Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

spaceRenata labai aciu,svarbiausia pirma karta pradet ir zinot kaip mazdaug neriasi pagal scemutes,gal kazko panasaus i si kostiumeli turit,sudetingo cia nieko ir nera,tik kaip ties pazastukem ar klyniuku zinot kiek platint siaurint ir t.t.
As jau jum nusibosiu turbut blush2.gif
Atsakyti
turiu klausimuką-prašymuką ax.gif
gal kuri galit pasakyt, kokio maždaug ilgio megzti nuo pažastukių žemyn 120 cm ūgio mergaitei megztuką, kad jis būtų maždaug iki šlaunukių vidurio ir tiktų nešioti ant timpučių
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 10 19, 13:54)

Koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 10 19, 14:54)

wow koks čiki piki thumbup.gif
man labai įdomu kaip toks kaklas gyvai apsirengus atrodo. turėtų jaučiu gražiai būt..
Atsakyti
tikrai pazadu parodyti kaip apsivilkus atrodys
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 19, 12:41)
turiu klausimuką-prašymuką  ax.gif
gal kuri galit pasakyt, kokio maždaug ilgio megzti nuo pažastukių žemyn 120 cm ūgio mergaitei megztuką, kad jis būtų maždaug iki šlaunukių vidurio ir tiktų nešioti ant timpučių

pamatavau saviškę wink.gif Gaunasi 40-45 cm smile.gif
Atsakyti
labai gražūs visų darbeliai wub.gif

O aš po daugelio metų nusprendžiau pradėt mažinti savo siūlų atsargas ir sukurpiau štai tokį paprastutį megztinėlį savo mažajam:
user posted image
user posted image

Norėtųsi ir ką nors su reglanu pažaisti, bet kažkaip rankos nekyla siūlus gadinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 10 19, 20:08)
labai gražūs visų darbeliai  wub.gif

O aš po daugelio metų  nusprendžiau pradėt mažinti savo siūlų atsargas ir sukurpiau štai tokį paprastutį megztinėlį savo mažajam:

Norėtųsi ir ką nors su reglanu pažaisti, bet kažkaip rankos nekyla siūlus gadinti  doh.gif

gražiai ir šiltai megztukas atrodo thumbup.gif o reglaną tikrai siūlau pabandyt, nes tai vienas iš paprasčiausių ir man asmeniškai gražiausių variantų rankovėms megzti
Atsakyti
Kad reglanas gražiausias būdas rankovėms tai visiškai sutinku, bet kad lengviausias- nebandžiusi nedrįstu taip sakyti blush2.gif . Bet teks kada prisiruošti mažam megztinukui pritaikyti, o tada gal ir sau pasiryšiu.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 10 19, 17:21)
pamatavau saviškę wink.gif Gaunasi 40-45 cm  smile.gif

oi kaip dėkui, labai pagelbėjot 4u.gif 4u.gif jau 43 cm turiu thumbup.gif nugaros. suvėriau ant valo tai dar primegsiu iki 45 cm, ir jau pradėjau priekį ax.gif dar kartą labai ačiū
QUOTE(rasiux- @ 2010 10 19, 19:08)
labai gražūs visų darbeliai  wub.gif

O aš po daugelio metų  nusprendžiau pradėt mažinti savo siūlų atsargas ir sukurpiau štai tokį paprastutį megztinėlį savo mažajam:
Norėtųsi ir ką nors su reglanu pažaisti, bet kažkaip rankos nekyla siūlus gadinti  doh.gif

labai faians ir šiltas, dar su kapišonais nežaidus, bet reikia ir tokius išmėgint, tik kad laikas spaudžia ax.gif
o reglaniuka sman daug daug lengviau ir smagiau megzt
Atsakyti
Mūsų megztukas, šiltos vasaros prisiminimas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti