Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 21:59)
blush2.gif nes nezinau, kurios cia buvo postas, bet turiu issiaugojusi uzrasuose: VEIDO KONDICIONIERIUS
Alijosiaus milteliai istirpinti vandeny plius ozkos pieno milteliai istripinti vandeny, viskas sutirstinta ksantanu ir prideta truputis morku fitolio. Man tai nuostabus drekiklis, nieko taip staigiai nuraminancio ir sulyginancio oda iki siol neturejau, zodziu, mano issigelbejimas

Aha, čia aš rašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 21, 10:54)
Oi avižos drėkinimui yra didžiulis didžiulis gėris wub.gif 

priminei, kaip as savo kokiu 3 men vaikui buvau avizu kauke anr veiduko uzdejus - jau kaip juokingai ji atrode...
deja, ideju kaip patogiau panaudot neturiu smile.gif nebent tik prausimuisi - susipylus i marlini maiseli.

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 11:11)
scena laukiant miltelių: kiek ten bus daiktų? Visa dėžė?  blink.gif Tada reikšmingas žvilgsnis man į akis ir klausimas: bet tu suvoki, kad mes tiek vietos neturim, taip?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

thumbup.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 21, 12:10)
Kas butu naudinga nesciajai nuo striju prevencijos?

kakavos sviestas.
is esmes bet koks aliejus.
o svarbiausia - genai, jie vistiek tars lemiama zodi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 21 rugsėjo 2010 - 22:04
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 21, 23:01)
Aha, čia aš rašiau  biggrin.gif
hihihi.gif dabar pamaciau, kad parasei auksciau manes. reiskia nereikia raudonuoti, autorius cia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 13:34)
aš suprantu, kad bendras požiūris yra toks: kalbam nesąmones, kokie čia dar aliejai veidui, natūrali kosmetika yra oro burbulas, nuo jos tik guzais mėto, tai abejoju, ar kas pasiges smile.gif Kadangi nelaikau savo rašliavų enciklopedijos lygio straipsniais, tai man irgi neskaudės. Juo labiau, kad su daug kuo ir taip asmeniškai bendraujam ir žiniomis visad mielai pasidalinu  mirksiukas.gif

as taip pat galvoju, tai pacituoju Saturos zinute smile.gif
pliusas, kad nebereikes gauti pylos ir vis galvoti ka cia ne taip rasai smile.gif

o selektyvini skaityma, manau, visos ismokusios vienokiu ar kitokiu studiju deka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 22:06)
hihihi.gif dabar pamaciau, kad parasei auksciau manes. reiskia nereikia raudonuoti, autorius cia biggrin.gif  4u.gif

Svarbiausia, kad kam reikėjo, tas rado informaciją drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Satura,2010 09 21, 20:43]
iš kur pirkai? wink.gif Aš jį vakarais tik naudoju ir lašinu vieną lašiuką, MB - du smile.gif

pirkau is vienos forumietes, aciu jai 4u.gif pasitepiau lasiuka ant sudrekinto veido, tikiuosi MB nepasakys tuoj :ka tu vel cia prisitepei, kad smirda biggrin.gif pirmas ispudis fainas, oda labai svelni 4u.gif bandysiu tepti ir ryte 4u.gif pirkau 15ml ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 14:08)
Vaisinu, mano daryta  ax.gif

wub.gif koks grozis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 21 rugsėjo 2010 - 22:39
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 20:29)

panos, gelbėkit!!! Atsisuku įkapių aliejaus indelį, o ten luoba pilkšva ant viršaus užsidėjusi  blink.gif Kvapas normalus, daugiau nieko nenutikę.

pelesis? g.gif oho, idomu. as tai galvociau, kad kazkas pasalinio i ji pateko. negalejo buti? vanduo, ar nuo buteliuko kas nors. ar naujas buteliukas buvo?

maniskis nepakites. dar smile.gif
kai pataret, iskart istraukiau is saldytuvo, dabar stintelej.

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 21, 20:56)
Aš esu pasidariusi geliuką su ksantanu, ožkos pieno milteliais, alijošiaus milteliais ir šlakeliu aliejaus. Nuostabus drėkiklis, naudoju kelis kartus per dieną...  ax.gif

va, cia TU ir buvai smile.gif aciu. dabar jau issisaugosiu.

Etama, aciu!
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 21, 23:47)
Etama, aciu!

ok.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 21, 22:02)
karsta.gif Pagaliau prisivijau jus, na ir varot  biggrin.gif Niekaip nesuprantu kaip taip įmanoma viską spėti perskaityti bei dar kažką parašyti, paaiškinkit man?  biggrin.gif

Labai mane sugundėte su aliejiniais odos valymais, tik reikės aliejų atsargas papildyti. Nepatinka man mano oda, gal padės aliejai..  ax.gif Tik galvoju dabar, mano oda linkusi rausti, ar nepablogės situacija nuo to karšto - šalto rankšluostuko dėliojimo? g.gif

Pritariu GinMinte biggrin.gif cia reik but istisai online biggrin.gif

Praktikuoju as ir daba tuos valymus, kol kas stebiu situacija, pirmais kartais, kai nustebau, oda taip valesi, tokie ale maziukai gumuliukai kieti tarp pirstu jautesi blink.gif daba, jau daug maziau, labai nesvari oda mano, matyt:/
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 22, 00:11)
Praktikuoju as ir daba tuos valymus, kol kas stebiu situacija, pirmais kartais, kai nustebau, oda taip valesi, tokie ale maziukai gumuliukai kieti tarp pirstu jautesi blink.gif daba, jau daug maziau, labai nesvari oda mano, matyt:/
man irgi taip buvo kai pirma karta valiausi biggrin.gif , tiek apsidziaugiau, kad efektas tikraja prasme apciuopiamas rankomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

norėjau paklausti dėl nerolio eliksyro, kur Vilniuje jo galima įsigyti? 4u.gif
Atsakyti