Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neištikima ir pasimetus...

pritariu matrigna,jau kai pavaro tai pavaro moteriskes!pradeda diskutuoti nei is sio nei is to ir savo nuomones reiksti ir taip bemaz kiekvienoje temoje atsiranda tokiu.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 09 23, 17:36)
as asmeniskai niekada nesirinkciau vyro,kuris jau turi vaiku. man tai tiesiog nepriimtina. negaliu ir nenoriu dalintis. vaikai turi buti tik musu bendri.

Mazule rinktumeis, tikrai...jei tau butu kokie 35m ir jau pelenai is siknos byretu, o vyro salia neturetum, nes taip per savo gyvenimeli ir nesugebejai issirinkti sau TINKAMO mirksiukas.gif
tuomet, kad ir tris vaikus turintis vyras zvilgteltu tu is laimes apsisisiotum mirksiukas.gif

ziauriai cia as, bet biesina tokios snekos, idomiausiai, kad taip mastancius zmones gyvenimas pamoko ir deja labai skaudziai, stai liktum viena su vaiku, o aplinkui vyrai ziuretu ir galvotu, gal ir nieko, bet su vaiku, NETINKAMA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 11 01, 14:51)
Mazule rinktumeis, tikrai...jei tau butu kokie 35m ir jau pelenai is siknos byretu,

nu nieko sau.. 35 ir pelenai jau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 01, 20:25)
nu nieko sau.. 35 ir pelenai jau..  lotuliukas.gif
g.gif  g.gif

Jeigu 35 pelenai jau byra, tai kas sulaukus kokiu 60.

Atsakyti
as ne i tema, bet man ir nesvarbu..svarbu tik jusu nuomone smile.gif istorija pakankamai aiski. turiu meiluzi jau daugiau nei 5 metus. tai buvo meteliu 2 pries susipazystant su dabartiniu vyru , santuokos metu ir jauciu, kad dar ilgam i prieki.. laikui begant vis labiau suprantu, kad man meiluzis darosi svarbiau uz viska.visa laika ji idealizavau.negaliu nieko blogo apie ji pasakyt, tik gero. jis butu nuostabus spermos donoras mano vaikam.. gal ir ziaurokai sakau, bet su juo siet ateities, kad ir kaip spangciiau nenoriu.nenoriu jam ruost valgyt is skabt jo kojiniu. jis nerealus savo tvirtu charakteriu, ypatingu vyriskumu ir dar velnias grazus labai biggrin.gif atejo laikas, kai nusprendziau, kad noriu vaiko ir nebezinau ka daryt.. vyro vaikas.. gerai- ideali seima. meiluzio vaikas- sielos atgaiva visam gyvenimui.. taip, meiluzis zino apie tai ir visai sutinka, bet neapsirikit, mergaites, jis su manim vaiko neaugins..
Atsakyti
QUOTE(paga @ 2010 11 05, 00:18)
as ne i tema, bet man ir nesvarbu..svarbu tik jusu nuomone smile.gif istorija pakankamai aiski. turiu meiluzi jau daugiau nei 5 metus. tai buvo  meteliu 2 pries susipazystant su dabartiniu vyru , santuokos metu ir jauciu, kad dar ilgam i prieki.. laikui begant vis labiau suprantu, kad man meiluzis darosi svarbiau uz viska.visa laika ji idealizavau.negaliu nieko blogo apie ji pasakyt, tik gero. jis butu nuostabus spermos donoras mano vaikam.. gal ir ziaurokai sakau, bet su juo siet ateities, kad ir kaip spangciiau nenoriu.nenoriu jam ruost valgyt is skabt jo kojiniu. jis nerealus savo tvirtu charakteriu, ypatingu vyriskumu ir dar velnias grazus labai  biggrin.gif  atejo laikas, kai nusprendziau, kad noriu vaiko ir nebezinau ka daryt..  vyro vaikas.. gerai- ideali seima. meiluzio vaikas- sielos atgaiva visam gyvenimui.. taip, meiluzis zino apie tai ir visai sutinka, bet neapsirikit, mergaites, jis su manim vaiko neaugins..

O meilužis greičiausiai ir gi vedęs..., kad žinot, kad su jumis vaiko neaugins.
Papildyta:
as ne i tema, bet man ir nesvarbu..svarbu tik jusu nuomone smile.gif istorija pakankamai aiski. turiu meiluzi jau daugiau nei 5 metus. tai buvo  meteliu 2 pries susipazystant su dabartiniu vyru , santuokos metu ir jauciu, kad dar ilgam i prieki.. laikui begant vis labiau suprantu, kad man meiluzis darosi svarbiau uz viska.visa laika ji idealizavau.negaliu nieko blogo apie ji pasakyt, tik gero. jis butu nuostabus spermos donoras mano vaikam.. gal ir ziaurokai sakau, bet su juo siet ateities, kad ir kaip spangciiau nenoriu.nenoriu jam ruost valgyt is skabt jo kojiniu. jis nerealus savo tvirtu charakteriu, ypatingu vyriskumu ir dar velnias grazus labai  biggrin.gif  atejo laikas, kai nusprendziau, kad noriu vaiko ir nebezinau ka daryt..  vyro vaikas.. gerai- ideali seima. meiluzio vaikas- sielos atgaiva visam gyvenimui.. taip, meiluzis zino apie tai ir visai sutinka, bet neapsirikit, mergaites, jis su manim vaiko neaugins..

O kodėl jūs dar gyvenat su vyru, jei jau 5 metus turit meilužį? 5 metai tai tikrai daug, tai ne keli mėnesiai. Įdomu, o jūs dar mylit savo vyrą, o gal meilužį mylit? Ar meilužis tik dėl sekso. Bet jeigu jau 5 metai, tai greičiausiai jus sieja ne tik seksas smile.gif
Atsakyti

O savo vyrui pasakysite,kad cia jo vaikas blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kitokia82 @ 2010 11 06, 14:52)
O savo vyrui pasakysite,kad cia jo vaikas blink.gif ?

Ot kas dedasi pasaulyje ania ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smurfiukste @ 2010 09 20, 19:07)
tikrai galvojau busiu pasmerkta del savo elgesio, net nesitikejau tiek siltu palaikanciu zodziu, aciu visom  smile.gif

turbut jus teisios, gyvenimas pats sustatys viska i savo vezes, o kol kas pasimegausiu jo teikiamais malonumais smile.gif

23 tavo dienos tavo naktys .Jei tau gerai lakstyk linksminkis ateis laikas susitupesi .Juo labiau gal tas tavo vaikinas is LT visai nera tavo antroji puse o gyventi kartu kurti ateiti auginti vaikus su juo vien del to kad jis labai geras ir tave labai myli neiseitis .Turi ir tu ji mylet taip kad nenoretum jokio kito kitaip sssss...nieko neiseis ateis diena kai atsibos ir usimanysi skirybu ir t.t
Papildyta:
drinks_cheers.gif
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 18:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne nu cirkai.. palik tu ta bernioka ramybeje,nei tau jo reik nei ka.. megsti demesi ir kai laksto visi aplink tave,kai tik palieka,suveikia medziotojos instinktai-REIKIA  bigsmile.gif ir vel is pradziu..  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif nu o tas vaikelis tai durnelis man jo biski gaila bet durniu ir baznycioj musa .Anksciau ar veliau trenks jinai ji .as toki turejau nu tai gaila is pradziu buvo ir man jo o po to jau net erzint pradejo su savo meile ir rupesciu ir ka gavosi mustynem neapykanta ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 01, 17:25)
nu nieko sau.. 35 ir pelenai jau..  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aha as apie ta pati pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edutukas: 08 lapkričio 2010 - 16:45
Pasakysiu is patirties, is analogiskos praktiskai situacijos... Megaukis laisve, bet pastovumo neprarask, juo lab, kad ne tu iki ausu isikliopinus, o taviskis tave... o nuotykiai tegul jie tau duoda prieskoni gyvenime... aisku, tavo pacios apsisprendimas bus teisingiausias, mes patarti galime visaip, taciau pasirinksi pati kaip tau geriau, patarineti lengva, sunkiau elgtis taip. sekmes tau.
Atsakyti

Kas islaikys meiluzio vaika ? Jusu vyras ? Seneliai glaus svetimo vyro anuka, vaikas nepazins savo tikrojo tevo....Norite buti teisinga ir sazininga - skirkites ir gyvenkit viena, su meiluzio vaiku. Dabartine jusu gyvenimo perspektyva panasi i parazituojancios zmogystos - norite tureti idealia seima, buti aprupinta pati ir aprupinti savo ir meiluzio vaika, primesti ji savo teisetam vyrui kaip sava schmoll.gif Baisu. Jis nenusipelno tureti savo vaiku ? Nenusipelno tureti ji mylincia ir vertinancia moteri ? Ragai vargsui lubas remia, o jus dar svaisciojat kaip ji cia dar isgrezus...Slyksti mastysena, supuvusi morale, niekinga moteris... doh.gif
Atsakyti
Smurfiukste,

Visada ir visokių tu čia komentarų prisiklausysi... Bet tu dar esi tokia jauna... Vyresniame amžiuje protas pasimaišo, o kad tokiame amžiuje jausmai susidrumsčia - manau nieko keisto. Vieną aš tau patarsiu - nepulk įsipareigoti savo draugui Lietuvoje, turi praeiti laiko, kol suvoksi kuriam iš vaikinų tavo jausmai stipresni. Ir tikrai džiaukis kad taip tau atsitiko būtent dabar, o ne kaip būsi subrendusi šeimą ir vaikus turinti moteris. Manau čia tavo sąžinė neturi imti viršaus - tu nėjai prie altoriaus ir neištarei "taip".... O iš gailesčio ar žmogaus gerumo to ir neturi įvykti. Turi būti užtikrinta, kad žmogų tikrai myli ir tau mielesnių aplink nėra. Tik tada laikas kurti šeimą... Ir tai aš tau galiu pasakyti, dar nereiškia kad taip galvosi ir po 10, 20 ar 30 metų. Gyvenimas yra per daug sudėtingas! Ir žmonės taip pat...
Atsakyti