Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Iceland @ 2010 09 21, 09:23)
plovimo visą dieną labai niežėjo galvą, ar tai gali būti dėlto šampūno  g.gif

gali, nes sintetiniuose sampunuose labai stiprus plovikliai ir siaip gera puokste chemijos, kur musu odai nepatinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 10:28)
Hibisko, vakar pirmą kartą darant ir man kaito ;)Bet po to odelė labai gerai jautėsi smile.gif
thumbup.gif
Šįryt kaip tik maniau ką vietoj prausiklio galėčiau sugalvoti ir va prašau puiki mintis thumbup.gif Bandysiu vakarais su aliejumi valytis, o rytais su avižomis wub.gif Tu jas pikai arbata, palauki kol pravės ir tiesiog mozoji veidą, taip? mirksiukas.gif

aha as irgi susidomejau, kaip ce praust su tom avizom g.gif
gal kas galit pakomentuot sia sudeti blush2.gif
Greenpeople Roll on Rosemary Deodorant
Ingredients: Aqua (spring water), Ammonium alum (mineral salt), Olea europaea (olive) oil*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Zinc ricinoleate, Cetearyl glucoside (emulsifying plant wax), Cetearyl alcohol (emulsifying plant wax), Butyrospermum parkii (shea) butter*^, Glyceryl stearate (plant-derived moisturiser), Levulinic acid, Alpha-glucan oligosaccharide, Aloe barbadensis (aloe vera) powder*, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, Aroma [Rosmarinus officinalis (rosemary) oil*^, Lavandula angustifolia (lavender) oil*^, Lavandula hybrida super (lavandin) oil*], Cetearyl olivate, Sorbitan olivate (emulsifier from olive oil), Sclerotium gum, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Lauryl glucoside, Potassium sorbate, *Linalool (from essential oils). ^fairly traded *89.67% certified organic ingredients.
isanksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 10:28)
Hibisko, vakar pirmą kartą darant ir man kaito ;)Bet po to odelė labai gerai jautėsi smile.gif
thumbup.gif
Šįryt kaip tik maniau ką vietoj prausiklio galėčiau sugalvoti ir va prašau puiki mintis thumbup.gif Bandysiu vakarais su aliejumi valytis, o rytais su avižomis wub.gif Tu jas pikai arbata, palauki kol pravės ir tiesiog mozoji veidą, taip? mirksiukas.gif

Ooo, kaip smagu, kad kažkam irgi gal pasitarnaus:) aš tai paprastai, turėjau susmulkintų avižinių dribsnių, tai užplikiau karštu vandeniu ir palaikiau kol atvės čiut, tada išsitepliojau veidą, patryniau lengvai ir pabuvau taip kokias 5 minutes. (MB įslinko į vonią tuo metu, tai pareiškė, kad atrodau kaip paukščiuko smarkiai pažymėta doh.gif biggrin.gif )
o labai puiki mintis, kad galima gi ir su ta pačia arbata ramunėlių užlikyt jas! einu pamėgint wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 10:37)
Ooo, kaip smagu, kad kažkam irgi gal  pasitarnaus:)  aš tai paprastai, turėjau susmulkintų avižinių dribsnių, tai užplikiau karštu vandeniu ir palaikiau kol atvės čiut, tada išsitepliojau veidą, patryniau lengvai ir pabuvau taip kokias 5 minutes. (MB įslinko į vonią tuo metu, tai pareiškė, kad atrodau kaip paukščiuko smarkiai pažymėta  doh.gif  biggrin.gif )
o labai puiki mintis, kad galima gi ir su ta pačia arbata ramunėlių užlikyt jas! einu pamėgint wub.gif  4u.gif

biggrin.gif sujuokinot su tuo pauksciuku
reiks pamegint, ce tokia kaip kaukyte mini gaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 21, 10:28)
gali, nes sintetiniuose sampunuose labai stiprus plovikliai ir siaip gera puokste chemijos, kur musu odai nepatinka 4u.gif

Man tokia mintis kilo, bet galvoju pasitikslinsiu su jumis, nes man dar oi kaip toli iki jūsų ax.gif Vadinasi sunaudosim rankom plauti seną šampūną rolleyes.gif
Atsakyti
Tiesa, pamiršau kogi ėjau čia šįryt parašyti, ogi pačius geriausiu atsiliepimus apie Natuderm priemones wub.gif
Šampūnas labai koncentruotas, tirštas, bet nelenda atgal kaip Lavera biggrin.gif vienam trinkimui užtenka dviejų žirnių dydžio kiekio(tai viso keturių man reikia nes trenku plaukus visuomet du kartus), taigi bus taupus. Kvapas labai neutralus, gerai putoja, visiškai nevelia plaukų, net kondicionieriaus vakar nedėjau.
Išplautus drėgnus plaukus purškiau nenuplaunamu kondicionieriumi(purškiau visus išskyrus šaknis), kuriuo užvakar buvau susipurškusi sausu plaukus ir likau su lako efektu biggrin.gif Taigi to efekto šį kartą nėra, plaukai švelnūs, blizgantys, nėra jokio intensyvaus kvapo, ir labai gražiai banguoti wub.gif , nes šiaip po plovimo daugiau pasipūtę nei susiformavę būna, tai iš dalies šis kondicionierius bus dar kaip ir formavimo priemonė biggrin.gif Keletą kartų pamėginsiu nenaudoti nuplaunamo kondicionieriaus, naudosiu tik šį nenuplaunamą, įdomu koks bus poveikis smile.gif
Įdomus dalykas tik tas, kas abiejų priemonių sudėtys labai jau paprastos ir neturtingos, o rezultatai geri, gal ir yra visa paslaptis tame paprastume biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 10:37)
Ooo, kaip smagu, kad kažkam irgi gal  pasitarnaus:)  aš tai paprastai, turėjau susmulkintų avižinių dribsnių, tai užplikiau karštu vandeniu ir palaikiau kol atvės čiut, tada išsitepliojau veidą, patryniau lengvai ir pabuvau taip kokias 5 minutes. (MB įslinko į vonią tuo metu, tai pareiškė, kad atrodau kaip paukščiuko smarkiai pažymėta  doh.gif  biggrin.gif )
o labai puiki mintis, kad galima gi ir su ta pačia arbata ramunėlių užlikyt jas! einu pamėgint wub.gif  4u.gif

