Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neištikima ir pasimetus...

QUOTE(Kaštanka @ 2010 09 24, 12:07)
as savo vaika labai myliu. bet svetimi tiesa pasakius man nelabai rupi. ka jau cia meluot.
uzmetykit mane dabar akmenim hihihi.gif va tokia egoiste. kazkam uztenka ir second hand vyru, aciu,man nereikia.

lotuliukas.gif o tai nori pasakyti ,kad tvo vyras buvo cielkiukas ,kai tu ant jo uzlipai pirma kartas?
Papildyta:
Ne i tema:matau ,esi atsidarius agentura ,noreciau pas tave konsultacijos ,nes bandau atsidaryti idarbinimo agentura ,bet man ta buhalterija nervus tampo ,ar paaiskintum?
Atsakyti
mes susipazinom visai jauni buvom. cielkom nebuvom, bet ir patyrusiai tikrai nebuvom biggrin.gif kamasutra kartu skaitem lotuliukas.gif
Papildyta:
as agenturos dar neatsidarius,bet planuose yra. smile.gif apie ka klausimas
Atsakyti
matau merginos visai nukrypot nuo esamos temos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 09 24, 12:22)
mes susipazinom visai jauni buvom. cielkom nebuvom, bet ir patyrusiai tikrai nebuvom biggrin.gif kamasutra kartu skaitem lotuliukas.gif
Papildyta:
as agenturos dar neatsidarius,bet planuose yra. smile.gif apie ka klausimas

Tai kaip tu cia dabr nugrauzta obuoli pasijamei (tavo zodziais sakant) .Jis gi jau buvo turejes moteru .
Tai jei neturi ,tai dar ir pati nezinai tos sukakotos buhatlterijos subtilybiu ,nes man tos buhalterines knygos siauba varo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tupukas @ 2010 09 24, 12:38)
matau merginos visai nukrypot nuo esamos temos g.gif

Neturek mados svetimems zmonems aiskinti kaip gyventi .
Atsakyti
jei myli vyrą-pamilsi ir jo vaikus....
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 18:57)
Nu ka cia smerkt ,niekas nesmerkia .Tik palikdama ta  savaji -buvusi zenota su vaiku -pasakyk jam :kaip tu palikai del manes savo zmona ,taip as dabar tave palieku .Lazda turi du galus .

Koks vulgarumas. Daugiau jokiu patarliu nemokat, kad vis ta pacia apie galus kishat doh.gif
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 24, 10:24)
Ne ne ,jus ne sterva ,ka jus.Jus labai ...kaip cia pasakius -nemylinti vaiku ,greiciau ,o vyrai tokiu tikrai nemyli  biggrin.gif

O moterys myli tik tuos vyrus kurie myli vaikus? O as galvojau tuos kurie pinigu turi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 24, 11:58)
jei myli vyrą-pamilsi ir jo vaikus....

taip taip ir vaikus ir tevus ir jo ex su jos nauju vyru. As vyra myliu, o ne puse Lietuvos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2010 09 24, 13:36)
Koks vulgarumas. Daugiau jokiu patarliu nemokat, kad vis ta pacia apie galus kishat doh.gif
O moterys myli tik tuos vyrus kurie myli vaikus? O as galvojau tuos kurie pinigu turi lotuliukas.gif

Jums matau su galva negerai .Cia senovine lietuviu patarle ,jei ka .Ji apibudina tai ,kad nedaryk kitam blogo ,nes tau tas pats atsitiks .
Na ,jei jus vyrus mylit del pinigu ,tai as jiems uzjauciu .
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 24, 13:17)
Jums matau su galva negerai .Cia senovine lietuviu patarle ,jei ka .Ji apibudina tai ,kad nedaryk kitam blogo ,nes tau tas pats atsitiks .
Na ,jei jus vyrus mylit del pinigu ,tai as jiems uzjauciu .

Miela ponia, as tik bandau pasakyti, kad atsibodo ta SM pamegta patarle. lengviausia ja pacituoti, o ne pagalvoti, gal chia jums tas kitas galas tos lazdos ir atsisuko. ir nervina kai pastoviai ta lazda ant kiekvieno kampo grasina. po zodziu vulgarumas turejau "paprastumas, tiesmukiskumas, netoleriagiskumas" Ar aisku dabar?
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2010 09 24, 15:32)
Miela ponia, as tik bandau pasakyti, kad atsibodo ta SM pamegta patarle. lengviausia ja pacituoti, o ne pagalvoti, gal chia jums tas kitas galas tos lazdos ir atsisuko. ir nervina kai pastoviai ta lazda ant kiekvieno kampo grasina. po zodziu vulgarumas turejau "paprastumas, tiesmukiskumas, netoleriagiskumas" Ar aisku dabar?

Vulgarumas ir yra vulgarumas, o kokia prasme jus po tuo matote ,tai tik jums paciai matyti ,daugiau niekam lotuliukas.gif O jei jus jau nervina pasikartojantys sakiniai ,tai jau susirupinti savo nervine sisteme turetumet . Cia ne tik sakiniai kartojasi ,cia kartojasi netgi temos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 24 rugsėjo 2010 - 15:45
QUOTE(Natukas @ 2010 09 24, 13:36)
taip taip ir vaikus ir tevus ir jo ex su jos nauju vyru. As vyra myliu, o ne puse Lietuvos  tongue.gif

nei mylit nei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Priklausoma: 24 rugsėjo 2010 - 18:20
nu as dabar pagalvojau,taigi irgi meile nepleskeciau svetimiems vaikams blush2.gif o ir vyras turi buti " tik mano" biggrin.gif ir ne del to kad gaila kazkam,o del to kad man daug demesio ir meiles reik,zmogus turetu persiplest.. nu o kam tie plesimaisi.. geriau viskas man lotuliukas.gif
Atsakyti
ka gi...vienos istorijos pabaiga, kitos galbut pradzia. tik kazkodel tas naujos pradzios jausmas visiskai nedziugina, noriu tik skradziai zeme prasmegt..

o buvo taip, atvazivo draugas is lietuvos ir ta pacia diena viska suzinojo...zliumbiu ir daugiau nieko nesugebu padaryt, per uztinusias akis jau vos raides matau. jauciuosi kaip paskutine kale!!! isdvaviau ir beprotiskai iskaudinau zmogu, kuris mane myli, su kuriuo dar pries kelis savaites siejau savo ateiti.

jis man pasake, kad sugebetu atleist, jei tuoj pat susikrauciau daiktus ir isvaziuociau namo. o ka as? nieko...man tikrai patinka tai ka mokaus, matau toje srityje savo ateiti, nesugebeciau to atsisakyt.

taaaip skauda, viduj viskas plysta...iskaudinau ne tik save ir ji, bet ir daug aplinkiniu zmoniu..kaip noreciau kas kas nors iklatu i galva, "taip tik geriau, nusiramink!!!"

jauciu, kad galiu paluzt..neatsimenu ar kada nors gyvenime taip sumautai jauciausi..noretusi uzmigt ir atsibust kitam pasauly. arba atiduociau bet ka uz laiko masina. tokia sumaistis galvoj...
Atsakyti