Tiesa, pamiršau kogi ėjau čia šįryt parašyti, ogi pačius geriausiu atsiliepimus apie
Natuderm priemones
Šampūnas labai koncentruotas, tirštas, bet nelenda atgal kaip Lavera
vienam trinkimui užtenka dviejų žirnių dydžio kiekio(tai viso keturių man reikia nes trenku plaukus visuomet du kartus), taigi bus taupus. Kvapas labai neutralus, gerai putoja, visiškai nevelia plaukų, net kondicionieriaus vakar nedėjau.
Išplautus drėgnus plaukus purškiau nenuplaunamu kondicionieriumi(purškiau visus išskyrus šaknis), kuriuo užvakar buvau susipurškusi sausu plaukus ir likau su lako efektu
Taigi to efekto šį kartą nėra, plaukai švelnūs, blizgantys, nėra jokio intensyvaus kvapo, ir labai gražiai banguoti
, nes šiaip po plovimo daugiau pasipūtę nei susiformavę būna, tai iš dalies šis kondicionierius bus dar kaip ir formavimo priemonė
Keletą kartų pamėginsiu nenaudoti nuplaunamo kondicionieriaus, naudosiu tik šį nenuplaunamą, įdomu koks bus poveikis
Įdomus dalykas tik tas, kas abiejų priemonių sudėtys labai jau paprastos ir neturtingos, o rezultatai geri, gal ir yra visa paslaptis tame paprastume
Papildyta:
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 10:37)
Ooo, kaip smagu, kad kažkam irgi gal pasitarnaus:) aš tai paprastai, turėjau susmulkintų avižinių dribsnių, tai užplikiau karštu vandeniu ir palaikiau kol atvės čiut, tada išsitepliojau veidą, patryniau lengvai ir pabuvau taip kokias 5 minutes. (MB įslinko į vonią tuo metu, tai pareiškė, kad atrodau kaip paukščiuko smarkiai pažymėta
)
o labai puiki mintis, kad galima gi ir su ta pačia arbata ramunėlių užlikyt jas! einu pamėgint
Ačiū, aš tai nelaikysiu 5 min, nebent kaip bus laiko, tiesiog naudosiu kaip rytinį prausiklį