Ačiū, aš tai nelaikysiu 5 min, nebent kaip bus laiko, tiesiog naudosiu kaip rytinį prausiklį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 21 rugsėjo 2010 - 09:53
QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 10:40)
biggrin.gif sujuokinot su tuo pauksciuku
reiks pamegint, ce tokia kaip kaukyte mini gaunas  4u.gif

manau, rytui toks prausimas kaip tik, bet vakaraui tai tikriausiai nelabai, aš kai vakar buvau nesidažius, tai suėjo, o va jeigu su dažais, tai kažkaip nebent kaip kaukytė mini po visų normalių prausimų.Dabar mąstau, ką čia tam vakarui sugalvot, visi moliai jau pabodę taip.. g.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 10:51)
Tiesa, pamiršau kogi ėjau čia šįryt parašyti, ogi pačius geriausiu atsiliepimus apie Natuderm priemones wub.gif
prausiklį smile.gif

Aš ir šį šampūną įsigyjau, tai liuks, ypač kai aš mažai turėjus patirties su natūraliais, vartojau tik tą Natura Siberika, kuris man visiškai neprilipo ir keistas buvo, tai Natuderm tiesiog pasaka, patinka tas švelnus kvapas, gerai plauna, ir putoja... tik mano plaukams daugiau susinaudoja negu keturi žirniai, gal kokie 6...
Atsakyti
o koki naturalu sampuna parekomenduotumet, kad gerai drekintu g.gif
nes man nuo naturaliu kazkaip biski sausina man taip atrodo g.gif
kazin kaip veledos sampunai, skaiciau kad daug kam patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 10:57)
manau, rytui toks prausimas kaip tik, bet vakaraui tai tikriausiai nelabai, aš kai vakar buvau nesidažius, tai suėjo, o va jeigu su dažais, tai kažkaip nebent kaip kaukytė mini po visų normalių prausimų.Dabar mąstau, ką čia tam vakarui sugalvot, visi moliai jau pabodę taip.. g.gif
Aš ir šį šampūną įsigyjau, tai liuks, ypač kai aš mažai turėjus patirties su natūraliais, vartojau tik tą Natura Siberika, kuris man visiškai neprilipo ir keistas buvo, tai Natuderm tiesiog pasaka, patinka tas švelnus kvapas, gerai plauna, ir putoja... tik mano plaukams daugiau susinaudoja negu keturi žirniai, gal kokie 6...

Tai aš vakarui jau kaip ir rašiau aliejų naudosiu mirksiukas.gif
Aš trenku tik šaknis, o galams tenka tik tiek kiek nubėga su vandeniu, tu gal visus muilini? mirksiukas.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 09 21, 11:02)
o koki naturalu sampuna parekomenduotumet, kad gerai drekintu  g.gif
nes man nuo naturaliu kazkaip biski sausina man taip atrodo  g.gif
kazin kaip veledos sampunai, skaiciau kad daug kam patinka  4u.gif

Lavera Mango 4u.gif Apie šį Natuderm dar bijau ką kalbėti nes tik kartą bandžiau, jis pas mane maitinantis bet kol kas pasirodė kad ir drėkinantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 11:08)
Aš trenku tik šaknis, o galams tenka tik tiek kiek nubėga su vandeniu, tu gal visus muilini? mirksiukas.gif
Lavera Mango 4u.gif Apie šį Natuderm dar bijau ką kalbėti nes tik kartą bandžiau, jis pas mane maitinantis bet kol kas pasirodė kad ir drėkinantis ax.gif

reks pabandyt 4u.gif
bandau pereit prie naturaliu priemoniu, tai veido prieziura jau kaip ir naturali pas mane, tik prausiklio dar neatrandu,tai galiu pasakyt, kad veidukas tikrai pagrazejo nuo naturaliu priemoniu thumbup.gif ir reiks pabaigus pudra kazkokia naturalia ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 21, 11:08)

tai va, man ir tie aliejiniai valymai labai patiko, bet kad beria doh.gif

o dėl šampūno, tai taip, aš megėja pirmiausiai įtrinti šaknis, o poto susikelti plaukus ir nuo šaknų susidarusiom putom patrinti per visą ilgį, kažkaip visad atrodo, kad to nuo šaknų nubėgančio muiliuko bus per mažai likusiems plaukams, pas mane jie stori ir ilgi.
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 11:16)
o dėl šampūno, tai taip, aš megėja pirmiausiai įtrinti šaknis, o poto susikelti plaukus ir nuo šaknų susidarusiom putom patrinti per visą ilgį, kažkaip visad atrodo, kad to nuo šaknų nubėgančio muiliuko bus per mažai likusiems plaukams, pas mane jie stori ir ilgi.

Ir mano ne iš ploniausių ir iki vidurio pečių, bet jau pusantrų metų taip plaunu ir viskas wuola thumbup.gif Nebent kai darausi aliejines kaukes, tai dar ir visus truputį pamuilinu nes tuomet ne visada nuo nubėgančio vandenuko gerai išsiplauna ax.gif
Atsakyti