Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 22:24)

ragana kaip tušas? ploja.gif

Testuoju cool.gif Padažo tai jis tikrai labai gražiai wub.gif ir paakių kol kas neištepliojo - vakar visą dieną atlaikė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 15:09)

alieju tikrai nuvalydavau. galvojau, arba neatsirinkau alieju (nors naudojau lengvuosius). arba tiesiog ne visiems tinkantis dalykas. turbut su viskuo taip..

ui kol viska perskaiciau doh.gif nba del valymu saziningai valau ir akyse grazeju thumbup.gif man aliejai ir ant veido netiko jokieee, komso alergizavo, oda tempe na kosmaras, o va valymas su ricina ir semenu aliejum kazkoks stebuklas, atrodau kaip nupudruota tongue.gif veidas lygus nera paberimu ir sviesus skaistus, bet jauciu po tokio valymo dauk ka duoda ir tai kad neroliu pateplioju ir i lova miegot bigsmile.gif o ryte ilgai stoviou prie veitrodzio ir dziaugiuosi thumbup.gif jei ne si tema kiek dauk visko nezinociau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 20, 20:41)

Man jis labai tiko/patiko, jei norėsi atsikratyt - žinok į kurią pusę šūktelėt  blush2.gif

atsikratyti dar nenoriu, bet jei ka zinosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 21, 00:13)
Radau zinute 4u.gif siem prausimam kaip supratau  ir nereikia pertraukos

Eglute, as cia zinok ne pavyzdys ir nezinove. As savaip darau ir tiek.
Idomu kuo gali pakenkti odai tas valymas. Suprantu, kad ricina oda gali issausinti, o jeigu valai tik vienu kokiu nors baziniu aliejum, ka jis gali blogo padaryt? g.gif
As va jau kaip minejau, pakankamai ilgai ta propoguoju, ir negaliu atsidziaugti savo oda, su kiekviena diena man ji taisosi ir grazeja.
Tai manau pasiliksiu as prie valymo tokio: 10 dienu misiniu, 20 dienu tik aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 20, 17:19)
yra pvz Melvita serumas plauku galiukams. Suteikia apsauga, blizgesi ir lankstumo sausiems plaukams. Galima tepti ant slapiu arba sausu plauku.

Gal bandei? ax.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 09 20, 20:41)

O rankšluostukams nuolaida yra? smile.gif

Kad Satura rašė, kad paskutinį prigriebė ir kad SP nebesiveš jų ax.gif

Aš gavau kvietimą į paštą, tik dar nežinau ar iš LL ar iš EM siuntinukas atkeliavo yahoo.gif Jau kaip eisiu atsiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 21, 09:32)
Kad Satura rašė, kad paskutinį prigriebė ir kad SP nebesiveš jų ax.gif

Na matai, Kaune yra (vieną tiksliai mačiau), bet kažkaip buvau supratus, kad juos išparduoda. O Kaune - nuolaidos nėra. Tai norėjau pasitikslint, ar skirtinguose miestuose skirtingos akcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 21, 09:46)
Na matai, Kaune yra (vieną tiksliai mačiau), bet kažkaip buvau supratus, kad juos išparduoda. O Kaune - nuolaidos nėra. Tai norėjau pasitikslint, ar skirtinguose miestuose skirtingos akcijos  smile.gif

Supratau, tada reikia laukt Saturos atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 08:00)
Idomu kuo gali pakenkti odai tas valymas.

bet gal uzvedei ant gero kelio 4u.gif nes anksciau darydavausi viena kart savaitej masaziuka su aiejumi, tai poveikio didelio nemaciau, isskyrus tai, kad malonu, kita diena grazi oda, bet per savaite vel viskas is naujo.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 21, 08:00)
Idomu kuo gali pakenkti odai tas valymas. Suprantu, kad ricina oda gali issausinti, o jeigu valai tik vienu kokiu nors baziniu aliejum, ka jis gali blogo padaryt?  g.gif
As va jau kaip minejau, pakankamai ilgai ta propoguoju, ir negaliu atsidziaugti savo oda, su kiekviena diena man ji taisosi ir grazeja.
Tai manau pasiliksiu as prie valymo tokio: 10 dienu misiniu, 20 dienu tik aliejus.

Na aš manau, kad čia taip rekomenduojama, kad neperlepinti odos. Kaip rekomenduojama nesitepti be reikalo anti-age kremais. Arba juk kaukių nesidedam kasdien irgi.
Bet manau, kad kiekviena turi matyti pagal savo odos būklę ir pati nuspręsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pasipasakot:) pradėjus tuos aliejukinius veido valymus daryt,pradejo ir man kilt spuogeliai, na bet džiaugiaus, galvojau, gal oda valos, nes įprastai man nekyla ant kaktos ar ant smakro, buvo problemos irgi su žadikaulio linija. kol galiausiai po paskutinio tokio valymo iškilo du ant skruostų milžinai, pasijaučiau kaip paauglystėj doh.gif
Tai nutraukiau vakar valymus tokius, nors ir kokie jie malonūs būtų wub.gif ir prisiminiau, kad esu skaičius apie prausimąsi avižomis, tai vakar prausiau veidelį tik ramunėlių nuoviru ir avižų košele, šiandie veidas švyri ir glotnus glotnus, pagaliau nei vieno spuogelio naujo, o tik gyjantys senieji, o didžiausiam džaugsmui, net ir žandikaulio linijos pabėrimas išnyko:) matyt tie aliejai viegi ne man.
Atsakyti
Atkeliauju su klausimu blush2.gif Dėl savo plaukiukų nusprendžiau keisti šampūną į natūralų (jau minėjau anksčiau). Kelias dienas ploviau su natūraliu, o vakar vėl išsiploviau su paprastu turėtų, nes juk gaila išmesti lotuliukas.gif pP plovimo visą dieną labai niežėjo galvą, ar tai gali būti dėlto šampūno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 23:54)
Man irgi labai patiko, bet labai žandai kaista  unsure.gif turbūt perkaitau  unsure.gif
Hibisko, vakar pirmą kartą darant ir man kaito wink.gif Bet po to odelė labai gerai jautėsi smile.gif

QUOTE(ragana @ 2010 09 21, 08:27)
Testuoju  cool.gif  Padažo tai jis tikrai labai gražiai  wub.gif ir paakių kol kas neištepliojo -  vakar visą dieną atlaikė wink.gif
thumbup.gif

QUOTE(Arbuzu @ 2010 09 21, 10:14)
Tai nutraukiau vakar valymus tokius, nors ir kokie jie malonūs būtų wub.gif  ir prisiminiau, kad esu skaičius apie prausimąsi avižomis, tai vakar prausiau veidelį tik ramunėlių nuoviru ir avižų košele, šiandie veidas švyri ir glotnus glotnus, pagaliau nei vieno spuogelio naujo, o tik gyjantys senieji, o didžiausiam džaugsmui, net ir žandikaulio linijos pabėrimas išnyko:) matyt tie aliejai viegi ne man.

Šįryt kaip tik maniau ką vietoj prausiklio galėčiau sugalvoti ir va prašau puiki mintis thumbup.gif Bandysiu vakarais su aliejumi valytis, o rytais su avižomis wub.gif Tu jas pikai arbata, palauki kol pravės ir tiesiog mozoji veidą, taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 21 rugsėjo 2010 - 09:37