Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Aciu blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Siuliukai pirkti Gariunuose, bet yra ju ir Madoje, 2 aukste mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2010 10 25, 16:20)
Atnešu ir aš savo pirmą "rimtą" blyną - norėjau numegzti liemenę, o gavosi liemenė-tunika-mini suknelė  hihihi.gif  Svarbu šilta - siūlai dvigubi kašmyro vilnos

user posted image

Antras blynas gal pavyks geriau  blush2.gif

Labai grazu!!! 4u.gif
O jau modeliukas... thumbup.gif
Atsakyti
labai jau gražūs naujagimio rūbeliai, kojinytės ir liemenė -tunika mažai mergytei 4u.gif
Atsakyti
eling labai dailu.

O aš jau antrą kartą išardžiau mažės kepuriuką, aš labai minkštai mezgu tai gaunasi ne mažei o man tas kepuriukas, reiks plonesnius virbalus gal pabandyt nusipirkt g.gif
Atsakyti
Irina-labai mieli juostuoti mezginukai 4u.gif
eling-faini zuikiai 4u.gif
megztukus ir kepures tai megztu megzti,o kojinyciu tai nemegstu ...man jos labai ilgai mezgasi... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IrinaL @ 2010 10 25, 13:53)
Sveiki  mirksiukas.gif
Ir dar kai kas mano laukiamai dukrytei  ax.gif

Labai gražu wub.gif . Ir kiti darbeliai labai gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 10 25, 16:20)
Atnešu ir aš savo pirmą "rimtą" blyną - norėjau numegzti liemenę, o gavosi liemenė-tunika-mini suknelė  hihihi.gif  Svarbu šilta - siūlai dvigubi kašmyro vilnos
Antras blynas gal pavyks geriau  blush2.gif

super, bus ir kitai ziemai

user posted image

rodomes ir mes savo namine ale tunika-liemene, kadangi manoji megeja su vandeniu zaisti tai norejau pusilges rankoves daryt,dabar prie jos tik kelnytes po namus mezgu kaip komplektukas kad butu.
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano pirmam blynui blush2.gif , tiek nesitikėjau 4u.gif Bet tai skatina nenuleisti rankų ir kibti vėl į kokį mielą darbuką! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 10 24, 19:28)
ingauk, koks gražussss!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokio amžiaus gražuolei skirta?
Gal galima raščiuką tą kur priekyje labai smarkiai supinta  ax.gif

user posted image va cia tas tinklelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turite uzslepusi savo fonduose liemenes V formos iskirpte aprasyma ir schema? Man reiktu 6 metu vaikui...Ziurejau modeliu temelj, bet nieko neradau...o be aprasymo nesugebu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 10 25, 22:44)
rodomes ir mes savo namine ale tunika-liemene, kadangi manoji megeja su vandeniu zaisti tai norejau pusilges rankoves daryt,dabar prie jos tik kelnytes po namus mezgu kaip komplektukas kad butu.

Koks gražumėlis wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ingauk @ 2010 10 26, 19:18)
va cia tas tinklelis  mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
suknyte mano lelytei smile.gif dabar planuose ismokti mocherine numegzti.
user posted image
Atsakyti
OHO kiek grožybių primezgėt mamytės- tikros šaunuolės thumbup.gif . Net nevardinsiu- visų darbeliai fantastiški.

O aš savuoju mezginiu nusivyliau- siūlai pasirodė besą tįslūs- panešiojo vaikis savaitę ir jau žiūriu skystėt pradėjo doh.gif , kas bus kai reiks plauti...
Atsakyti