Įkraunama...
Įkraunama...

aistros kvapas...

Na super blush2.gif Skaičiau su malonumu, tik ta bloga pabaiga doh.gif Norisi, kad visos meilės istorijos baigtųsi gerai blush2.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Jau seniau sakiau kad graziai rasai thumbup.gif
Man patinka "netobuli" mastymai smile.gif

O kuri cia issireiske kad "ne mamoms" cia ne vieta tai likau visiskai nesupratusi blink.gif Tada visi vyrai kurie cia lankosi, jaunos merginos (busimos mamos) yra nelaukiami? Wow doh.gif
Neteisk ir nebusi teisiamas... 4u.gif
Atsakyti
Net kvėpuot pamiršau skaitydama, labai emocionalu, kvepia stipriais jausmais.... Gražu 4u.gif
Atsakyti
grazu... 4u.gif
Atsakyti
labai gražu wub.gif
tik tiek neatsakytų klausimų rolleyes.gif bet į juos aš pati galiu susikurti atsakymus,kokius tik noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi keista istorija,matyt nesupratau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 23 liepos 2007 - 21:05
As gal but per didele idealiste ax.gif pabaiga man nepatiko, kodel zmones kankina vieni kitus arba save???? Tai dar blogiau......
Tikiuosi, kad siuo metu esi laiminga ir dabar mintys rutuliotusi linksmesne gaidele smile.gif
Gal ikiriai skambes, bet parasyk dar kla nors.... Nesinori baigti skaityti....
Atsakyti
Rašai puikiai, skaičiau neatsitraukdama....daug neatsakytų klausimų, bet kaip kažkas pasakė, kad atsakymus galima susigalvoti pačiai...Ne viską supratau, bet, kad turi talentą rašyti, tai supratau iš karto smile.gif
Neeilinė istoriją, o tai ir yra žavu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif labai atvira ,ir nuosirdi istorija
Atsakyti
Ak aistra, до чего ты девченку довела. smile.gif
Atsakyti
super, kaip aistringai thumbup.gif
Atsakyti
O man patiko...labai patiko...skaityčiau ir skaityčiau thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti