Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 09:00)
Idomu kuo gali pakenkti odai tas valymas. Suprantu, kad ricina oda gali issausinti, o jeigu valai tik vienu kokiu nors baziniu aliejum, ka jis gali blogo padaryt?  g.gif
Manau gali perdaug islepinti ir kazkiek del odos tampymo gal g.gif
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 21, 10:13)
Na aš manau, kad čia taip rekomenduojama, kad neperlepinti odos. Kaip rekomenduojama nesitepti be reikalo anti-age kremais. Arba juk kaukių nesidedam kasdien irgi.
Bet manau, kad kiekviena turi matyti pagal savo odos būklę ir pati nuspręsti  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Iceland @ 2010 09 21, 10:23)
Kelias dienas ploviau su natūraliu, o vakar vėl išsiploviau su paprastu turėtų, nes juk gaila išmesti  lotuliukas.gif pP plovimo visą dieną labai niežėjo galvą, ar tai gali būti dėlto šampūno  g.gif
Man taip pat buvo po savaites naudojimo natur. sampuno, kai issiploviau galva garnieriu doh.gif ne tik kad be proto uznieztejo, bet ir plauku kuokstai isslinko unsure.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:49)
o nerašo ant lapelio, iš kokios šalies siuntinukas? Šiaip labai keista kol kas, kad visos taip ilgai laukia. Gal visą lėktuvą su mūsų pudrom kas pavogė biggrin.gif
lotuliukas.gif man jau irgi knieti, bet tikekimes, kad lektuvo nieks nepavoge ir neuzgrobe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 13:34)
Manau gali perdaug islepinti ir kazkiek del odos tampymo gal g.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

man jau irgi knieti, bet tikekimes, kad lektuvo nieks nepavoge ir neuzgrobe lotuliukas.gif

kad nesitampo ten oda - pirštai lengvai slysta per aliejų ir tiek ax.gif O kaip per daug odą išlepinti? Juk ant jos nieko nelieka iš aliejų - užtepi, pamasažuoji šiltai, nuplauni ir viskas. Man ji labiau nuprausta nei po prausiklių atrodo wink.gif

parašiau jiems laišką - vėl priminiau ultramarinus lotuliukas.gif ir paklausiau, ar įmanoma susekti, kur tas siuntinys. Jau 11 dienų pradėjo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 21, 13:09)
Maniškis dažytiems plaukams irgi gerai plauna, aš įtariu, kad jie panašūs labai, nes kai lyginau sudėtis, labai didelių skirtumų neatradau.  ax.gif

Hibisco, o kokie tavo plaukai?
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 12:56)
Labai gerai, nes šiandien plaukai net pakilę nuo šaknų, o aš vakar dar prieš tai plaukus savo žolėmis dažiau, tai dažniausiai po dažymo po pirmojo plovimo plaukai labiau tokie prisiploję visuomet būna rolleyes.gif

Ernesin, o tavo kokie plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:49)
o nerašo ant lapelio, iš kokios šalies siuntinukas? Šiaip labai keista kol kas, kad visos taip ilgai laukia. Gal visą lėktuvą su mūsų pudrom kas pavogė biggrin.gif

Kad lapelis pas MB, jam tai buvo nebuvo irnesakyk.gif Klausiau, ar nėra parašyta iš kur, koks siuntinys, tai sakė nėra. Nu bet aš patikrinsiu grįžus biggrin.gif
Satura, jei atrašys LL kaip galima sekti siuntinį, tai pasidalink 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 13:11)
scena laukiant miltelių

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 21 rugsėjo 2010 - 12:46
Kas butu naudinga nesciajai nuo striju prevencijos?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 12:23)
Blogiausiu atveju galima išparduotuvėje parduoti arba vietoj kūno prausiklio sunaudoti mirksiukas.gif
Summer berods rašė, kad yra juo patenkinta, ir kad neblogai makiažą nuplauna smile.gif

ačiū už padrasinimą 4u.gif smile.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 21, 14:10)

draugė daro tokį ritualą po dušo, sumaišo migdolų ir simodsijų aliejų lygiomis dalims ir tada įtrina šlaunis, sėdmenis ir pilvą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 21, 14:10)

as tai sita naudojau, tai man visai patiko, tik kvapas biski mane erzina, tai neturiu dar neivienos striijos thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Dekui, bandysiu paziureti dr.hauchka smile.gif
Atsakyti
nu ateinu pasidalint pirmais ispudziais po avizu mini kaukytes 4u.gif
tik as dar idejau sauksteli medaus, gal is,manancios pakomentuot gali kazin ar gerai ar blogai padariau del medaus 4u.gif
tai pirmas ispudis visai neblogas, gerai padrekino, net skaistumo tokio net daduoda 4u.gif
nu bandysiu kasdien toki rituala daryt ir ziuresiu kas bus toliau 4u.gif
o kaip veikia oda alyvuogiu aliejus gal kas gali pakomentuot g.gif
kazin tiktu su juo veida praust g.gif , nes dabar kito neturiu namie, o taip knieti isbandyt kaip tas prausimas su alieju blush2.gif
buciau dekinga uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 21, 14:24)
Dekui, bandysiu paziureti dr.hauchka  smile.gif

O aš pasiūlysiu pinigų nemėtyti, o pasirinkti bet kokį mėgstamą aliejų ir juo po dušo/vonios masažuoti pilvą, sėdmenis, šlaunis... Kai aš laukiausi, tai garsiai dabar jau gėda būtų pasakyti, kokiu "aliejuku" tepliojausi, bet strijų irgi neatsirado. Taip kad mažai skirtumo, kuo odelę minkštini, daug kas dar ir nuo genetikos priklauso. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 21 rugsėjo 2010 - 13:53
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 13:37)
kad nesitampo ten oda - pirštai lengvai slysta per aliejų ir tiek  ax.gif O kaip per daug odą išlepinti? Juk ant jos nieko nelieka iš aliejų - užtepi, pamasažuoji šiltai, nuplauni ir viskas. Man ji labiau nuprausta nei po prausiklių atrodo wink.gif

parašiau jiems laišką - vėl priminiau ultramarinus  lotuliukas.gif ir paklausiau, ar įmanoma susekti, kur tas siuntinys. Jau 11 dienų pradėjo  unsure.gif
as pagal save gal del to tampymo lotuliukas.gif kiek smarkiau masazuoju, suprask, kad bandau iskrapstyti visus nesvarumus biggrin.gif

butinai parasyk ka pasakys del siuntos sekimo, as kitoje temoje klausiau irgi, bet negavau ats. drinks_cheers.gif beje, gal kuri nematete-sviezias forumietes LL siuntinukas su vaidine medziaga
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 21, 14:53)
O aš pasiūlysiu pinigų nemėtyti, o pasirinkti bet kokį mėgstamą aliejų ir juo po dušo/vonios masažuoti pilvą, sėdmenis, šlaunis...

labai geras patarimas drinks_cheers.gif Arba pažiūrėti Hauschkos sudėtį ir pasidaryti ką nors savo wink.gif Dezdemona*, bet kokiu atveju sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 14:54)
kiek smarkiau masazuoju, suprask, kad bandau iskrapstyti visus nesvarumus biggrin.gif

butinai parasyk ka pasakys del siuntos sekimo,

nereikia smarkiai, reikia švelniai 4u.gif Nebent šiltesnį rankšluostuką apsimoka priglausti, kad poros atsivertų smile.gif

aš beveik tikra, kad parašys, jog jos neįmanoma susekti g.gif
Atsakyti