Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(sherry @ 2010 10 27, 13:56)
suknyte mano lelytei smile.gif  dabar planuose ismokti mocherine numegzti.

thumbup.gif l.l. gražu
Atsakyti

koks grožis, vien modelis ko vertas wub.gif , o kodėl bijot mocheros, lygiai tas pats iš jos megzt, kaip ir iš kitų siūlų mirksiukas.gif
Atsakyti
sherry dailu! bigsmile.gif

o čia kaip supratau viršutinė dalis megzta, o apatinė nerta?
Atsakyti
Aciu 4u.gif
QUOTE(Maja Di @ 2010 10 27, 16:07)
koks grožis, vien modelis ko vertas wub.gif , o kodėl bijot mocheros, lygiai tas pats iš jos megzt, kaip ir iš kitų siūlų mirksiukas.gif

serveteline noriu numegzti, bet dar kol kas nemoku,kai baigsiu sali pradesiu mokytis smile.gif

QUOTE(eling @ 2010 10 27, 18:15)
sherry  dailu!  bigsmile.gif

o čia kaip supratau viršutinė dalis megzta, o apatinė nerta?

jep, butent taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 10 13, 17:28)

merginos mezgiau liemene, su panasiu kakliuku.. uzbaigiau paprastai, ir galvyte netelpa. nu tas uzbaigimas nesitampo doh.gif kaip uzbaigti kad temtusi, nes kai virbaluose tai tempesi gerai, i uzbaigiu neprokur.... ka galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 28, 07:37)
merginos mezgiau liemene, su panasiu kakliuku.. uzbaigiau paprastai, ir galvyte netelpa. nu tas uzbaigimas nesitampo doh.gif  kaip uzbaigti kad temtusi, nes kai virbaluose tai tempesi gerai, i uzbaigiu neprokur.... ka galite patarti?

as uzbaigiu laisviau, siula labiau atpalaidavus, o ne itempus, tada turetu tilpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2010 10 28, 09:45)
as uzbaigiu laisviau, siula labiau atpalaidavus, o ne itempus, tada turetu tilpti  g.gif

reik bandyt smile.gif
Atsakyti
sherry-nuostabi suknyte ir mergyte wub.gif

mano jureiviskas darbelis mazajam berniukui... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
kaip miela wub.gif

Aš taip pat apie ką nors jūreiviško vasarai savo būsimajam berniukui pradėjau svajoti ax.gif
Atsakyti
user posted image

Graži suknytė ir lėlytė wub.gif aš taip pat bandau suknutę megzti, tik kad nelabai sėkmingai, teko išardyti, dabar vėl viską iš naujo pradedu, gal pasiseks numatuoti...
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 28, 08:37)
merginos mezgiau liemene, su panasiu kakliuku.. uzbaigiau paprastai, ir galvyte netelpa. nu tas uzbaigimas nesitampo doh.gif  kaip uzbaigti kad temtusi, nes kai virbaluose tai tempesi gerai, i uzbaigiu neprokur.... ka galite patarti?

reikia mezginį užbaigti trikotažine siūle tada viskas būna čiki piki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaceRenata @ 2010 10 28, 18:29)
reikia mezginį užbaigti trikotažine siūle tada viskas būna čiki piki  thumbup.gif

o kaip mezgama ta siūlė g.gif
Atsakyti