Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 19:08)
Kaip manot, ar i aliejaus misini prausimuisi, ilasinti kokius 5 lasus rozmarinu AE, ar geriau nereikia? Ar veidui rozmarinai nelabai tinka? g.gif

reikia žiūrėti į veido reakciją - ar ne per stripru ir ar ne per daug tonizuoja smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 19:44)
Turiu mineralinės pudros jau, eilinį kartą neatsilaikiau eilinei SM bangai  blush2.gif 

O gal kaip tik apsaugo nuo aplinkos poveikio?  ax.gif

šaunuolė thumbup.gif

suteiks apsaugą nuo saulės wink.gif O kad nuo šalčių ir vėjų saugo, tai man briedas atrodo wink.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 09 20, 21:07)
Prašau mūsų brangiųjų eksperčių pakomentuoti Burt's Bees kremo "Carrot Nutritive Day Cream" sudėtį (rašo, kad 96,87 proc. natural):

pagal sudėtį riebus, neaiškių kvapų įdėta ir sodium borate yra tas boraksas, kur berods tarakonus nuodija. Bet, kaip yra sakiusi Rasma, šunis, kates gali labai blogai paveikti ir mūsų naudojami žmogui geri eteriniai aliejai, taip kad jeigu nuo borakso dvesia tarakonai, neparodo, kad jis blogas ir žmogui smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 22:07)
Kalbant apie veido aliejinius masažus, pamenu, kad Kunigunda minėjo ir buvo diskusija, kad šie masažai neturėtų būti daromi ištisai,

aha, ir aš citavau Natūralią mediciną, kad pagal ajurvedą negalima per mmm jų. Bet mano patirtis rodo, kad jei nesidarai kasdien ir nuolat, neįpranti ir nesigauna tokio nuolatinio, ilgalaikio poveikio. Bandžiau su petraukomis ir pati, galiausiai užmečiau. Dabar darysiuos ištisai smile.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 09:00)
Idomu kuo gali pakenkti odai tas valymas.

esu beveik tikra, kad KN pasakytų, jog tai pats švelniausias ir natūraliausias iš visų veido valymas (puoselėjantis ir nežalojantis) ir kad be reikalo mes su pertraukomis šokinėjam rolleyes.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 21, 09:32)
Kad Satura rašė, kad paskutinį prigriebė ir kad SP nebesiveš jų ax.gif

Aš gavau kvietimą į paštą, tik dar nežinau ar iš LL ar iš EM siuntinukas atkeliavo yahoo.gif Jau kaip eisiu atsiimt biggrin.gif

išpardavinėja likučius tų rankšluostukų, o už saviškį mokėjau 10,25 lito. Sorry, nepamenu, kokia jo pilna kaina, bet tikrai dvigubai didesnė buvo smile.gif

na, laukiam biggrin.gif Aš dar negavau LL sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 12:00)
Kuomet pradejau propoguot sita prausimasi, turejau misria/riebia oda, ir visas priemones pirkadavau tokiai odai.
Aliejus sutvarke odos riebalavimasi ir dabar mano oda visiskai normali. kaip minejau, ryte atsikeliu matine oda, ir dienos metu, ji nesiriebaluoja kaip anksciau.
O aliejus naudoju ivairius. Siuo metu simondsiju.

Klausymas ne i tema, del simondsijos norejau pasiteirauti, mano simondsijos aliejuje yra nuosedos, ar tai gerai? ar gal jis jau pagedes? Kaip jusu aliejus, ar nepastebejote kazka panasaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutsi: 21 rugsėjo 2010 - 11:23
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 12:20)
vis mąstau apie Argital prausiklį su fitino rūgštimi, kiek sm skaičiau atsiliepimus, tai visi teigiami. Bet vis ranka nekyla, toks didelis jo kiekis, tai metų metus naudosiu, o jeigu netiks, kur reiks kišt doh.gif gal kuri naudojus su panašia oda į mano? mišria , jautria, linkusia kimštis? ir kaip jis makiažą nuplauna?

Blogiausiu atveju galima išparduotuvėje parduoti arba vietoj kūno prausiklio sunaudoti mirksiukas.gif
Summer berods rašė, kad yra juo patenkinta, ir kad neblogai makiažą nuplauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:21)
na, laukiam biggrin.gif Aš dar negavau LL sad.gif

Tada logiškai mąstant tai turėtų būt siuntinukas iš EM, nes iš LL tu anksčiau užsisakei. Bet kažkaip ilgai keliauja tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 21, 12:37)
Tada logiškai mąstant tai turėtų būt siuntinukas iš EM, nes iš LL tu anksčiau užsisakei. Bet kažkaip ilgai keliauja tada g.gif

