J@lanta, graži liemenytė . Aš reglano be siūlių dar neišbandžiau
kristinalm, dėkui . Ten paprasčiausias " perlinukas", o atnarėlės puoštos pumpurėliais
QUOTE(Meškuolė @ 2010 10 14, 11:45)
labai miela o koks čia užsegimas? ar tik imitacija?
Labai išradingi ir gražūs visų darbeliai
Dėkoju už pagyrimus liemenei
Užsegimas megztas kartu su pagrindiniu mezginiu ( neprimezgant atskirai ), jam skirtos 8 akys, megzta stulpeliu 1 a. geroji, 1 a. išvirškčioji, dešinėje pusėje kas 10 - oj eilutėj padarytos nedidelės kilputės sagoms
QUOTE(juodauoga @ 2010 10 17, 11:06)
Dėkoju už pagyrimus liemenei
Užsegimas megztas kartu su pagrindiniu mezginiu ( neprimezgant atskirai ), jam skirtos 8 akys, megzta stulpeliu 1 a. geroji, 1 a. išvirškčioji, dešinėje pusėje kas 10 - oj eilutėj padarytos nedidelės kilputės sagoms
Kad parasete apie uzsegima, norejau paklausti, ar Jums nesiraito uzsegamu megztuku krasteliai? As visaip ta krasteli esu mezgusi: ir stulpeliu, ir perliniu, ir atskirai primezginejusi. Rieciasi ta priekine dalis su uzsegimu ir viskas . Ypac, jei megztukas gerosiomis akimis megztas.
QUOTE(Auksela @ 2010 10 17, 11:21)
Kad parasete apie uzsegima, norejau paklausti, ar Jums nesiraito uzsegamu megztuku krasteliai? As visaip ta krasteli esu mezgusi: ir stulpeliu, ir perliniu, ir atskirai primezginejusi. Rieciasi ta priekine dalis su uzsegimu ir viskas . Ypac, jei megztukas gerosiomis akimis megztas.
O jus pabandykite ta krasteli palyginti lygintuvu truputi, gal pades.. Dar kilo tokia mintis, kad gal jus labai laisvai nulaidote akis, apmegztam krasteliui, gal del to riesiasi i virsu..
Nepamenu ar rodziausi
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 10 17, 15:33)
o cia kolio amziau mergaite? noriu MB dukrai kazka tokio numegzt
QUOTE(Januse @ 2010 10 17, 16:32)
7 metai panelei
*coliukeee* Puiku,net žalia
Almita-Coliuke-abieju labai grazios sukneles,puikios spalvos ir rastai...
Laba diena mamytes,prasysiu pagalbos truputuka,kadangi darbuojuosi vaseliu ,ne virbalais,tai truksta scemuciu ir info,o reikalas toks kad laukiasi mano sesuo ,po daug metu,ir labai noreciau nunerti ir padovanoti,kazkoki galbut kraiteli mazyliui,internete scemuciu pilna bet virbalais,ar galesit kazka pagelbet,galbut atskiru kazkokiu daliu mazyliam turit,butu didelis aciu