Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neištikima ir pasimetus...

QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 22, 11:07)
O kur izvelgei menkinima?
As ~4 metus su juom buvau ir maniau, kad cia mano gyvenimo vyras biggrin.gif nuoskaudos nera, bet dabar manau, kad issiskyrusiems zmonems lysti prie nepatyrusiu merginu/vaikinu yra mazu maziausia nesazininga ir savanaudiska. Issiskyre, tai zinoma ne mire, taciau pilna tokio pacio likimo zmoniu, tad jie tegul ir poruojasi.
Kai as busiu issiskyrusi, tiksliai zinau, kad prie jaunuciu berniuku nelysiu. O patyrusiam susivilioti nepatyrusi partneri labai lengva blush2.gif

biggrin.gif jauni į jus ir nežiūrės biggrin.gif
kadgi būtų taip lengva-nustatai, kas su kuo poruojasi ir pirmyn...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 22, 10:12)
biggrin.gif jauni į jus ir nežiūrės  biggrin.gif
kadgi būtų taip lengva-nustatai, kas su kuo poruojasi ir pirmyn...

Tereikia tik panoreti, atsiras ne vienas jauniklis, kuris ziures biggrin.gif
Pasirinkimas didelis poruotis ir tarp vienodo likimo zmoniu mirksiukas.gif kaip norit taip sakykit, bet tikrai yra daug vyru, kurie po skirybu ziuri tik i jaunas paneles ir visas issiskyrusias is karto nuraso.
Siai dienai galiu pasakyti labai dziaugiuosi, kad grizau i prota ir issiskyriau su anuo vyru. Viskas buvo kaip buvo, bet issiskyres vyras man bus lygus kai pati busiu issiskyrusi ir su vaikais thumbup.gif
Atsakyti
na, išsiskiria šeima. Vyras, norintis sukurti naują šeimą, tikrai neims tokio pat amžiaus žmonos-ji pastot nebegali.
Žinoma, jei savų dar vaikų nori. bet svarbiausia-vyrus traukia jaunystė, natūralu. jaunas stangrus kūnas, atviros akys. nieko čia baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 22, 12:12)
na, išsiskiria šeima. Vyras, norintis sukurti naują šeimą, tikrai neims tokio pat amžiaus žmonos-ji pastot nebegali.
Žinoma, jei savų dar vaikų nori. bet svarbiausia-vyrus traukia jaunystė, natūralu. jaunas stangrus kūnas, atviros akys. nieko čia baisaus.

Moterys pilnai gimdo iki ~40 m, kitos ir 45 m sugeba pastoti thumbup.gif taip, kad norint sukurti seima nebutina pulti vel prie jaunuciu.
Ai bet koks gi skirtumas, jei tik pavyksta, lai eina prie jaunuciu, man negaila thumbup.gif vistiek didzioji dalis mergaiciu anksciau ar veliau atsitokeja ir pabega nuo ju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 22 lapkričio 2010 - 14:18
QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 22, 14:17)
Moterys pilnai gimdo iki ~40 m, kitos ir 45 m sugeba pastoti thumbup.gif taip, kad norint sukurti seima nebutina pulti vel prie jaunuciu.
Ai bet koks gi skirtumas, jei tik pavyksta, lai eina prie jaunuciu, man negaila thumbup.gif  vistiek didzioji dalis mergaiciu anksciau ar veliau atsitokeja ir pabega nuo ju thumbup.gif

mergyt, jaunute tu musu, tavo mastymas yra laaabai ribotas bigsmile.gif tavo galvelej yra tik variantai: jaunas "be bagazo" su jauna "be bagazo", nejaunas "su bagazu" TIK su nejauna "su bagazu"? tokie rysiai kaip issiskyres su vaiku nesuderinamas su jaunesne be vaiko, jam netinka ir vyresne uz ji kad ir be vaiko, butinai turi but tik "tokia kaip jis"? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 22, 10:07)
O kur izvelgei menkinima?
As ~4 metus su juom buvau ir maniau, kad cia mano gyvenimo vyras biggrin.gif nuoskaudos nera, bet dabar manau, kad issiskyrusiems zmonems lysti prie nepatyrusiu merginu/vaikinu yra mazu maziausia nesazininga ir savanaudiska. Issiskyre, tai zinoma ne mire, taciau pilna tokio pacio likimo zmoniu, tad jie tegul ir poruojasi.
Kai as busiu issiskyrusi, tiksliai zinau, kad prie jaunuciu berniuku nelysiu. O patyrusiam susivilioti nepatyrusi partneri labai lengva blush2.gif

doh.gif mega_shok.gif
Atsakyti

Kai as busiu issiskyrusi, tiksliai zinau, kad prie jaunuciu berniuku nelysiu.

