Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neištikima ir pasimetus...

QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 24, 11:58)
jei myli vyrą-pamilsi ir jo vaikus....

myliu savo vyra, bet jo vaiko rolleyes.gif nu nezinau, nepasakyciau, kad myliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 11 01, 14:51)
Mazule rinktumeis, tikrai...jei tau butu kokie 35m ir jau pelenai is siknos byretu, o vyro salia neturetum, nes taip per savo gyvenimeli ir nesugebejai issirinkti sau TINKAMO mirksiukas.gif
tuomet, kad ir tris vaikus turintis vyras zvilgteltu tu is laimes apsisisiotum mirksiukas.gif

ziauriai cia as, bet biesina tokios snekos, idomiausiai, kad taip mastancius zmones gyvenimas pamoko ir deja labai skaudziai, stai liktum viena su vaiku, o aplinkui vyrai ziuretu ir galvotu, gal ir nieko, bet su vaiku, NETINKAMA smile.gif

su jumis pilnai sutinku apart minties, kad 35 m. jau byra pelenai is siknos ax.gif
pasikeliau, paziurejau... nu man nebyra nors tu ka doh.gif
Atsakyti
jei nesugebi isigilint i teksta, tai gal visai nesigilink! nieks niekam jokio svetimo vaiko ne nezada prikisinet! sekmes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paga @ 2010 11 12, 00:29)
jei nesugebi isigilint i teksta, tai gal visai nesigilink! nieks niekam jokio svetimo vaiko ne nezada prikisinet! sekmes tongue.gif

Fuuu....net palengvejo.. biggrin.gif .Tai vaikeli auginsi viena ? Kas parems finansiskai? meiluzis prisides, ar tik "pasponsoriaus" donoryste ? smile.gif . Vaikas zinos, kas jo tevas ? Labai daug klaustuku, nes jusiskis tekstas tikrai nera toks issamus kaip isivaizduojate 4u.gif . Tokiu atveju ir atsiranda ivairiausiu netiksliu interpretaciju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 11 01, 14:51)
Mazule rinktumeis, tikrai...jei tau butu kokie 35m ir jau pelenai is siknos byretu, o vyro salia neturetum, nes taip per savo gyvenimeli ir nesugebejai issirinkti sau TINKAMO mirksiukas.gif
tuomet, kad ir tris vaikus turintis vyras zvilgteltu tu is laimes apsisisiotum mirksiukas.gif

35m jau visas gyvenimas ohmy.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uzuojauta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 11 11, 14:18)

su jumis pilnai sutinku apart minties, kad 35 m. jau byra pelenai is siknos  ax.gif
pasikeliau, paziurejau... nu man nebyra nors tu ka  doh.gif

Ot taiklus pastebejimas drinks_cheers.gif tokių metų gyvenimas tik pagreiti igauna, o cia jau mat apie pelenus iskart, oi neeee nesutinku schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 24, 11:58)
jei myli vyrą-pamilsi ir jo vaikus....

Briedas doh.gif
Atsakyti
Esu perejus ir as tokia mokykla 4u.gif buvau 19 m, sutikau vyra, kuris uz mane buvo vyresnis ir turejo 2 vaikus. Pripudrino smegenis ir apsuko man jaunai mergaitei galvele doh.gif apie 4 metus tasiausi su juom, isivaizdavau, kad cia mano gyvenimo meile biggrin.gif ir se tau viena diena i mano gyvenima pasibelde kitas vaikinas, be didelio praeities bagazo thumbup.gif dziaugiuosi, kad priemiau teisinga sprendima bigsmile.gif neliko jokiu bedu ir pavydo kodel ji pasikviete pasikalbeti buvusi zmona, jokio erzalio del vaiku, ir galu gale jokiu alimentu mokejimo thumbup.gif na ir kas liecia pacius vaikucius, deja bet pamilti man ju nepavyko, kancia budavo kai draugas parsitemdavo vaikucius savaitgali, o dar labiau uzknisdavo kai atostogu ar siaip kur vykstant neretai temdavosi vaikucius verysad.gif pats protingiausias mano gyvenimo sprendimas, kad pasirinkau vaikina be patirties bagazo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 20, 16:37)
Esu perejus ir as tokia mokykla 4u.gif buvau 19 m, sutikau vyra, kuris uz mane buvo vyresnis ir turejo 2 vaikus. Pripudrino smegenis ir apsuko man jaunai mergaitei galvele doh.gif  apie 4 metus tasiausi su juom, isivaizdavau, kad cia mano gyvenimo meile biggrin.gif ir se tau viena diena i mano gyvenima pasibelde kitas vaikinas, be didelio praeities bagazo thumbup.gif dziaugiuosi, kad priemiau teisinga sprendima bigsmile.gif neliko jokiu bedu ir pavydo kodel ji pasikviete pasikalbeti buvusi zmona, jokio erzalio del vaiku, ir galu gale jokiu alimentu mokejimo thumbup.gif na ir kas liecia pacius vaikucius, deja bet pamilti man ju nepavyko, kancia budavo kai draugas parsitemdavo vaikucius savaitgali, o dar labiau uzknisdavo kai atostogu ar siaip kur vykstant neretai temdavosi vaikucius verysad.gif  pats protingiausias mano gyvenimo sprendimas, kad pasirinkau vaikina be patirties bagazo thumbup.gif

Ziurek,kad pati kada gyvenime neliktum viena su tuo "patirties bagazu" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 21, 17:53)
Ziurek,kad pati kada gyvenime neliktum viena su tuo "patirties bagazu" mirksiukas.gif

Cia prie ko sitas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 21, 17:32)
Cia prie ko sitas?  doh.gif

nesupranti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 21, 18:32)
Cia prie ko sitas?  doh.gif

Pasuk galva ir suprasi mirksiukas.gif .Nereikia menkinti vyru,kuris turi vaiku,yra issiskyres,nes pati gali buti kazkada jo vietoje,issiskyrusi,su vaikais,o tada atsirastu kitas vyras,su tokiu mastymu kaip tavo dabar,malonu tau butu bigsmile.gif ?Sakytu "oi nereikia man tos,su patirties bagazu" doh.gif .Dabar jau aiskiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia82: 21 lapkričio 2010 - 17:59
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 21, 18:57)
Pasuk galva ir suprasi mirksiukas.gif .Nereikia menkinti vyru,kuris turi vaiku,yra issiskyres,nes pati gali buti kazkada jo vietoje,issiskyrusi,su vaikais,o tada atsirastu kitas vyras,su tokiu mastymu kaip tavo dabar,malonu tau butu bigsmile.gif ?Sakytu "oi nereikia man tos,su patirties bagazu" doh.gif .Dabar jau aiskiau?

O kur izvelgei menkinima?
As ~4 metus su juom buvau ir maniau, kad cia mano gyvenimo vyras biggrin.gif nuoskaudos nera, bet dabar manau, kad issiskyrusiems zmonems lysti prie nepatyrusiu merginu/vaikinu yra mazu maziausia nesazininga ir savanaudiska. Issiskyre, tai zinoma ne mire, taciau pilna tokio pacio likimo zmoniu, tad jie tegul ir poruojasi.
Kai as busiu issiskyrusi, tiksliai zinau, kad prie jaunuciu berniuku nelysiu. O patyrusiam susivilioti nepatyrusi partneri labai lengva blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 22 lapkričio 2010 - 09:09