Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Mylia @ 2010 09 23, 21:25)
Kaip gražu ir švelnu smile.gif O koks čia raštas?

Cia perrisamos akys, mezgama stulpeliais ir sesios akys perrisamos
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 09 24, 09:22)
Prie visų Jūsų grožių rodau ir aš  blush2.gif  liemenė metukų vyrukui, megzta iš pusvilnės, reglanu nuo viršaus be jokių siūlių, su užtrauktuku  ax.gif

user posted image

labai gražu. va iš viršaus neina man dar. mezgiau tik su valu be siūlių nuo pažastų į viršų. bet man tos šoninės siūlės doh.gif raštas toks nedėkingai išsimezgęs. ir dar: užtrauktuką pati įsiuvot? rankom ar mašina? dėkui 4u.gif
QUOTE(ORLLLY @ 2010 09 24, 10:25)
turbut neatidziai nagrinejau tema, nes tu rankoviu nesupratau  blink.gif

vat ir man jos užkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 09 24, 13:33)
Prie visu nauju grozybiu ir as dedu savo nauja megztukeli is Vernito pusvilnes smile.gif

Labai, labai gražu wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
satyrra O JAU KOKIE GROZIAI wub.gif wub.gif wub.gif Koks kruopstumas, dailumas, rastai smile.gif
Atsakyti

Ingapoc, šauni liemenė, tokia tikrai mergaitiška thumbup.gif thumbup.gif

Ataner.s, tikiuosi parodysi čia visoms kas gavosi mirksiukas.gif

ORLLLY,
nieko tu nenervini, tik su visais klausimais turi eit į reglano temą drinks_cheers.gif

Rasa32, mergytė kaip iš katalogo su tavo megztuku thumbup.gif thumbup.gif

Mazge1979, aciuks.gif , aš ir šitą mezgiau su valu virbalais, nors ir ne apvaliai. Užtrauktuką siuvau pati, pirma prisidaigsčiau rankom, o paskui prisiuvau mašina. O dėl to reglano abi su ORLLLY po paranke į reglano temą eikit, paieškosiu vaizdinės medžiagos gal rasiu g.gif

Satyrra, o čia tai gražumai kokie wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 18, 14:16)
gal kuri mezgat vaikiškus rūbelius iš Vernito pusvilnės? ar ji tysta labai? kaip jums patinka patys tokie siūlai? pas mus mieste jų yra nemažai pirkti, spalvukių tik mažoka. ir maždaug kiek akių dedat 36 cm pločio megztukui iš pusvilnės vid storumo siūlų? dėkui

sveikos merginos, pasigirsiu ir as pirma karta, mezgiau savo zirneliui megztuka is vernito pusvilnes ji kiek astroka as pigesne pirkau, turiu numezgus ir vyrui liemene ir megztini tai nesitampo gal siek tiek bet nezymiai
Papildyta:
norejau nuotrauka ideti bet nepavyko nemoku, gal galit patarti kaip ideti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 09 25, 11:26)

norejau nuotrauka ideti bet nepavyko nemoku, gal galit patarti kaip ideti blush2.gif

http://www.radikal.ru/
Atsakyti
sveikos, ir aš noriu parodyti suknutę biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 09 25, 11:09)
sveikos, ir aš noriu parodyti suknutę  biggrin.gif

Graži suknytė ir mergytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 09 25, 11:09)
sveikos, ir aš noriu parodyti suknutę  biggrin.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
jau tam rusiskam puslapi pasidariau nuotrauka o kaip ja ikelti i sita puslapi? rusu prastai suprantu blush2.gif
Atsakyti