baisybės nekyla, taigi manau buvo verta tuos 10ml sunaudoti smile.gif Tiesa kvapas man jo nelabai, bet ko dėl grožio nepadarysi tongue.gif
Su ežiuole labai patinka, paskaistina, apramina veidą, net nežinau, gal ir jis čia dasideda kad nekyla tie giluminiai, žodžiu patinka ir tinka jis man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 21, 23:47)
pelesis?  g.gif oho, idomu. as tai galvociau, kad kazkas pasalinio i ji pateko. negalejo buti?

nepateko, iš kur jam patekti smile.gif Ir ten kaip degusio popieriaus plėvelė, o ne pūkuotas paviršius rolleyes.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 22, 00:11)
Praktikuoju as ir daba tuos valymus,

su kokiu aliejumi? wink.gif

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 22, 00:55)

jei tau palengvės pasakysiu, kad man nerolio, sprendžiant vien iš kvapo, nereikėjo kokius metus - labai ilgai. Per tą laiką spėjau išbandyti kitus eliksyrus ir net atrasti mėgiamiausią (vanilės). Bet tas kvapas vistiek įsėdo man į galvą. Kai iki jo suaugau, tada ir nusipirkau. Ir nepraeina biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aptikau stai tokia parduotuve, ar kam teko pirkti, ar patikima kokybe?
http://www.naturata....acijos-priemons
Atsakyti
konkrečiai šitų priemonių nebandžiau, bet parduotuvės savininkę šiek tiek pažįstu - ji forumietė. Šiaip atsakingas ir reiklus žmogus, bet ko neparduotų, netikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 22, 00:46)

Ačiū 4u.gif O jį patariama naudoti tik vieną kartą dienoje - vakare? Nesu dar naudojusi kremo veidui, dabar ateinant žiemai, sausėjant orams kambaryje, norėčiau padrėkinti savo odą, ar jis man tiks?
Atsakyti