Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(kristinkag @ 2010 09 25, 12:54)
jau tam rusiskam puslapi pasidariau nuotrauka o kaip ja ikelti i sita puslapi? rusu prastai suprantu  blush2.gif

nukopijuok eilute su adresu po Картинка в тексте arba po Превью - увеличение по клику tada ikelk ja i savo zinute cia forume.
Atsakyti
user posted image

Aciu labai, pagaliau pavyko. Fotkinau ryte kol maziukas linksmas buvo nes labai siunta kai rengiu ir sedet nemegsta, tai net lovos nepaklojau. Megzta is vernito pusvilnes siulu kurie liko nuo tetuko megstinio ir liemenes.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 09 24, 12:33)
Prie visu nauju grozybiu ir as dedu savo nauja megztukeli is Vernito pusvilnes smile.gif

user posted image

user posted image

Labai gražus megstukas wub.gif
Gal schemutę galėtum įmest?
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 09 24, 22:41)

Mazge1979, aciuks.gif , aš ir šitą mezgiau su valu virbalais, nors ir ne apvaliai. Užtrauktuką siuvau pati, pirma prisidaigsčiau rankom, o paskui prisiuvau mašina. O dėl to reglano abi su ORLLLY po paranke į reglano temą eikit, paieškosiu vaizdinės medžiagos gal rasiu  g.gif

aišku, dėkui, būtinai mokinsiuos nuo viršaus, nes paskui nervina siūlės mane, neina man gražiai susiūt arba man tik taip atrodo, nes kiti nelabai tą pastebi, aks nemezga

QUOTE(kristinkag @ 2010 09 25, 10:26)
sveikos merginos, pasigirsiu ir as pirma karta, mezgiau savo zirneliui megztuka is vernito pusvilnes ji kiek astroka as pigesne pirkau, turiu numezgus ir vyrui liemene ir megztini tai nesitampo gal siek tiek bet nezymiai

dėkui, baigiu numegzt, liko apykaklė ir kapsinukas. tada skalbsiu

gal kuri turit 4-5 metų mergaitei gražių ilgesnių megztukų su užsegimu priekyje?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 25, 15:54)
aišku, dėkui, būtinai mokinsiuos nuo viršaus, nes paskui nervina siūlės mane, neina man gražiai susiūt arba man tik taip atrodo, nes kiti nelabai tą pastebi, aks nemezga
dėkui, baigiu numegzt, liko apykaklė ir kapsinukas. tada skalbsiu
gal kuri turit 4-5 metų mergaitei gražių ilgesnių megztukų su užsegimu priekyje?

Na kad neturiu, as kai mezgu tai niekad nemezgu pagal iskarpas, jei vaikui mezgu tai pagal koki kita megztini arba ismatuoju, idesiu kai nufotkinsiu ir savo megstinius, kelis turiu
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 09 25, 12:09)
sveikos, ir aš noriu parodyti suknutę  biggrin.gif

fainuoliska suknele thumbup.gif nebaisi bus ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 09 25, 13:10)
Labai gražus megstukas  wub.gif

Aciu smile.gif

Toki megztuka mezge osinkoje on-line,yra schemos mirksiukas.gif As neuzsisaugojau.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 09 24, 09:22)
Prie visų Jūsų grožių rodau ir aš  blush2.gif  liemenė metukų vyrukui, megzta iš pusvilnės, reglanu nuo viršaus be jokių siūlių, su užtrauktuku  ax.gif

Ir man labai gražu bigsmile.gif drinks_cheers.gif Gal turit schemutę? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 25 rugsėjo 2010 - 17:15
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 09 25, 14:10)

as nuorodos taip pat neturiu, bet pas save kompe tokia info issisaugojus:
user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Mamytės, gal žinote kokią nuorodėlę, kur galima būtų pasižiūrėti megztų vaikiškų suknelyčių pavyzdžių ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mezgejeles!
Maciau jusu temuteje(tik nezinau kurioje) blush2.gif viena mergina buvo idejusi aprasyma naujagimio kepurytei megzti, lyg buvo vertimas is kitos kalbos. Uzsimaniau pabandyti, bet niekaip nerandu dabar. verysad.gif Gal galit padeti.... rolleyes.gif
Atsakyti
Jau radau! ax.gif Pasirodo tik uzsispyrimo reikia mirksiukas.gif
Atsakyti