Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 11:16)
tai va, man ir tie aliejiniai valymai labai patiko, bet kad beria  doh.gif

o koki alieju jus naudojat prausimui?mano misri normali oda g.gif
ir kaip su tuo alieju reikia prausti ? blush2.gif
tiesiog pamasazuoji ir nuprausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 10:28)
Šįryt kaip tik maniau ką vietoj prausiklio galėčiau sugalvoti ir va prašau puiki mintis thumbup.gif Bandysiu vakarais su aliejumi valytis, o rytais su avižomis wub.gif Tu jas pikai arbata, palauki kol pravės ir tiesiog mozoji veidą, taip? mirksiukas.gif

O kodel yra tas poreikis praustis prausikliu vienokiu ar kitokiu is ryto?? Nes atsikeliate riebatuota oda??
As ryte atsikeliu visiskai matine oda.Del to irgi esu dekinga aliejui.
Tai prausiuosi tik kontrastiniu vandeniu. Ir viskas. Aisku po to seka hidrolatas ir drek.kremas.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 11:37)
o koki alieju jus naudojat prausimui?mano misri normali oda  g.gif
ir kaip su tuo alieju reikia prausti ? blush2.gif
tiesiog pamasazuoji ir nuprausi  g.gif

ČIA ir ČIA atsakymai.

QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 11:39)
O kodel yra tas poreikis praustis prausikliu vienokiu ar kitokiu is ryto?? Nes atsikeliate riebatuota oda??
Tai prausiuosi tik kontrastiniu vandeniu. Ir viskas. Aisku po to seka hidrolatas ir drek.kremas.

Na manoji dar kol kas riebaluota rytais būna, gal panaudojus ilgiau aliejus poreikis pradings, bet dabar tiesiog jausčiausi nešvari, o kremą norisi teptis ant švarios/neriebaluotos odos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 11:39)

o koki alieju prausiat?ir koks jusu odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 11:46)

shemsa, pateikiau viską tau "ant lėkštutės" tik "sukramtyti" beliko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

o kur jus isigijote Naturderm sampuno ?
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2010 09 21, 11:51)
Sveikos merginos,

o kur jus isigijote Naturderm sampuno ?

Eurokos'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 10:28)
Šįryt kaip tik maniau ką vietoj prausiklio galėčiau sugalvoti ir va prašau puiki mintis thumbup.gif Bandysiu vakarais su aliejumi valytis, o rytais su avižomis wub.gif Tu jas pikai arbata, palauki kol pravės ir tiesiog mozoji veidą, taip? mirksiukas.gif

Aš smulkintas avižas naudoju veido šveitimui rolleyes.gif - įsiberiu į saują, šiek tiek sušlapinu ir masažuoju drėgną veidą. thumbup.gif

Vakar kaip tik ieškojau Eurokose Naturderm šampūno, tai įsivaizduokit ne visose pardėse jų yra g.gif . Kaune, Mole neturėjo - tik rankų, kūno kremai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukė: 21 rugsėjo 2010 - 10:58
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 11:50)
shemsa, pateikiau viską tau "ant lėkštutės" tik "sukramtyti" beliko biggrin.gif

aciuks aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
einu skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 11:46)

Kuomet pradejau propoguot sita prausimasi, turejau misria/riebia oda, ir visas priemones pirkadavau tokiai odai.
Aliejus sutvarke odos riebalavimasi ir dabar mano oda visiskai normali. kaip minejau, ryte atsikeliu matine oda, ir dienos metu, ji nesiriebaluoja kaip anksciau.
O aliejus naudoju ivairius. Siuo metu simondsiju.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 12:00)

Iš kur simondsijas turi? mirksiukas.gif kažkada turėjau iš Akamuti, nebuvau jomis sužavėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 12:00)
Kuomet pradejau propoguot sita prausimasi, turejau misria/riebia oda, ir visas priemones pirkadavau tokiai odai.
Aliejus sutvarke odos riebalavimasi ir dabar mano oda visiskai normali. kaip minejau, ryte atsikeliu matine oda, ir dienos metu, ji nesiriebaluoja kaip anksciau.

va aš pasidarius aliejinį valymą su simodsijų aliejum atsikėliau kitą rytą riebaluotu veidu ir supratau, kad šiaip mano oda yra visgi visiškai normali, galbūt čiut į mišrumą, nes poros linkusios kimštis..:/ dar bandžiau su sezamų ir abrikosų aliejais, nuo šių ryte nesiriebalavo, bet tas bėrimas doh.gif

vis mąstau apie Argital prausiklį su fitino rūgštimi, kiek sm skaičiau atsiliepimus, tai visi teigiami. Bet vis ranka nekyla, toks didelis jo kiekis, tai metų metus naudosiu, o jeigu netiks, kur reiks kišt doh.gif gal kuri naudojus su panašia oda į mano? mišria , jautria, linkusia kimštis? ir kaip jis makiažą nuplauna?
Atsakyti