dukrytė valgo tris košes (antrąją grūdinę įvedžiau prieš 2 sav). Mergytė truputį linkusi į alergijas, tad mūsų meniu kiekvieną dieną toks pat: 1) ryžiai - mėsa - kopūstas ar brokolis; 2) pieniška avižinių dribsių (HIPP' o), 3) ryžiai su obuolių ar slyvų tyrelėmis. Dukrytė nenori gerti nei sulčių nei arbatų, tik MP (koius 8 kartus per parą)
Man labai idomu kaip kepti obuoli orkaiteje?
Manoji irgi negeria nei sulčių, nei arbatėlių.Bet retkarciais atsigeria vandenuko.
O valgome daržovienes su mėsa, ir iš pakelių pieniškas košes.Pati kai išverdu ryžius, grikius ar soju kruopas pradeda atpilinėti
Tai nežinau ar nemoku jų išvirti ar kas?Bet daržovienę tai kerta

Manoji irgi negeria nei sulčių, nei arbatėlių.Bet retkarciais atsigeria vandenuko.
O valgome daržovienes su mėsa, ir iš pakelių pieniškas košes.Pati kai išverdu ryžius, grikius ar soju kruopas pradeda atpilinėti

QUOTE(pakalnutė @ 2005 12 30, 13:07)
Man labai idomu kaip kepti obuoli orkaiteje?
Tai nežinau ar nemoku jų išvirti ar kas?Bet daržovienę tai kerta 

aš suvynioju obuolį į foliją, kepu apie pusvalandį. kietesnius obuolius reiktų ilgiau pakepti. o tu tas kruopas po to pertrini? Aš išvirtus ryžius dar su blenderiu sutrinu, tai gaunasi košė tokios konsistencijos kaip ir pirktinės iš pakelių.

Mes valgome beveik viska. Truputi buvo pabere nuo varskes, bet dabar jau gerai.
Del valgymo su maziuliu problemu neturiu. Valgo viska ka pagaminu, todel kudikiams spec.maistelio neperku. Dabar jau duodu beveik viska ka valgome patys. Zinoma pradejom ir patys sveikiau gyventi, niekur nenaudoju prieskoniu, tik druskytes ir pipiriuko. Visai nedaug. Jus pagalvosit, kad si mama visai isprotejo, bet pries kelias dienas mano maziulis labai skaniai kirto kugeli. Daviau tik paragauti, o paskui kaip jam patiko pabandyk neduoti, verkia baisu. Na tai as minkstima su pienuku sumaisiau ir viskas. Nieko nepasidare. Saunuolis mano zuikis.
Del valgymo su maziuliu problemu neturiu. Valgo viska ka pagaminu, todel kudikiams spec.maistelio neperku. Dabar jau duodu beveik viska ka valgome patys. Zinoma pradejom ir patys sveikiau gyventi, niekur nenaudoju prieskoniu, tik druskytes ir pipiriuko. Visai nedaug. Jus pagalvosit, kad si mama visai isprotejo, bet pries kelias dienas mano maziulis labai skaniai kirto kugeli. Daviau tik paragauti, o paskui kaip jam patiko pabandyk neduoti, verkia baisu. Na tai as minkstima su pienuku sumaisiau ir viskas. Nieko nepasidare. Saunuolis mano zuikis.
QUOTE(Nolana I @ 2005 12 30, 15:21)
aš suvynioju obuolį į foliją, kepu apie pusvalandį. kietesnius obuolius reiktų ilgiau pakepti. o tu tas kruopas po to pertrini? Aš išvirtus ryžius dar su blenderiu sutrinu, tai gaunasi košė tokios konsistencijos kaip ir pirktinės iš pakelių. 

Anksčiau tryniau irgi su blenderiu, tai ir atpildavo

Vakar jau tirušienos išsiviriau ir užsišaldžiau, tai ryt jau ruošiu.
o šiandien kepsiu obuoliuką

QUOTE(Nolana I @ 2005 12 30, 15:21)
aš suvynioju obuolį į foliją, kepu apie pusvalandį. kietesnius obuolius reiktų ilgiau pakepti.
Iškepiau

Aš išėmiau iš vino obuolio sėklikęs, tai ten beveik neliko ką valgyti

Čia kai paskaičiau kaip jūsų vaikučiai valgo, tai taip šaunu
, o štai manoji gurmanė atsisako bet kokios kruopų košės, valgo tik mėsą paskaninta daržovėm (pabrėžiu ne daržoves su mėsa
) ir geria mišinuką. Kelis kasnelius banano ar obuolio, kokios nors vaisių tyrelės iš hipp, daugiau nieko
.
Karts verkt noris, kad vaikas tiek tevalgo "pusę grūdo per dieną"
Sėkmės ir toliau jums, mamytės

QUOTE(Jura 22 @ 2006 01 04, 23:34)
Čia kai paskaičiau kaip jūsų vaikučiai valgo, tai taip šaunu
, o štai manoji gurmanė atsisako bet kokios kruopų košės, valgo tik mėsą paskaninta daržovėm (pabrėžiu ne daržoves su mėsa
) ir geria mišinuką. Kelis kasnelius banano ar obuolio, kokios nors vaisių tyrelės iš hipp, daugiau nieko
.

Neliūdėk

Čia visokių patarimų būna

Mes irgi blogai valgom. Nakti tai kas 2 valandas misini valgo, o diena tai kosiu vos ikisu. Labai nori musu maisto, o savo kosiu ne burnon, jeigu ikisu tai tik pora sauksteliu. Duodu desrele, nesveika, bet nors truputi pavalgo su bulviu kose ir rugpieniu.
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 03, 10:35)
Mes valgome beveik viska. Truputi buvo pabere nuo varskes, bet dabar jau gerai.
aš tai neduodu, ką valgom patys

t.y. dukriukas valgo kruopienes, daržovienes (su mėsa ir be)

bet daugiau.. tegu dar palaukia.

beja, labai labai džiaugiuosi, kad vaikas valgo. ir tikrai neblogai (tfu tfu tfu).
linkiu visoms mamytėms vaikučių su tokiu apetitu

Sveikutes,
nagi ir as papasakosiu ka valgo mano mergycka:
ryte-bebi kosyte,
per pietus-darzoviu kose su mesa,
pavakariais-tai banana,tai jogurta,tai sausainius sumaisau su pienuku,ar varskytes,
vakarienei- ryziu ar avi. dribsniu koses na ir pries miega misinuko isgeria 230.,nors jo nelabai ir nori.
kartais ir duodu hipp koseliu,duonos,saldaini,mandarina.
Apetitas tai nevisada toks pat-viena diena gali valgyti viska,kita beveik nieko
nagi ir as papasakosiu ka valgo mano mergycka:
ryte-bebi kosyte,

kartais ir duodu hipp koseliu,duonos,saldaini,mandarina.
Apetitas tai nevisada toks pat-viena diena gali valgyti viska,kita beveik nieko