Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neištikima ir pasimetus...

QUOTE(Copacabana @ 2010 09 20, 13:49)
Viskas tavo gyvenime vyksta taip, kaip ir turi būti. Tu tikrai dar labai jauna, todėl neskubėk įsipareigoti, nes niekam nieko nesi skolinga - nebent pati sau.

Labai patiko sis pasakymas, pritariu visom keturiom! drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai galvojau busiu pasmerkta del savo elgesio, net nesitikejau tiek siltu palaikanciu zodziu, aciu visom smile.gif

turbut jus teisios, gyvenimas pats sustatys viska i savo vezes, o kol kas pasimegausiu jo teikiamais malonumais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smurfiukste @ 2010 09 19, 23:01)
Nežinau, ar sugebėjau paaiškint savo situaciją, bet gal kas nors supras. net jei ir smerkiat, parašykit! šiuo metu man tikrai reikia patarimų iš patyrusių žmonių!

Nu ka cia smerkt ,niekas nesmerkia .Tik palikdama ta savaji -buvusi zenota su vaiku -pasakyk jam :kaip tu palikai del manes savo zmona ,taip as dabar tave palieku .Lazda turi du galus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 21 rugsėjo 2010 - 17:58
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 18:57)
Nu ka cia smerkt ,niekas nesmerkia .Tik palikdama ta  savaji -buvusi zenota su vaiku -pasakyk jam :kaip tu palikai del manes savo zmona ,taip as dabar tave palieku .Lazda turi du galus .

Ne ne ne, as seimos neiskyriau, kaip susipazinom, jau buvo senokai issikyres, taip kad tip pasakyt negaleciau...
Atsakyti
Puikiai tave suprantu, nes pati buvau tokioje situacijoje...ilgai galvojau...nes maniskis irgi su vaiku buvo, pirsosi...o man atrode, ech velnias, man taip dar norisi laukais lekti, su bernais pakvailioti...o cia viskas bus baigta. Ir paklausiau saves ir nutrukau is meiles kitam, ir sau...ir ne sekundes nesigailejau!!! smile.gif pasiganiau, apsislifavau...pazliumbiau del tos nepavykusios meiles...ir truputi igijusi patirties ir proto...sutikau ta, nuo kurio niekur nenoriu begti biggrin.gif dieve...23...dar tik ganytis ir ganytis, keliauti, tusintis, kvailioti, juk pats geriausias amzius...kur jus merginos i ta seimynini guoli taip skubat...tiek daug idomiu dalyku aplink, o tau skirtas niekur nepabegs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smurfiukste @ 2010 09 19, 20:01)
Supratau, kad aš dar jauna, noriu dar tiek daug visko patirt, noriu keliaut, dar nenoriu apsistot vienoj vietoj...

va ir atsakei pati sau i visus klausimus.

as asmeniskai niekada nesirinkciau vyro,kuris jau turi vaiku. man tai tiesiog nepriimtina. negaliu ir nenoriu dalintis. vaikai turi buti tik musu bendri.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 09 23, 18:36)
as asmeniskai niekada nesirinkciau vyro,kuris jau turi vaiku. man tai tiesiog nepriimtina. negaliu ir nenoriu dalintis. vaikai turi buti tik musu bendri.

doh.gif unsure.gif dalintis? d a l i n t i s?Koks jus baisus zmogus ...
Atsakyti
jo, baisi stierva biggrin.gif bet vyrai tokias myli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 09 23, 23:21)
jo, baisi stierva biggrin.gif bet vyrai tokias myli smile.gif

Ne ne ,jus ne sterva ,ka jus.Jus labai ...kaip cia pasakius -nemylinti vaiku ,greiciau ,o vyrai tokiu tikrai nemyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 09 23, 16:36)
va ir atsakei pati sau i visus klausimus.

o ką darysi jei vyras paliks su vaiku? gyvensi be jokio iki gyvenimo galo? juk su kitu tavo vaikas bendras nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 09 24, 11:41)
o ką darysi jei vyras paliks su vaiku? gyvensi be jokio iki gyvenimo galo? juk su kitu tavo vaikas bendras nebus biggrin.gif

Man tai rodos ,kad ji galetu savo vaika numesti seneliams ir iseiti pas kita vyra net nesusimastydama ,kiek gi tokiu yra -marios ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 24 rugsėjo 2010 - 10:04
as savo vaika labai myliu. bet svetimi tiesa pasakius man nelabai rupi. ka jau cia meluot.
uzmetykit mane dabar akmenim hihihi.gif va tokia egoiste. kazkam uztenka ir second hand vyru, aciu,man nereikia.
Atsakyti