Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 21:39)
Ne produktai, o tik tam tikros produktų sudedamosios dalys mirksiukas.gif

aaa, nu taip ir apgaudineja tokias issiblaskelias kaip as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 21, 21:38)
kazkaip cia paskutiniu metu uzstrige siuntiniai is uk. 

o as siandien kaip tik varciau viena zurnala kur buvo ns reklama ir buvo parasyta kad ju produktai sertifikuoti ecosert. Kazkaip nusistebejau labai nes tokio dalyko uzfiksavus nebuvau g.gif

net palengvėjo 4u.gif

ernesin teisi, atkreipk dėmesį į formuluotę - ar dalys, ar viskas sertifikuota.

beje, užėjau dar šnd į Drogą - nėra nuolaidų Aloedent pastoms kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 13:11)
scena laukiant miltelių: kiek ten bus daiktų? Visa dėžė?  blink.gif Tada reikšmingas žvilgsnis man į akis ir klausimas: bet tu suvoki, kad mes tiek vietos neturim, taip?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

galiu parodyti kur yta daugybe vietos ax.gif lotuliukas.gif
as sm neskaitau, neskaitau........neskaitau......ommmm.......man nieko nereikia, neeikia...ommmm.....
Atsakyti
karsta.gif Pagaliau prisivijau jus, na ir varot biggrin.gif Niekaip nesuprantu kaip taip įmanoma viską spėti perskaityti bei dar kažką parašyti, paaiškinkit man? biggrin.gif

Labai mane sugundėte su aliejiniais odos valymais, tik reikės aliejų atsargas papildyti. Nepatinka man mano oda, gal padės aliejai.. ax.gif Tik galvoju dabar, mano oda linkusi rausti, ar nepablogės situacija nuo to karšto - šalto rankšluostuko dėliojimo? g.gif

Visų kosmetikos krepšeliai labai patiko, bet jau Saturos wub.gif man kaip parduotuvėlė jau, norėčiau pasirinkti ko nors biggrin.gif

Beja, gal kas žino - gal jau išėjo naujas Green'as? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 21 rugsėjo 2010 - 21:03
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 21, 22:02)
Tik galvoju dabar, mano oda linkusi rausti, ar nepablogės situacija nuo to karšto - šalto rankšluostuko dėliojimo? g.gif
As darausi be karsto ranksluoscio, zaidziu tik su siltu/saltu vandeniu. Irgi raudonzande esu biggrin.gif 4u.gif dar kazkada anksciau kalbejom, Satura berods sake, kad kuperozinei odai pakanka tiek, kiek ji susyla ir poros atsiveria duse. Nebereikia papildomu sildymu smile.gif Nes siaip galima prisizaisti su tais kaitinimais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 22:12)
As darausi be karsto ranksluoscio, zaidziu tik su siltu/saltu vandeniu. Irgi raudonzande esu biggrin.gif  4u.gif dar kazkada anksciau kalbejom, Satura berods sake, kad kuperozinei odai pakanka tiek, kiek ji susyla ir poros atsiveria duse. Nebereikia papildomu sildymu smile.gif Nes siaip galima prisizaisti su tais kaitinimais unsure.gif

Tai turbūt aš irgi taip darysiu, bijau prisižaisti.
Beja, dar dėl raustančios odos, gaila, jog nėra būtent tokiai odai skirtų priemonių, kaip sintetinėje kosmetikoje - žalsvi kremukai, kurie pamaskuoja veido raudonį, svajoju, kad gal kada atsiras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 21, 22:19)
Tai turbūt aš irgi taip darysiu, bijau prisižaisti.
Beja, dar dėl raustančios odos, gaila, jog nėra būtent tokiai odai skirtų priemonių, kaip sintetinėje kosmetikoje - žalsvi kremukai, kurie pamaskuoja veido raudonį, svajoju, kad gal kada atsiras  rolleyes.gif
Kazkaip dar negalvojau apie krema su zaliu atspalviu, bet gal galima butu paciai pasidaryti rolleyes.gif pigmento manau butu kokiam AZ, pametejai minti drinks_cheers.gif O maskuokliu zaliu tai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 21, 22:02)
Visų kosmetikos krepšeliai labai patiko, bet jau Saturos  wub.gif man kaip parduotuvėlė jau, norėčiau pasirinkti ko nors  biggrin.gif

