Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

dukrytė valgo tris košes (antrąją grūdinę įvedžiau prieš 2 sav). Mergytė truputį linkusi į alergijas, tad mūsų meniu kiekvieną dieną toks pat: 1) ryžiai - mėsa - kopūstas ar brokolis; 2) pieniška avižinių dribsių (HIPP' o), 3) ryžiai su obuolių ar slyvų tyrelėmis. Dukrytė nenori gerti nei sulčių nei arbatų, tik MP (koius 8 kartus per parą)
Atsakyti
Man labai idomu kaip kepti obuoli orkaiteje? g.gif
Manoji irgi negeria nei sulčių, nei arbatėlių.Bet retkarciais atsigeria vandenuko.
O valgome daržovienes su mėsa, ir iš pakelių pieniškas košes.Pati kai išverdu ryžius, grikius ar soju kruopas pradeda atpilinėti doh.gif Tai nežinau ar nemoku jų išvirti ar kas?Bet daržovienę tai kerta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2005 12 30, 13:07)
Man labai idomu kaip kepti obuoli orkaiteje? g.gif
Manoji irgi negeria nei sulčių, nei arbatėlių.Bet retkarciais atsigeria vandenuko.
O valgome daržovienes su mėsa, ir iš pakelių pieniškas košes.Pati kai išverdu ryžius, grikius ar soju kruopas pradeda atpilinėti doh.gif Tai nežinau ar nemoku jų išvirti ar kas?Bet daržovienę tai kerta lotuliukas.gif

aš suvynioju obuolį į foliją, kepu apie pusvalandį. kietesnius obuolius reiktų ilgiau pakepti. o tu tas kruopas po to pertrini? Aš išvirtus ryžius dar su blenderiu sutrinu, tai gaunasi košė tokios konsistencijos kaip ir pirktinės iš pakelių. thumbup.gif
Atsakyti
Mes valgome beveik viska. Truputi buvo pabere nuo varskes, bet dabar jau gerai.

Del valgymo su maziuliu problemu neturiu. Valgo viska ka pagaminu, todel kudikiams spec.maistelio neperku. Dabar jau duodu beveik viska ka valgome patys. Zinoma pradejom ir patys sveikiau gyventi, niekur nenaudoju prieskoniu, tik druskytes ir pipiriuko. Visai nedaug. Jus pagalvosit, kad si mama visai isprotejo, bet pries kelias dienas mano maziulis labai skaniai kirto kugeli. Daviau tik paragauti, o paskui kaip jam patiko pabandyk neduoti, verkia baisu. Na tai as minkstima su pienuku sumaisiau ir viskas. Nieko nepasidare. Saunuolis mano zuikis.
Atsakyti
QUOTE(Nolana I @ 2005 12 30, 15:21)
aš suvynioju obuolį į foliją, kepu apie pusvalandį. kietesnius obuolius reiktų ilgiau pakepti. o tu tas kruopas po to pertrini? Aš išvirtus ryžius dar su blenderiu sutrinu, tai gaunasi košė tokios konsistencijos kaip ir pirktinės iš pakelių.  thumbup.gif

Anksčiau tryniau irgi su blenderiu, tai ir atpildavo doh.gif O va jau trečia diena išverdu ir duodu, tai valgo pasigardžiuodama biggrin.gif O tų iš pakelių jau neįsiūlau schmoll.gif Ji nori jau pakramtyti nors turi tik 2 dantis biggrin.gif Kitų vis nesulaukiam mirksiukas.gif
Vakar jau tirušienos išsiviriau ir užsišaldžiau, tai ryt jau ruošiu.
o šiandien kepsiu obuoliuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolana I @ 2005 12 30, 15:21)
aš suvynioju obuolį į foliją, kepu apie pusvalandį. kietesnius obuolius reiktų ilgiau pakepti.

