Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 17:41)
tema, kad nestumdytumėt viena kitai tongue.gif Jei pasiteisins, kurkim rotacijos būdu, pažiūrėsim, koks kurios stilius  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 21, 14:10)
Kas butu naudinga nesciajai nuo striju prevencijos?

makadamiju aliejus
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 15:52)
na, LL tai panai atėjo trim dienom vėliau užsakyta nei mano. Gal ateityje tikrai reiks palikti pašto riziką kokiam persikui.lt, jei jau šitaip vyksta tongue.gif
verysad.gif man irgi anksciau issiusta. uzsakyta tai 6-dieni, bet jie tik pirmadieni viska priime, perziurejo. tai kaip suprantu, bus lapelis pasto dezuteje, kad ateiciau pasiimti? (bus, tikrai bus... karsta.gif )
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 17:41)
tema, kad nestumdytumėt viena kitai tongue.gif Jei pasiteisins, kurkim rotacijos būdu, pažiūrėsim, koks kurios stilius  lotuliukas.gif
clap_1.gif
Atsakyti
snd Camelijos vaistineje nusipirkau ranku krema kasdienini su kortele gavosi 10lt smile.gif man irgi idomu, ar NS produkcija be blogiuku? 4u.gif

kokia kaina ti isgirto Argital prausiklio ir kiekis?

snd pagaliau turiu ir as jau nerolio biggrin.gif kiek lasiuku jo reikia?galima ir ryte ir vakare tept ant sudrekinto kvapo? 4u.gif
Atsakyti
taip ir nesulaukiau jusu atsiliepimu,uzsisakiau LL,bo ziuriu ilgai eina,o man kitam sestadieniui butiniausiai reiks (tikiuosi spes...). tik va issigandau blondie spalvos (is etamos ikeltos nuorodos), tai paemiau warm peach....
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 09 21, 20:16)

kokia kaina ti isgirto Argital prausiklio ir kiekis?

snd pagaliau turiu ir as jau nerolio biggrin.gif  kiek lasiuku jo reikia?galima ir ryte ir vakare tept ant sudrekinto kvapo? 4u.gif

dėl argital prausiklio, štai toks jis.

lauksim atsiliepimų apie nerolįsmile.gif ax.gif
Atsakyti
snd pagaliau turiu ir as jau nerolio biggrin.gif  kiek lasiuku jo reikia?galima ir ryte ir vakare tept ant sudrekinto kvapo? 4u.gif

iš kur pirkai? wink.gif Aš jį vakarais tik naudoju ir lašinu vieną lašiuką, MB - du smile.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 21, 20:25)
tik va issigandau blondie spalvos (is etamos ikeltos nuorodos), tai paemiau warm peach....

esu nusiteikusi sulaukti ir pati pažiūrėti wink.gif Nes mano rastam bloge tai graži šviesi spalva, o Etamos - net geltona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 20:43)
esu nusiteikusi sulaukti ir pati pažiūrėti wink.gif Nes mano rastam bloge tai graži šviesi spalva, o Etamos - net geltona biggrin.gif

ech,nu tikiuos neteks gailetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 21, 20:25)
taip ir nesulaukiau jusu atsiliepimu,uzsisakiau LL,bo ziuriu ilgai eina,o man kitam sestadieniui butiniausiai reiks (tikiuosi spes...). tik va issigandau blondie spalvos (is etamos ikeltos nuorodos), tai paemiau warm peach....

Bus įdomūs atsiliepimai apie šią spalvytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 21, 21:01)
ech,nu tikiuos neteks gailetis doh.gif

agnuske, mielai prirašyčiau komentarų apie tas pudras, jei aš jas tik būčiau gavusi 4u.gif Kažin, ką agnuta - jau tikriausiai SMokey Brown šešėliais iš LL prisidažiusi, prisibandžiusi, švytinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:49)
o nerašo ant lapelio, iš kokios šalies siuntinukas? Šiaip labai keista kol kas, kad visos taip ilgai laukia. Gal visą lėktuvą su mūsų pudrom kas pavogė biggrin.gif

kazkaip cia paskutiniu metu uzstrige siuntiniai is uk. Mano kompo detales jau antra savaite keliauja kai draugas, kuris tvarko kompa, sake kad paprastai per savaite ar greiciau ateidavo doh.gif

snd Camelijos vaistineje nusipirkau ranku krema kasdienini su kortele gavosi 10lt smile.gif  man irgi idomu, ar NS produkcija be blogiuku? 4u.gif

o as siandien kaip tik varciau viena zurnala kur buvo ns reklama ir buvo parasyta kad ju produktai sertifikuoti ecosert. Kazkaip nusistebejau labai nes tokio dalyko uzfiksavus nebuvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 21, 21:38)
o as siandien kaip tik varciau viena zurnala kur buvo ns reklama ir buvo parasyta kad ju produktai sertifikuoti ecosert. Kazkaip nusistebejau labai nes tokio dalyko uzfiksavus nebuvau g.gif

Ne produktai, o tik tam tikros produktų sudedamosios dalys mirksiukas.gif
Atsakyti