Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

QUOTE(bubuke @ 2010 04 14, 06:43)
Sveriam 10 kg., ugis-78 cm.

Koks aukštas bigsmile.gif Mano mažiukas pagal jūsų - 71 cm.

Aš mišinuką duodu tik vakare, pabaigsim paskutinę pakuotę ir daugiau nepirksiu. Vakarais prieš miegą duosiu välling'ą, kaip ir ryte dabar geria.

Kas duodat varškę... ar specialias vaikiškas varškytes, ar paprastos varškės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 14, 10:20)

Vakarais prieš miegą duosiu välling'ą, kaip ir ryte dabar geria.

kas tai yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suomė @ 2010 04 14, 09:57)
kas tai yra?  g.gif

http://www.semper.lt...&t=product_list

Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 14, 11:18)

Jūs jį duodat ryte ir vakare?
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2010 04 14, 10:21)
Jūs jį duodat ryte ir vakare?

Nuo šešto mėn duodavau prieš miegą tą su mėnuliuku http://www.semper.lt...&t=product_list, o dieną gerdavo tą kitą (nuorodoje viršuje). Kartais paprastą mišinėlį duodavau, bet dabar, pasitarus su jo gydytoja, mišinėlio atsisakysim visai, duosiu tik šį nuo aštunto mėn skirtą ryte ir vakare. Pastebėjau ir pasiklausiau, kad pas mus čia (ne LT gyvenu) aplamai jį labai vertina ir stengias apsieit be mišinių... gydytoja sako, kad geriau šis nei mišinėliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 14, 12:31)
Nuo šešto mėn duodavau prieš miegą tą su mėnuliuku http://www.semper.lt...&t=product_list, o dieną gerdavo tą kitą (nuorodoje viršuje). Kartais paprastą mišinėlį duodavau, bet dabar, pasitarus su jo gydytoja, mišinėlio atsisakysim visai, duosiu tik šį nuo aštunto mėn skirtą ryte ir vakare.  Pastebėjau ir pasiklausiau, kad pas mus čia (ne LT gyvenu) aplamai jį labai vertina ir stengias apsieit be mišinių... gydytoja sako, kad geriau šis nei mišinėliai  g.gif

o kokia jų kaina čia, Lietuvoje, jei tokių yra g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2010 04 14, 12:08)
o kokia jų kaina čia, Lietuvoje, jei tokių yra g.gif ?

Aš Lietuvoje nepirkusi. O pas mus išeina truputį brangiau nei mišinėlis. Bet iš tos pakuotės išeina penki litrai, tai per savaitę neišgeria juk ax.gif
Jei lietuviškame tinklapyje reklamuojami, tai ir parduotuvėse turėtų būti unsure.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos...
Mano mergytei uz keliu dienu bus 8 menesiai. Ugis 76 cm, svoris apie 10 kg. Niekaip negaliu ipirsti jai kosiu... doh.gif schmoll.gif Nevalgo nei tu vaikiskiu (milteliniu), nei dribsniu, nei kruopu JOKIU... schmoll.gif Bandziau saldinti vaisiais ir vaisenemis tyrelemis, nieko! doh.gif
Siuo metu musu menu yra toks:
6.00 Misinukas
9.00 Misinukas
12.00 Darzoviene su mesa (kol kas valgem tik jautienos ir versienos)
15.00 Misinukas
16.30 Vaisine tyrele arba banano puse
18.00 Misinukas
21.00 Misinukas

Patarkite kuo galeciau paivairinti vaiko valgiarasti... Kuo galeciau pakeisti kelis maitinimus misinuku?
Gal man ir 18.00 valanda duoti jai darzovienes, jei kosiu nenori?
Kol kas darzoviene smulkinu blenderiu, bet gal jau reiketu tik sakute? Nuo kada duodat darzovienes su gabaliukais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dajanka: 14 balandžio 2010 - 17:28
QUOTE(dajanka @ 2010 04 14, 17:27)
Gal man ir 18.00 valanda duoti jai darzovienes, jei kosiu nenori?

Kol kas darzoviene smulkinu blenderiu, bet gal jau reiketu tik sakute? Nuo kada duodat darzovienes su gabaliukais?

Duočiau daržovienę 4u.gif Visgi labai dažnai mišinuką valgo... o jei banano kokio su nedaug avižinių dribsnių duotum? Gal pasidarytų skanu po truputį ragaujant ax.gif

Aš blenderiu smulkinu, bet palieku stambesnius gabalėlius. Jis kramto dantenomis labai gražiai. Pirktinėse košėse juk taip pat jau nuo aštunto mėn gabalėlių yra, nesmulkintų virtų žirnių ir pan....
Atsakyti
Mano dukrytei 8 menesiai, sveria 8650 g ir yra 69cm ugio.
Meniu:
6 val. - MP
10 val. - kose su vaisiais, MP
13.30 val. - darzoviene su mesa, MP
17.30 val. - darzoviene, MP
21 val. - kose su vaisiais, MP.

Tarpuose duodu atsigerti arbatos ir pagrauzti sausainiuku ar kokio vaisiaus smile.gif
Kai valgo kose arba darzovienes, tai MP isgeria labai mazai apie 20 ml.

Viska malu blenderiu ir nelabai pavyksta gabalelius palikt doh.gif o jau turetu pradet kramtyti g.gif

O koses ismokome valgyti visai neseniai, is pradziu irgi visai ju nevalge schmoll.gif Is ryto pradejau duoti virta obuoli, tai labai skaniai valge, po to palaipsniui pridedavau ryziu ar aviziniu dribsniu ir dabar labai graziai valgo thumbup.gif
Atsakyti
Niekas man dėl varškės neatsako... Pakartosiu klausimą ax.gif Duodat paprastą varškę? Maišot ją su kuo nors? Ar perkat spec. vaikiškas varškytes?
Aš dar nedavus net paragaut niekad.
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 15, 16:16)
Niekas man dėl varškės neatsako...  Pakartosiu klausimą  ax.gif  Duodat paprastą varškę? Maišot ją su kuo nors? Ar perkat spec. vaikiškas varškytes?
Aš dar nedavus net paragaut niekad.

Mum dar nera 8 menesiu, bet pradejau po biskiuka duoti varskyte. Pas pazystamus perku namini pienuka, ir darau varske. Idedu tyreles kokios, ar bananiuko, ir su blenderiu sumalu. 4u.gif
Atsakyti