o nerašo ant lapelio, iš kokios šalies siuntinukas? Šiaip labai keista kol kas, kad visos taip ilgai laukia. Gal visą lėktuvą su mūsų pudrom kas pavogė biggrin.gif
Atsakyti
Oi avižos drėkinimui yra didžiulis didžiulis gėris wub.gif wub.gif , jau esu rašiusi prieš kurį laiką, kad darausi kaukes: užpildavau aviž. dribsnius karštu vandeniu, atvėsus šiek tiek dėdavau masę į marlę ir bandydavau paskirstyt , kad visur tektų. Pagulėdavau taip kurį laiką, tai veido paskaistinimas dar ryškesnis nei su molio kaukėm ar su aliejaus masažais.
Jau nebedarau aš tų kaukių, nes tingiu, o tingiu dėl to, kad gaunasi labai didelis terlinimasis, nes atsigulus tas skystimėlis pradeda tekėt per kaklą ir plaukus, taigi reikia eiti į dušą po to.... Gal jūs turit kokių idėjų, kaip čia tą gerumą užsidėt patogiai? g.gif
Kaip Arbuzu sakė, bandžiusi esu, taip patogiau, bet poveikis menkesnis.... ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 09:51)
Tiesa, pamiršau kogi ėjau čia šįryt parašyti, ogi pačius geriausiu atsiliepimus apie Natuderm priemones wub.gif
Šampūnas labai koncentruotas, tirštas, bet nelenda atgal kaip Lavera biggrin.gif  vienam trinkimui užtenka dviejų žirnių dydžio kiekio(tai viso keturių man reikia nes trenku plaukus visuomet du kartus), taigi bus taupus. Kvapas labai neutralus, gerai putoja, visiškai nevelia plaukų, net kondicionieriaus vakar nedėjau.

Aha, jis labai skalsus, aš iš pradžių taip gailiai žiūrėjau į tokį mažutį buteliuką, bet kad jis tikrai labai labai taupus...
Beje Ernesin, ar jis gerai plauna??? aš pabijojau kažkaip tą maitinantį dėl to pirkti....
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 21, 12:54)
Beje Ernesin, ar jis gerai plauna??? aš pabijojau kažkaip tą maitinantį dėl to pirkti....

Labai gerai, nes šiandien plaukai net pakilę nuo šaknų, o aš vakar dar prieš tai plaukus savo žolėmis dažiau, tai dažniausiai po dažymo po pirmojo plovimo plaukai labiau tokie prisiploję visuomet būna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 11:21)
šaunuolė  thumbup.gif
suteiks apsaugą nuo saulės wink.gif O kad nuo šalčių ir vėjų saugo, tai man briedas atrodo wink.gif

Na matai, nors tu mane pagyrei, nes sulaukiu tik tokių žodžių: "Kodėl vonioj ištisai buteliukų daugėja?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na šiaip tai jo, nuo šalčio ir vėjo nelabai įtikėtina, bet gal nuo rudeninės drėgmės lauke gal šiek tiek ir apsaugo g.gif Na žiūrėsim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 11:56)
Labai gerai, nes šiandien plaukai net pakilę nuo šaknų, o aš vakar dar prieš tai plaukus savo žolėmis dažiau, tai dažniausiai po dažymo po pirmojo plovimo plaukai labiau tokie prisiploję visuomet būna rolleyes.gif

Maniškis dažytiems plaukams irgi gerai plauna, aš įtariu, kad jie panašūs labai, nes kai lyginau sudėtis, labai didelių skirtumų neatradau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 21, 13:09)
Na matai, nors tu mane pagyrei, nes sulaukiu tik tokių žodžių: "Kodėl vonioj ištisai buteliukų daugėja?"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

scena laukiant miltelių: kiek ten bus daiktų? Visa dėžė? blink.gif Tada reikšmingas žvilgsnis man į akis ir klausimas: bet tu suvoki, kad mes tiek vietos neturim, taip? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:11)
scena laukiant miltelių: kiek ten bus daiktų? Visa dėžė?  blink.gif Tada reikšmingas žvilgsnis man į akis ir klausimas: bet tu suvoki, kad mes tiek vietos neturim, taip?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif

siandien po pasifloru veidas daug geriau atrodo, jauciu makadamijos man per sunkios, nors taip skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:11)
scena laukiant miltelių: kiek ten bus daiktų? Visa dėžė?  blink.gif Tada reikšmingas žvilgsnis man į akis ir klausimas: bet tu suvoki, kad mes tiek vietos neturim, taip?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 12:12)
Iš kur simondsijas turi? mirksiukas.gif kažkada turėjau iš Akamuti, nebuvau jomis sužavėta ax.gif

is AN
QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 12:21)
reikia žiūrėti į veido reakciją - ar ne per stripru ir ar ne per daug tonizuoja smile.gif
šaunuolė  thumbup.gif

Vakar kaip Palomina uzdege zalia sviesa, kad galima rozmarina naudoti veidui, tai is karto nuejau ir pabandziau. Tam kartui kaip sakant. Nelasinau i visa buteliuka. Ir man visai patiko. Gal i visa nelasinsiu, kad per daug pries miega neuztonizuotu, bet va kada makiaza valausi gryzus po darbo, pries krosiuka, tai reikalas labai tinkamas jegu pasikrauti smile.gif

QUOTE(ritutsi @ 2010 09 21, 12:22)
Klausymas ne i tema, del simondsijos norejau pasiteirauti, mano simondsijos aliejuje yra nuosedos, ar tai gerai? ar gal jis jau pagedes? Kaip jusu aliejus, ar nepastebejote kazka panasaus?

As tik savaite ji teturiu, kol kas pas mane be nuosedu. Bet nepergyvensiu ir jeigu atsiras.
Bet as pakankamai greitai tuos aliejus isnaudoju, nes megstu pries plauku plovima sumaisyt sriubini sauksta aliejaus + 5 lasai rozmarinu, ir itrinti galvos oda. Dar plius prausimasis, tai man tas butelaitis, geram menesiui ir viskas.
Atsakyti