Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Kvaki @ 2010 11 15, 17:03)
Gražu  thumbup.gif Labai šiltai atrodo. Ar ir yra šilta?

Mergiukai,o jūs ir šaltą žiemą leidžiat į lauką vaikiukus su viengubo mezgimo kepuriukais ar dedat kažkokias šiltesnes?

Nu su pyne visad storesne gaunas. Bet prie minuso nzn ar mauciau tokia, ieskociau siltesnes.
Atsakyti
Mamytes,gal kuri turit issisaugojusi ta schemute kur kelnytes su sypsenele,dantukai matosi. As turiu tokia maza,kad net neiziuriu smile.gif Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(sauliux @ 2010 11 15, 17:45)
Mamytes,gal kuri turit issisaugojusi ta schemute kur kelnytes su sypsenele,dantukai matosi. As turiu tokia maza,kad net neiziuriu smile.gif Buciau dekinga.

stai cia yra 4u.gif :pabaisiuku kelnytes pati jas kaip tik dabar mezgu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marti: 15 lapkričio 2010 - 18:18
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 15, 16:09)
kai kas mezga dvi atskiras kepurytes, kaikas įsiuva pamušaliuką. Aš mezgu japonišku ( ar angliškas, o gal suomiškas )raštu, ten taip ar taip gaunasi dviguba.

Esu girdėjus apie dvigubą mezgimą, bet niekaip neįsivaizduoju kaip jis mezgamas. Gal prie progos kokią schemą ar raštą turit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 15, 22:12)
Esu girdėjus apie dvigubą mezgimą, bet niekaip neįsivaizduoju kaip jis mezgamas. Gal prie progos kokią schemą ar raštą turit?  rolleyes.gif

cia vienas is keleto variantu:
http://www.magiya.co...wtopic.php?t=91
paskaityk daugiau kepuryciu temoj, ten tikrai buvo rasoma apie dviguba mezgima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaceRenata: 15 lapkričio 2010 - 20:56
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 15, 21:12)
Esu girdėjus apie dvigubą mezgimą, bet niekaip neįsivaizduoju kaip jis mezgamas. Gal prie progos kokią schemą ar raštą turit?  rolleyes.gif

ryt parašysiu tiksliai kaip mezgama wink.gif

oi, jau atsakė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 lapkričio 2010 - 21:13
negaliu atsiziureti kokiu groziu besama..... saunuoles jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o cia mano keletas naujausiu kuriniu. Nzn kaip cia pavyko nes jau ilgai virbalu rankose nelaikiusi unsure.gif unsure.gif unsure.gif Neturiu savo mergaites, tai nors kitas papuosiu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2010 11 16, 00:12)

kokios gražios suknutės bigsmile.gif
Atsakyti
Šaunuolės gražūs visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mano paskutinis darbelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 12, 14:03)
Labai grazus jusu darbeliai, o liemene su katyte  thumbup.gif (gal galite kaciuko schema pasidalinti, noreciau tokios savo mazutei)

Atnesu parodyti pries pora menesiu megzta, bet taip ir neparodyta komplektuka
user posted image

Gal būtų galima gauti tos pagrindinės pynės schemutę (ta kuri išmegzta šalike). Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos mezgejos mirksiukas.gif
niekaip neapsisprendziu del spalvu!!!! padekite issirinkti 4u.gif zadu megzti megztuka dukrai. ax.gif
va idedu kelis varijantus

user posted image

user posted image
ACIU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raflezija: 16 lapkričio 2010 - 14:06
QUOTE(Raflezija @ 2010 11 16, 14:53)
sveikos mezgejos  mirksiukas.gif
niekaip neapsisprendziu del spalvu!!!! padekite issirinkti 4u.gif  zadu megzti megztuka dukrai. ax.gif
va idedu kelis varijantus
ACIU smile.gif

man kažkaip norėtūsi kad būtų ir geltona ir oranžinė kartu aš turbūt mėlyną imčiau lauk kitas palikčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 16 lapkričio 2010 - 13:59