Uoj koks putinas Sutrinam su medumi ir kabliuojam - ir nesergam , o dar ir ant veido pamozojam- bus jums lietuviski uogu milteliai
Vaisinu, mano daryta
QUOTE(Dovish @ 2010 09 21, 15:56)
O jų kelių rūšių yra? Aš tik anti-age esu mačiusi
Yra dar paprastas drėkinantis-kasdieninis, kurį ir pirkau
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 15:35)
Sakiau tik kad turiu minti, kam nepatinka, cia gi bus, Ernesin. O kai baisu zodi pasakyti ne apie PEG tai irgi ...Lai trina tuos bendr., ten bus tik paplepejimai- man atrodo dauguma cia susikalbejo, norisi kartais pasakyti, kad ir gerkle skauda, o ne tik ka Lavera isleido naujo...
Zmones tiesiog susibendrauja kiekviena diena bendraudami ir tiek... Prievartos gi nera niekam , be to, tik garsiai pamasciau ...
Darbai cia- plepejimai -ten.
Zmones tiesiog susibendrauja kiekviena diena bendraudami ir tiek... Prievartos gi nera niekam , be to, tik garsiai pamasciau ...
Darbai cia- plepejimai -ten.
Diva, apie sveikatą galima kalbėti ir "Gydomės ekologiškai", apie maistą, maisto papildus taip pat yra atskiros temos, visos besidominčios vienaip ar kitaip per visas šias temas eina, o kad kartą įspėjo nėra čia ko pykti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 16:08)
Uoj koks putinas Sutrinam su medumi ir kabliuojam - ir nesergam , o dar ir ant veido pamozojam- bus jums lietuviski uogu milteliai
Vaisinu, mano daryta
Vaisinu, mano daryta
Kažkaip galvoju, kad putino uogų nesu ragavusi... Šermukšnius tai tėtis verda ir paskui į darbatą labai gerai, o štai su putinais nesusidūriau...
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 15:52)
na, LL tai panai atėjo trim dienom vėliau užsakyta nei mano. Gal ateityje tikrai reiks palikti pašto riziką kokiam persikui.lt, jei jau šitaip vyksta
O gal LT pašte jau yra tie siuntinukai iš LL, tik LT paštas nevisada vienodai efektyviai dirba? Gal reiktų pasiskambint, kaip kažkuri čia forumietė kažkada rašė dariusi.
Dėl temos. Man svarbiausia, kad rinktųsi tie patys žmonės, su temos ištrynimu per savaitę (aišku gaila, jei kažką gero praleisčiau) kaip nors susitaikyčiau
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 16:10)
Diva, apie sveikatą galima kalbėti ir "Gydomės ekologiškai", apie maistą, maisto papildus taip pat yra atskiros temos, visos besidominčios vienaip ar kitaip per visas šias temas eina, o kad kartą įspėjo nėra čia ko pykti
Nesupratai , tiek to - ne apie tai as. O ko man pykt? Baik tu, kiek galima eteri tersti.
Na, as geriau pasirinkciau 1 tema , nei 10 aplekt ir apkalbeti apie viska. Bet apie ka mes cia?
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 16:10)
visos besidominčios vienaip ar kitaip per visas šias temas eina, o kad kartą įspėjo nėra čia ko pykti
ne visos ernesin, su kita tema jūs irgi ten išėjot Nes svarbu ne tik naujienos, bet ir kompanija Manau, kad tikrai Diva:) gali sukurti temą ir pažiūrėsim, kas iš to išeis
agnuta, aš skambinu į paštą - ten kliaujasi, kad neturi dar jokio LL. Štai iš tėvų paketas per dieną mane pasiekė, atnešė net jį, nereikėjo net eiti pasiimti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 15:19)
Zinokit turiu minti bendraminciuose naturalisciu paplepejimus prie kavos daryti ...
Sutinku. Jau tūkstantį kartų norėjau kažką ne įtemą parašyti, bet nesusilaikiau tik kelis.
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 15:25)
Įtariu, kad aplamai gali tada ši tema ten išeit
Tai reikia susitarti, kad "į temą" rašom tik čia, o jei kyla "ne į temą" komentarų, nešamės citatą į bendraminčius ir komentuojam.
QUOTE(agnuta @ 2010 09 21, 16:11)
Dėl temos. Man svarbiausia, kad rinktųsi tie patys žmonės, su temos ištrynimu per savaitę (aišku gaila, jei kažką gero praleisčiau) kaip nors susitaikyčiau
Gaila būtų jeigu ši tema numirtų, ne visada išeina viską perskaityti, o po kurio laiko susirandi, paskaitai ir vėl puiku Paplepėti ne griežtuose temos rėmuose irgi būtų smagu, bet aš manau esminė informacija turėtų likti čia. Tik ar pavyks tai suderinti, ar mūsų senbuvės lakstys per abi temas Na matyt be bandymų nesužinosim
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 21, 16:08)
Vaisinu, mano daryta
Vaisinu, mano daryta
Niam Aš tokio visai nesu mačius Iš kur jūs jį traukiat?
QUOTE(pepkė @ 2010 09 21, 16:19)
Gaila būtų jeigu ši tema numirtų, ne visada išeina viską perskaityti, o po kurio laiko susirandi, paskaitai ir vėl puiku Paplepėti ne griežtuose temos rėmuose irgi būtų smagu, bet aš manau esminė informacija turėtų likti čia. Tik ar pavyks tai suderinti, ar mūsų senbuvės lakstys per abi temas Na matyt be bandymų nesužinosim
Kad toli lakstyti nereiktų, užtenka temas įsidėti į Favorites, o tada jau jos visada šalia.
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 16:15)
agnuta, aš skambinu į paštą - ten kliaujasi, kad neturi dar jokio LL.
Tada man lieka intriga, vis tik kas pas mane jau atsiųsta (nes keista, kad vėliau užsisakiusios iš LL gauna anksčiau). Jau po darbo į paštą skriesiu ant sparnų