Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Džinė79 @ 2010 11 07, 11:21)
Man-patinka-tyla, kelnytės  thumbup.gif  man kelnių mezgimas kažkodėl atrodo labai sudėtingas doh.gif

visai nesudėtingos, bent jau šios, o svarbiausia be siūlių thumbup.gif
Atsakyti
Rodau ir aš ką tik baigtą liemenytę, po namus bėgioti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 11 07, 12:07)
Nuotraukoj man daug mandresnis rastukas pasirode. Cia gal ir siulai itakojo. O gal, kaip sakoma, visas genialumas slypi paprastume  mirksiukas.gif

man regis, čia kaip tik tas genialus paprastumas blush2.gif nes siūlai tai paprasta Vernito pusvilnė.
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2010 11 07, 17:01)
man regis, čia kaip tik tas genialus paprastumas blush2.gif nes siūlai tai paprasta Vernito pusvilnė.

bet labai labai gražu wub.gif vakar man viena mamytė sakė, kad vernito pusvilnė tįsta, kad reikai dėt mažiau akių ir plonesniais virbalais megzti. aš pradėjau 3 numerio virbalais, mezginuką mezgu pagal išmatavimus uždėdama į plotį 2 cm, tunikutei. kaip manot? ar ji tikrai patįs? atsiprašau už vis pasikartojančius klausimus. nesinori sugadint daikto. dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 11 07, 17:59)
bet labai labai gražu  wub.gif  vakar man viena mamytė sakė, kad vernito pusvilnė tįsta, kad reikai dėt mažiau akių ir plonesniais virbalais megzti. aš pradėjau 3 numerio virbalais, mezginuką mezgu pagal išmatavimus uždėdama į plotį 2 cm, tunikutei. kaip manot? ar ji tikrai patįs? atsiprašau už vis pasikartojančius klausimus. nesinori sugadint daikto. dėkui  4u.gif

Kiek esu mezgus iš Vernito pusvilnės, nieks niekur nei tįso, nei traukės. Skalbiu mašinoj be jokių įpatingų programų.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 07, 18:02)
Kiek esu mezgus iš Vernito pusvilnės, nieks niekur nei tįso, nei traukės. Skalbiu mašinoj be jokių įpatingų programų.

labai dėkui už greitą atsakymą. gal ji labai alisvai mezga?

dar labai labai graži mėlyna liemenė berniukui ax.gif
Atsakyti
sveikos,

mano šalikiukas mažam sūnėnui blush2.gif Manekenė tik paskolinta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

musu tunika-suknele:) planuose buvo su ilgom rankovem ir rasteliu, bet siulu trukumas savo padare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina A-A: 07 lapkričio 2010 - 20:39
user posted image
Atsakyti
*coliukeee* - labai zavu ir modeliukas nuostabus wub.gif

Atsakyti
*ciliukeee*,labai skani spalva bigsmile.gif ir sumanymas labai grazus,tik man dar graziau butu,jei sarafanas platetu nuo krutines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 07 lapkričio 2010 - 22:25
Čili, šalikas 10 balų thumbup.gif

Coliuke, dailus sarafaniukas bigsmile.gif Dar įsivaizduoju ryškiai žalią dekorinį šalikiuką šalia rolleyes.gif
Atsakyti