Beja, gal kas žino - gal jau išėjo naujas Green'as? bigsmile.gif

daugiau nedėsiu, jums negeras mintis kelia biggrin.gif

ieškau ir nerandu, nėra naujo Greeno sad.gif Gal Summer ką žinos smile.gif

panos, gelbėkit!!! Atsisuku įkapių aliejaus indelį, o ten luoba pilkšva ant viršaus užsidėjusi blink.gif Kvapas normalus, daugiau nieko nenutikę. Kas čia gali būti? Gal dar kam iš turinčių yra nutikę? 4u.gif Eisiu su juo SPA darytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 22:28)
Kazkaip dar negalvojau apie krema su  zaliu atspalviu, bet gal galima butu paciai pasidaryti rolleyes.gif pigmento manau butu kokiam AZ, pametejai minti drinks_cheers.gif O maskuokliu zaliu tai yra mirksiukas.gif

Aš kai nesutverta gaminimams tai man nepriimtina šita mintis biggrin.gif O, kad žalias maskuoklis yra tai žinau, tik aš nemoku su biriais produktais elgtis, bet gal kada reikės išmėginti ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 22:29)
daugiau nedėsiu, jums negeras mintis kelia biggrin.gif

ieškau ir nerandu, nėra naujo Greeno sad.gif Gal Summer ką žinos smile.gif

Dėk, dėk, dar laukiam aliejukų rolleyes.gif biggrin.gif

Gaila, jau norėčiau paskaitynėti wub.gif
Atsakyti
Kur buvau nuoroda imetus, ta LL foundation, ziuriu uz £4 nupirko (su atsiuntimu i namus £5.50). bet ne musu agnuske, kaip suprantu? smile.gif

Merginos, kas buvot ikele kazkoki gera recepta su ozkos pieno milteliais? Kaukems jie saunus, bet dar gal kokiu panaudojimo ideju...

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 21, 21:47)
Kur buvau nuoroda imetus, ta LL foundation, ziuriu uz £4 nupirko (su atsiuntimu i namus £5.50). bet ne musu agnuske, kaip suprantu? smile.gif

Merginos, kas buvot ikele kazkoki gera recepta su ozkos pieno milteliais? Kaukems jie saunus, bet dar gal kokiu panaudojimo ideju...

Aš esu pasidariusi geliuką su ksantanu, ožkos pieno milteliais, alijošiaus milteliais ir šlakeliu aliejaus. Nuostabus drėkiklis, naudoju kelis kartus per dieną... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 21, 22:46)
Aš kai nesutverta gaminimams tai man nepriimtina šita mintis  biggrin.gif O, kad žalias maskuoklis yra tai žinau, tik aš nemoku su biriais produktais elgtis, bet gal kada reikės išmėginti  ax.gif
Del tu biriu, tai gal taip tik atrodo, jei dar nesi bandziusi 4u.gif gausiu LL, ziuresiu, kaip tas maskuoklis rolleyes.gif

blush2.gif nes nezinau, kurios cia buvo postas, bet turiu issiaugojusi uzrasuose: VEIDO KONDICIONIERIUS
Alijosiaus milteliai istirpinti vandeny plius ozkos pieno milteliai istripinti vandeny, viskas sutirstinta ksantanu ir prideta truputis morku fitolio. Man tai nuostabus drekiklis, nieko taip staigiai nuraminancio ir sulyginancio oda iki siol neturejau, zodziu, mano issigelbejimas
Atsakyti