Iškepiau bigsmile.gif Kaip skaniai mažoji valgė thumbup.gif Tik dar klausimukų:Ar reikia išimti sėklytes iš obuolio?ir gal dėti dar koio cukriuko ar šeip ką?
Aš išėmiau iš vino obuolio sėklikęs, tai ten beveik neliko ką valgyti doh.gif o kur buvo sėklytės, tai vis reikėjo žiūrėti, kad tų tokių kietų vidinių žievelių nebūtų g.gif Ir manu, kad pusvalkepti folijoje per daug, nes iš dviejų obuoliukų vos pavalgė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia kai paskaičiau kaip jūsų vaikučiai valgo, tai taip šaunu thumbup.gif , o štai manoji gurmanė atsisako bet kokios kruopų košės, valgo tik mėsą paskaninta daržovėm (pabrėžiu ne daržoves su mėsa doh.gif ) ir geria mišinuką. Kelis kasnelius banano ar obuolio, kokios nors vaisių tyrelės iš hipp, daugiau nieko doh.gif doh.gif .
Karts verkt noris, kad vaikas tiek tevalgo "pusę grūdo per dieną" verysad.gif

Sėkmės ir toliau jums, mamytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura 22 @ 2006 01 04, 23:34)
Čia kai paskaičiau kaip jūsų vaikučiai valgo, tai taip šaunu  thumbup.gif , o štai manoji gurmanė atsisako bet kokios kruopų košės, valgo tik mėsą paskaninta daržovėm (pabrėžiu ne daržoves su mėsa  doh.gif ) ir geria mišinuką. Kelis kasnelius banano ar obuolio, kokios nors vaisių tyrelės iš hipp, daugiau nieko  doh.gif  doh.gif .
Karts verkt noris, kad vaikas tiek tevalgo "pusę grūdo per dieną"  verysad.gif

Sėkmės ir toliau jums, mamytės  thumbup.gif

Neliūdėk bigsmile.gif Juk mergytė tavo labai graži ir turi didielius gražius, žandukus thumbup.gif thumbup.gif (aš pagal nuotraukytę lotuliukas.gif )Svarbu, kad būtų sveika.
Čia visokių patarimų būna thumbup.gif išbandyk naujų receptukų ,gal ką įsiūlysi ir mažajai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi blogai valgom. Nakti tai kas 2 valandas misini valgo, o diena tai kosiu vos ikisu. Labai nori musu maisto, o savo kosiu ne burnon, jeigu ikisu tai tik pora sauksteliu. Duodu desrele, nesveika, bet nors truputi pavalgo su bulviu kose ir rugpieniu.
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 03, 10:35)
Mes valgome beveik viska. Truputi buvo pabere nuo varskes, bet dabar jau gerai.

Del valgymo su maziuliu problemu neturiu. Valgo viska ka pagaminu, todel kudikiams spec.maistelio neperku. Dabar jau duodu beveik viska ka valgome patys. Zinoma pradejom ir patys sveikiau gyventi, niekur nenaudoju prieskoniu, tik druskytes ir pipiriuko. Visai nedaug. Jus pagalvosit, kad si mama visai isprotejo, bet pries kelias dienas mano maziulis labai skaniai kirto kugeli. Daviau tik paragauti, o paskui kaip jam patiko pabandyk neduoti, verkia baisu. Na tai as minkstima su pienuku sumaisiau ir viskas. Nieko nepasidare. Saunuolis mano zuikis.

aš tai neduodu, ką valgom patys schmoll.gif
t.y. dukriukas valgo kruopienes, daržovienes (su mėsa ir be) biggrin.gif . visai neseniai pradėjau duoti truputėlį varškytės. dar duoniukai, bananas užkandai.
bet daugiau.. tegu dar palaukia. ax.gif

beja, labai labai džiaugiuosi, kad vaikas valgo. ir tikrai neblogai (tfu tfu tfu).
linkiu visoms mamytėms vaikučių su tokiu apetitu thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikutes,
nagi ir as papasakosiu ka valgo mano mergycka:
ryte-bebi kosyte, smile.gif per pietus-darzoviu kose su mesa, smile.gif pavakariais-tai banana,tai jogurta,tai sausainius sumaisau su pienuku,ar varskytes, essen.gif vakarienei- ryziu ar avi. dribsniu koses na ir pries miega misinuko isgeria 230.,nors jo nelabai ir nori. schmoll.gif
kartais ir duodu hipp koseliu,duonos,saldaini,mandarina.
Apetitas tai nevisada toks pat-viena diena gali valgyti viska,kita beveik nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas žinote,kodėl iki metų vaikams nerekomenduojamas mėsos ar žuvies sultinys? Mes kai pradėjom mėsą nuo 6mėn. valgyt, tai visuomet įpildavau sutinio (kur mėsa virė), kad košė skystesnė būtų.
Atsakyti