Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

J@lanta, graži liemenytė 4u.gif . Aš reglano be siūlių dar neišbandžiau blush2.gif
kristinalm, dėkui 4u.gif . Ten paprasčiausias " perlinukas", o atnarėlės puoštos pumpurėliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 16 spalio 2010 - 19:32
QUOTE(Meškuolė @ 2010 10 14, 11:45)
labai miela  4u.gif  o koks čia užsegimas? ar tik imitacija?

Labai išradingi ir gražūs visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dėkoju už pagyrimus liemenei 4u.gif

Užsegimas megztas kartu su pagrindiniu mezginiu ( neprimezgant atskirai ), jam skirtos 8 akys, megzta stulpeliu 1 a. geroji, 1 a. išvirškčioji, dešinėje pusėje kas 10 - oj eilutėj padarytos nedidelės kilputės sagoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 10 17, 11:06)

Dėkoju už pagyrimus liemenei 4u.gif

Užsegimas megztas kartu su pagrindiniu mezginiu ( neprimezgant atskirai ), jam skirtos 8 akys, megzta stulpeliu 1 a. geroji, 1 a. išvirškčioji, dešinėje pusėje kas 10 - oj eilutėj padarytos nedidelės kilputės sagoms  4u.gif

Kad parasete apie uzsegima, norejau paklausti, ar Jums nesiraito uzsegamu megztuku krasteliai? As visaip ta krasteli esu mezgusi: ir stulpeliu, ir perliniu, ir atskirai primezginejusi. Rieciasi ta priekine dalis su uzsegimu ir viskas doh.gif . Ypac, jei megztukas gerosiomis akimis megztas.
Atsakyti
QUOTE(Auksela @ 2010 10 17, 11:21)
Kad parasete apie uzsegima, norejau paklausti, ar Jums nesiraito uzsegamu megztuku krasteliai? As visaip ta krasteli esu mezgusi: ir stulpeliu, ir perliniu, ir atskirai primezginejusi. Rieciasi ta priekine dalis su uzsegimu ir viskas  doh.gif . Ypac, jei megztukas gerosiomis akimis megztas.

O jus pabandykite ta krasteli palyginti lygintuvu truputi, gal pades.. Dar kilo tokia mintis, kad gal jus labai laisvai nulaidote akis, apmegztam krasteliui, gal del to riesiasi i virsu..
Atsakyti
Nepamenu ar rodziausi ax.gif
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 10 17, 15:33)

wub.gif wub.gif wub.gif
o cia kolio amziau mergaite? noriu MB dukrai kazka tokio numegzt
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 10 17, 16:32)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
o cia kolio amziau mergaite? noriu MB dukrai kazka tokio numegzt

7 metai panelei ax.gif
Atsakyti
*coliukeee* Puiku,net žalia thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Almita-Coliuke-abieju labai grazios sukneles,puikios spalvos ir rastai... smile.gif
Atsakyti
vaiku manau tikrai smagu būti biggrin.gif jiems tiek gražių, ryškių, spalvotų drabužėlių primezgama bigsmile.gif šaunūs jūsų visų darbeliai thumbup.gif

o čia ir mano dar viena šypsenėlė draugės mergaitei:
user posted image
Atsakyti
Laba diena mamytes,prasysiu pagalbos truputuka,kadangi darbuojuosi vaseliu ,ne virbalais,tai truksta scemuciu ir info,o reikalas toks kad laukiasi mano sesuo nestuke.gif ,po daug metu,ir labai noreciau nunerti ir padovanoti,kazkoki galbut kraiteli mazyliui,internete scemuciu pilna bet virbalais,ar galesit kazka pagelbet,galbut atskiru kazkokiu daliu mazyliam turit,butu didelis aciu aciuks.gif
Atsakyti