QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 19:08)
Kaip manot, ar i aliejaus misini prausimuisi, ilasinti kokius 5 lasus rozmarinu AE, ar geriau nereikia? Ar veidui rozmarinai nelabai tinka?
reikia žiūrėti į veido reakciją - ar ne per stripru ir ar ne per daug tonizuoja
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 19:44)
Turiu mineralinės pudros jau, eilinį kartą neatsilaikiau eilinei SM bangai
O gal kaip tik apsaugo nuo aplinkos poveikio?
O gal kaip tik apsaugo nuo aplinkos poveikio?
šaunuolė
suteiks apsaugą nuo saulės O kad nuo šalčių ir vėjų saugo, tai man briedas atrodo
QUOTE(ashtri @ 2010 09 20, 21:07)
Prašau mūsų brangiųjų eksperčių pakomentuoti Burt's Bees kremo "Carrot Nutritive Day Cream" sudėtį (rašo, kad 96,87 proc. natural):
pagal sudėtį riebus, neaiškių kvapų įdėta ir sodium borate yra tas boraksas, kur berods tarakonus nuodija. Bet, kaip yra sakiusi Rasma, šunis, kates gali labai blogai paveikti ir mūsų naudojami žmogui geri eteriniai aliejai, taip kad jeigu nuo borakso dvesia tarakonai, neparodo, kad jis blogas ir žmogui
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 22:07)
Kalbant apie veido aliejinius masažus, pamenu, kad Kunigunda minėjo ir buvo diskusija, kad šie masažai neturėtų būti daromi ištisai,
aha, ir aš citavau Natūralią mediciną, kad pagal ajurvedą negalima per mmm jų. Bet mano patirtis rodo, kad jei nesidarai kasdien ir nuolat, neįpranti ir nesigauna tokio nuolatinio, ilgalaikio poveikio. Bandžiau su petraukomis ir pati, galiausiai užmečiau. Dabar darysiuos ištisai
QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 09:00)
Idomu kuo gali pakenkti odai tas valymas.
esu beveik tikra, kad KN pasakytų, jog tai pats švelniausias ir natūraliausias iš visų veido valymas (puoselėjantis ir nežalojantis) ir kad be reikalo mes su pertraukomis šokinėjam
QUOTE(agnuta @ 2010 09 21, 09:32)
Kad Satura rašė, kad paskutinį prigriebė ir kad SP nebesiveš jų
Aš gavau kvietimą į paštą, tik dar nežinau ar iš LL ar iš EM siuntinukas atkeliavo Jau kaip eisiu atsiimt
Aš gavau kvietimą į paštą, tik dar nežinau ar iš LL ar iš EM siuntinukas atkeliavo Jau kaip eisiu atsiimt
išpardavinėja likučius tų rankšluostukų, o už saviškį mokėjau 10,25 lito. Sorry, nepamenu, kokia jo pilna kaina, bet tikrai dvigubai didesnė buvo
na, laukiam Aš dar negavau LL