Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(May'a @ 2010 09 25, 19:35)
Jau radau!  ax.gif Pasirodo tik uzsispyrimo reikia mirksiukas.gif

apie kokia kepuryte kalbate ?
gal ir mane sudomins blush2.gif
Atsakyti
Prasom mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...8242&st=348

Aciu Sazhai! 4u.gif
Atsakyti
Rodomes ir mes su savo sukurptu komplektuku ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
labai simpatiškas ananasiukas. aš ryt nufotkinsiu liemenę, baigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 09 25, 10:09)
sveikos, ir aš noriu parodyti suknutę  biggrin.gif

thumbup.gif

aš mezgu liemene
user posted image

Mezgiau viską iki rankovių be siūlų, dabar kai priėjau rankoves noriu megzti pagal aprašymą (nes nėra dar patirties iš akies megzti).

pvz nugaros išpjovimai (reglanui) aprašyti taip:
mažinam:
5х1 п в каждом 2-ом ряду, *в каждом 4-ом ряду 1x1п и в каждом 2-ом ряду 1x1п*
viską nuo * iki * kartoti 10 kartų.

kaip suprasti šią vietą?
pradžioj 5 kartus po vieną akį sumažinu kas antroj eilėj, o poto? kas ketvirta eilė tuo pačiu bus ir kas antra? ar cia suprasti taip, kad kas ketvirtoj eilės sumazinti po 2 akis.?

bet tada kyla klausimas kitas.
priekio dalyse yra beveik toks pats užrašas (ten tik kartojimu skaičius skiriasi), bet ten brėžiny matosi, kad mažinama ir kaklui kažkiek. t.y. jei nugaroj abiejuose šonuose mažėja vienodai, tai prieky vienam šone pačiam viršuj sumažėjimas kaklui, o kitam šone jau iš daug giliau prasideda mažinimas pažasčiai-rankovei (kuris kaip ir gražiai gaunasi mažinant po 1 akį kas antroj eilėj).
Atsakyti
rasa32, spaceRenata ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Na ir as pasirodysiu su savo mezgineliais smile.gif O kai uzbaigsiu megstuka megsta reglanu nuo virsaus - irgi parodysiu wink.gif nebedaug jau liko smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2010 09 26, 11:55)
Na ir as pasirodysiu su savo mezgineliais smile.gif O kai uzbaigsiu megstuka megsta reglanu nuo virsaus - irgi parodysiu wink.gif nebedaug jau liko smile.gif

man labai gražios spalvytės bigsmile.gif
Atsakyti
merginos gal zinote ar osinka.ru yra vaikisku rubeliu, labiausiai domina liemenes, noreciau pasiieskoti pavyzduku. ? nes man su ta kalba doh.gif gal kas nuoroda
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 26, 15:02)
merginos gal zinote ar osinka.ru yra vaikisku rubeliu, labiausiai domina liemenes, noreciau pasiieskoti pavyzduku. ? nes man su ta kalba doh.gif  gal kas nuoroda

As rusiskai visiskai nesuprantu. Todel osinkos nuoroda isimetu i google ir spaudziu, kad isverstu ta puslapi. Nors ne lb tiksliai isvercia, bet nors tada suprantu apie ka kalba eina. ax.gif

Tarkim originalus puslapis cia

Tas pats puslapis tik isverstas cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 26 rugsėjo 2010 - 13:19
QUOTE(Nefer @ 2010 09 26, 14:13)
As rusiskai visiskai nesuprantu. Todel osinkos nuoroda isimetu i google ir spaudziu, kad isverstu ta puslapi. Nors ne lb tiksliai isvercia, bet nors tada suprantu apie ka kalba eina. ax.gif

Tarkim originalus puslapis cia

Tas pats puslapis tik isverstas cia

ačiū...sito dar pati net nemokejau
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2010 09 26, 12:55)

Gražu ir miela thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti