Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

ir būtinai čia prisiduok, kas atėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 21, 16:20)
Kad toli lakstyti nereiktų, užtenka temas įsidėti į Favorites, o tada jau jos visada šalia. mirksiukas.gif]

biggrin.gif Aš labiau turėjau mintyje ne atstumą tarp jų, bet patį patogumą šnekant per dvejas temas. Na kaip ir minėjau, reikia matyt bandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 16:15)
ne visos  ax.gif ernesin, su kita tema jūs irgi ten išėjot wink.gif

Man nemaišė, galėjo likti ir ten kur buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 21, 16:20)
Niam wub.gif Aš tokio visai nesu mačius blush2.gif Iš kur jūs jį traukiat? biggrin.gif

As tai is kaimo gaunu, bet maciau turguose babytes pardavineja- su siulu surista tokiais pundukais, kapeikos ten kainuoja. Kazin rimtai ant veido uzsitepus kosele , nenukristu oda? biggrin.gif
Del temos laiko neturiu, cit- nesikarsciuokit. Kai jau bus, tada ir bus- galit ir be manes padaryti-Pasaule, mazu nieko neveiki? Sukurk biggrin.gif
Ir kas jau nores, tas uzeis paplepet, o kas ne- viskas bus kaip buve cia, nesureiksminkit. Jei po 10 temu spejam aplekt, spesim ir po 11 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 rugsėjo 2010 - 15:46
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 14:19)
Zinokit turiu minti bendraminciuose naturalisciu paplepejimus prie kavos daryti ax.gif ... 

butu smagu kartais ir ne i tema pakalbet

Diva:) sakyk ten uogiene is putinu ar kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 21, 16:52)
Diva:) sakyk ten uogiene is putinu ar kas ax.gif

Paprasciausiai putinai sutrinti su saukstu dubenyje, uzpilta medumi naturaliu, bet skystu ir ismaisyta.Viskas.Stovi saldytuve tol, kol nesuvalgysit smile.gif , nieko neatsitinka.
Apipavidalinimas pagal interjera biggrin.gif - man taip grazu - stovi tokie stiklaineliai graziai aprengti ax.gif
Ir vel ne i tema unsure.gif , nu bet ant veido galima irgi teptis ... gaaal lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 rugsėjo 2010 - 16:04
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 16:45)
Pasaule, mazu nieko neveiki? Sukurk  biggrin.gif 

Veikiu veikiu. Puodai kunkuliuoja, keptuvės čirška, o ir zuikis jau bet kada turi atsibusti... liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 15:57)
Ir vel ne i tema  unsure.gif , nu bet ant veido galima irgi teptis ... gaaal  lotuliukas.gif

daug turi? blush2.gif parduok man maza stiklaineli, naudosiu veidui tept biggrin.gif ir paragauti butu labai smagu
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 21, 15:56)

Makiažą nuplauna tikrai puikiai thumbup.gif Taupus be galo, dar mane ir kvapas veža wub.gif

uchh, reikia man tada:) 4u.gif pasiskambinau į žalia žalia, sakė bus už 10 dienų, laukia jie krovinio naujo..
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 17:28)
uchh, reikia man tada:)  4u.gif pasiskambinau į žalia žalia, sakė bus už 10 dienų, laukia jie krovinio naujo..

Holos pigiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 21, 17:23)
daug turi?  blush2.gif parduok man maza stiklaineli, naudosiu veidui tept biggrin.gif  ir paragauti butu labai smagu

Neee, dar siemet nedariau, cia pernai metu -bet jau reikia susirupinti!! Gerai tu sakai ! Ir medaus nedaug turiu, zodziu - jamuosi reikalo!!!
Buvau Druskininkuose, tai medumi gi pritryne visa kuna, o tai kas cia blogo, jei medus su putinu. Issimozoji ir buni sau. Tikrai, reikia pasidometi putinu kaip kosmetikos priemone- gal cia koks atradimas? g.gif
Pasaule - ech, visa gyvenima zmonos noriu, kad man valgyt darytu...bet deja, nelemta jau kaip matau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 rugsėjo 2010 - 16:33
tema, kad nestumdytumėt viena kitai tongue.gif Jei pasiteisins, kurkim rotacijos būdu, pažiūrėsim, koks kurios stilius lotuliukas.gif
Atsakyti