QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 14:19)
Niekas nekabliuoja , nekenciu saves- savaite prasikankinus su visokiais sviestu edimais ir homeopatija, siandien nusipirkau VAISTU, nes jau nepaeinu- gerkle plysta labiau nei pirma diena Nenoriu nieko! Nei ranksluostuku, nei kavos ziedu , galiu est chemija
Pasveiksi ir vėl visko norėsi
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:20)
Nauja banga!!!
Bet šįkart teisinga, prisipirktų aliejų optimizavimui
QUOTE(Odora @ 2010 09 20, 14:23)
diva gal tau angina? pas gydytoja nebuvai?
Nezinau, visai issikankinau...pas kokia gydytoja...kai viena dirbu nuo ryto iki nakties , kai nukrisiu, pakels gal kas ir nunes pas gydytoja...
OT
I tema, kai jau visko noresiu - as turiu is AZ Ricinos aliejaus- tai cia ta pati ricina, jus man dazytai blondinei isaiskinkit, ar kitokia?
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 14:29)
I tema, kai jau visko noresiu - as turiu is AZ Ricinos aliejaus- tai cia ta pati ricina, jus man dazytai blondinei isaiskinkit, ar kitokia?
Tas pats. Čia merginos trumpina, kad nereiktų dar prirašyt aliejus
Odrey o is pradziu prausimasis aliejuku nepablogino veido situacijos, nes vajau kaip savaite praktijuoju si malonuma ir lyg atrodo, kad labiau poros kemsasi
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:17)
tada nusivalau pieneliu su medetkom, ir tada aliejaus terapija.
Kokį pienelį naudoji?
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:20)
Nauja banga!!!
tai jau tikrai bet man jau matau kad padeda
QUOTE(agnuske @ 2010 09 20, 14:41)
tai jau tikrai bet man jau matau kad padeda
Su kokiu aliejumi darai ir po kiek čia laiko pamatei poveikį?
net pakvipo vasara..
sveik
priminei, kaip man po smegenu sutrenkimo su visais negeriausiais pozymiais, gydytoja paziurejo ir pasake: ateik, kai nebeatsibusi ryte arba pradesi keistai elgtis
tada man nebuvo juokinga, bet tu nenustok naudotis jumoro jausmu, ir tuoj pasveiksi
prausimasis aliejais ir man kimso poras, pakutinis bandymas buvo jau labai seniai, bet nesiryztu vel bandyti net bangai atsilaikysiu, man atrodo
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 12:29)
Nezinau, visai issikankinau...pas kokia gydytoja...kai viena dirbu nuo ryto iki nakties , kai nukrisiu, pakels gal kas ir nunes pas gydytoja...
OT
OT
sveik
priminei, kaip man po smegenu sutrenkimo su visais negeriausiais pozymiais, gydytoja paziurejo ir pasake: ateik, kai nebeatsibusi ryte arba pradesi keistai elgtis
tada man nebuvo juokinga, bet tu nenustok naudotis jumoro jausmu, ir tuoj pasveiksi
prausimasis aliejais ir man kimso poras, pakutinis bandymas buvo jau labai seniai, bet nesiryztu vel bandyti net bangai atsilaikysiu, man atrodo
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 20, 14:35)
Odrey o is pradziu prausimasis aliejuku nepablogino veido situacijos, nes vajau kaip savaite praktijuoju si malonuma ir lyg atrodo, kad labiau poros kemsasi
Ne, nebuvo jokios netiketos reakcijos. Bet kad kemsa man labai keista, nes alieju nuo veido nuvalai, jo juk nelieka, tai kodel kemsa? Paaiskinkit ir man kuri suprantat. As tik buvau girdejusi, kad siaip kaip vietoj kremo naudoji alieju, ir ypatingai ant sausos odos, tai tada kemsa.
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 14:41)
Kokį pienelį naudoji?
Alverdes akiu pienelis su medetkom. Man jis
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:17)
Zodziu kad jau nebeliktu koses, o tik murzini paakiai, kuriuos nuvalyt uztenka viena vatuko (nes seniau 4-5 reikejo, ir ant kiekvieno pienelio pildavau).
na na, ir aš tikėjausi iš koto verčiančių vaizdelių su tušo valymu Anksčiau taip plaudavau, bet kai aliejinu visą veidą, tai ant drėgno vatos diskelio užsipilu aliejaus, tada ant akies, palaikau, kol sutirpsta ir nubraukiu. Tai visiškai nereikalauja pastangų. Tas pats su kitu diskelio kraštu ir tušo nuvalymas baigtas
o kodėl būtinai sausą veidą aliejumi masažuoji? Kokios priežastys/argumentai?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 20, 14:22)
Oi, kaip čia taip dabar...
nelabai supratau, kuria čia prasme
nelabai supratau, kuria čia prasme
tai negi ant sienų man su juo dabar paišyt??? Ne mano spalva
kaip buvo prieš 6 metus, ir kaip dabar. Daugiau nerašysiu, noriu kuo daugiau tulžies pasilikti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 20, 14:35)
nes vajau kaip savaite praktijuoju si malonuma ir lyg atrodo, kad labiau poros kemsasi
kokiu aliejum valai?
Papildyta:
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 14:47)
Bet kad kemsa man labai keista, nes alieju nuo veido nuvalai, jo juk nelieka, tai kodel kemsa? Paaiskinkit ir man kuri suprantat.
sakyčiau, kad tam gali būti dvi priežastys: arba ne visai nuvalomas aliejus ir jis lieka ant odos, susimaišęs su sebumu, arba per sunkus/riebus aliejus
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 14:29)
OT
OT
vis tik gal nueik kaip nors, man labai panasiai buvo neseniai tai diagnoze angina pulinga ir antibiotikai, jei uzleisi geriau nebus