Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 21, 14:53)
O aš pasiūlysiu pinigų nemėtyti, o pasirinkti bet kokį mėgstamą aliejų ir juo po dušo/vonios masažuoti pilvą, sėdmenis, šlaunis... Kai aš laukiausi, tai garsiai dabar jau gėda būtų pasakyti, kokiu "aliejuku" tepliojausi, bet strijų irgi neatsirado. Taip kad mažai skirtumo, kuo odelę minkštini, daug kas dar ir nuo genetikos priklauso. irnesakyk.gif

o kokiu tepet alieju? nu pas mane ir mama ir sesuo sake turejo striju, o pas mane kolkas ne vienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 21, 12:44)
Hibisco, o kokie tavo plaukai?

Mano plaukai sausi, ilgi, kažkada šviesinti, dabar jau nuauginėja.... Reikalauja drėkinimo ir maitinimo. Bet jei šampūnas per silpnas,mėgsta ir pasiriebaluoti. Vat kokia sudėtinga situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 14:59)
o kokiu tepet alieju? nu pas mane ir mama ir sesuo sake turejo striju, o pas mane kolkas ne vienos  4u.gif

Na, kokiu kokiu... Jei gėda sakyti, tai aišku, kad mineraliniu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 21, 15:16)
Na, kokiu kokiu... Jei gėda sakyti, tai aišku, kad mineraliniu... doh.gif

Aha, bo gali per veida gauti lotuliukas.gif , kaip cia kazkas rase- prajuokino.
Zinokit turiu minti bendraminciuose naturalisciu paplepejimus prie kavos daryti ax.gif ...
Atsakyti
jei bus skani kava ir patogūs krėslai, tai ką gali žinoti.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 15:22)
jei bus skani kava ir patogūs krėslai, tai ką gali žinoti.... biggrin.gif

Įtariu, kad aplamai gali tada ši tema ten išeit biggrin.gif
Atsakyti
ernesin, kaip žinia, šventa vieta tuščia ilgai nebūna biggrin.gif Gal mums jau laikas iš čia išeiti ir palikti tą atradimo skonį naujiems veidams??

o neįmanoma kur nors uždarų pokalbių pasidaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 15:28)
ernesin, kaip žinia, šventa vieta tuščia ilgai nebūna biggrin.gif Gal mums jau laikas iš čia išeiti ir palikti tą atradimo skonį naujiems veidams??

Bet pati pagalvok, iš bendraminčių temas trina kas savaitę, tai kokia tuomet liks nauda apart paplepėjimus - mažiau kalbų daugiau darbų, o ir taip kartais nespėjame skaityti kokiais čia tempais viskas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
aš suprantu, kad bendras požiūris yra toks: kalbam nesąmones, kokie čia dar aliejai veidui, natūrali kosmetika yra oro burbulas, nuo jos tik guzais mėto, tai abejoju, ar kas pasiges smile.gif Kadangi nelaikau savo rašliavų enciklopedijos lygio straipsniais, tai man irgi neskaudės. Juo labiau, kad su daug kuo ir taip asmeniškai bendraujam ir žiniomis visad mielai pasidalinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakiau tik kad turiu minti, kam nepatinka, cia gi bus, Ernesin. O kai baisu zodi pasakyti ne apie PEG tai irgi ...Lai trina tuos bendr., ten bus tik paplepejimai- man atrodo dauguma cia susikalbejo, norisi kartais pasakyti, kad ir gerkle skauda, o ne tik ka Lavera isleido naujo...
Zmones tiesiog susibendrauja kiekviena diena bendraudami ir tiek... Prievartos gi nera niekam biggrin.gif , be to, tik garsiai pamasciau ...
Darbai cia- plepejimai -ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 rugsėjo 2010 - 14:40
Diva:), akivaizdu, kad esi jau paskirta už interjerą atsakingu asmeniu cool.gif lotuliukas.gif

na, LL tai panai atėjo trim dienom vėliau užsakyta nei mano. Gal ateityje tikrai reiks palikti pašto riziką kokiam persikui.lt, jei jau šitaip vyksta tongue.gif
Atsakyti
Pleputės, pagaliau pasivijau doh.gif 4u.gif

Visų krepšeliai puikūs thumbup.gif Matosi, kad yra favoritų, gal ir aš savo įdėsiu kurią dieną atradus daugiau laisvo laiko. Dabar džiaugiuosi, kad turiu laiko veidą prieš miegą nusiplauti biggrin.gif

Mačiau ėjo kalba apie NOAH, Naturalmente kosmetika. Nei viena nėra visiškai natūrali. Turi jos gerų ingridientų, bet pilnos sudėtys nėra geros smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 20, 15:33)
Tiesa, jei kam aktualu - šiandien "Kosmadoje" prikau "Natura Siberica" rankų kremą

O jų kelių rūšių yra? Aš tik anti-age esu mačiusi smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 15:35)
Gal kas nors naudojate mineralinei pudrai šepetėlius iš Erdesos? Įdomu, kaip jų kokybė...  ax.gif

Aš neturiu jų, bet esu skaičiusi čia SM atsiliepimų, kad jie šiurkštūs 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 20, 16:57)
toks grazus putinas sode auga, o as nieko nedarau is jo:/

Čia apie šį gražuolį eina šneka? smile.gif
user posted image

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 17:01)
galvojau, kad juokauju, o pasirodo... biggrin.gif

Bet jau su tom sraigėm, tai prajuokinot biggrin.gif Dar pirmame video panelė jas vos ne myluoja biggrin.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 10:39)
O kodel yra tas poreikis praustis prausikliu vienokiu ar kitokiu is ryto??

Mano mąstymas toks, kad kaip ir burnoje būna visokių niekučių prabudus, taip ir ant veido gali jų būti ax.gif

QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 11:20)
vis mąstau apie Argital prausiklį su fitino rūgštimi ir kaip jis makiažą nuplauna?

Makiažą nuplauna tikrai puikiai thumbup.gif Taupus be galo, dar mane ir kvapas veža wub.gif
Atsakyti