niekada nesakyk niekada wink.gif ot jei paimsite ir įsimylėsite kokį žavų jaunikaitį, kuris jums irgi nebus abejingas, tada ir sužinosite, kaip pasielgsite.
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 11 22, 19:26)
mergyt, jaunute tu musu, tavo mastymas yra laaabai ribotas  bigsmile.gif tavo galvelej  yra tik variantai: jaunas "be bagazo" su jauna "be bagazo", nejaunas "su bagazu" TIK su nejauna "su bagazu"? tokie rysiai kaip issiskyres su vaiku nesuderinamas su jaunesne be vaiko, jam netinka ir vyresne uz ji kad ir be vaiko, butinai turi but tik "tokia kaip jis"? biggrin.gif  biggrin.gif

Jei tavo mastymas neribotas, tai ismok isreiksti nuomone neizeidinedama, nes kai as tave izeisiu, tau tikrai maza nepasirodys biggrin.gif ir is viso labai protinga esi, tai ismok pries puldama perskaityti visa pokalbi, o ne nusitverk komentara is konteksto ir lok blush2.gif
Turejau as ta issiskyrusi su vaikais budama visiskai jauna be vaiku, be seimos. Ne tikimo esme cia. Kai atsirado galimybe palyginti vyra su vaikais ir be vaiku, pasidariau sau isvada, kad be vaiku maziau problemu. Tai kam rinktis vyra su vaikais kai pati ju neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 23 lapkričio 2010 - 10:13
QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 23, 10:10)
Jei tavo mastymas neribotas, tai ismok isreiksti nuomone neizeidinedama, nes kai as tave izeisiu, tau tikrai maza nepasirodys biggrin.gif ir is viso labai protinga esi, tai ismok pries puldama perskaityti visa pokalbi, o ne nusitverk komentara is konteksto ir lok blush2.gif
Turejau as ta issiskyrusi su vaikais budama visiskai jauna be vaiku, be seimos. Ne tikimo esme cia. Kai atsirado galimybe palyginti vyra su vaikais ir be vaiku, pasidariau sau isvada, kad be vaiku maziau problemu. Tai kam rinktis vyra su vaikais kai pati ju neturi?

skaiciau, skaiciau as visa pokalbi bigsmile.gif bendraudama su tuo su vaikais kur nebuvai laiminga?? tau tuo metu buvo blogai? ne? tai kad sutikai kita vyra, galbut artimesni tau nereiskia, kad tie su "bagazu" yra prastesni. menkini juos taip galvodama ir snekedama. ir tikrai ne dauguma mergaiciu pabega nuo tokiu, pabega tik tos kurioms nelemta but kartu, kurios susiranda geresni sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 11 23, 11:22)
skaiciau, skaiciau as visa pokalbi  bigsmile.gif bendraudama su tuo su vaikais kur nebuvai laiminga?? tau tuo metu buvo blogai? ne? tai kad sutikai kita vyra, galbut artimesni tau nereiskia, kad tie su "bagazu" yra prastesni. menkini juos taip galvodama ir snekedama. ir tikrai ne dauguma mergaiciu pabega nuo tokiu, pabega tik tos kurioms nelemta but kartu, kurios susiranda geresni sau  ax.gif

Jau rasiau, kad mane nervindavo visokie buvusios zmonos uzsimanymai paplepeti del vaiku...nebuvau patenkinta ir tuomet kai vaikai savaitgali praleisdo kartu su mumis, nebuvau patenkinta kai atostogu pasiimdavom kartu...Ir daugiau tu niuansu buvo kai buvusios seimos bedos paliesdavo ir mane.
Nemenkinu as issiskyrusiu zmoniu, bet is savos patirties dedu pliusa, kol pati neturi seimos ir vaiku, nevedusiems ir be vaiku vyrams ax.gif
Atsakyti
Issiskyre, tai zinoma ne mire, taciau pilna tokio pacio likimo zmoniu, tad jie tegul ir poruojasi.

Jūs tikrai taip viska žinot??? g.gif

QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 23, 11:10)

Jūs auklėjate kitus, bet kultūra tikrai nepasižymite.... sunglasses2.gif

Atsakyti
QUOTE(tyluma7 @ 2010 11 23, 13:35)
Jūs tikrai taip viska žinot??? g.gif
Jūs auklėjate kitus, bet kultūra tikrai nepasižymite.... sunglasses2.gif

drinks_cheers.gif kvaila kazko reikalauti is kitu,kai pati nemoka kulturingai bendrauti.
Atsakyti