Mylia, kaip grazu, spalvos kokios grazios ir suderintos
QUOTE(Mylia @ 2010 09 19, 23:56)
Drauges mergytei dovanu megztas megztinukas
Labai ,labai grazu
QUOTE(riute18 @ 2010 09 20, 21:15)
Aciu labai Bandysim kazkuri varianta.
Dabar dar vienas klausimelis
Mezgu grosiomis akimis balta liemen ir noriu ismegzt ruzavos spalvos kvadratelius.Nu numezgiau biski, bet kad kitoj pusej jau tokia raizgalyne Cia kazin kokio kito budo nera? Arba tarkim kad ir tokius rutuliukus galvoju, bet kad vel raizgalyne gausis Nesuprantu kaip padaryt kad kitoj pusej tiek siulu nebutu
Dabar dar vienas klausimelis
Mezgu grosiomis akimis balta liemen ir noriu ismegzt ruzavos spalvos kvadratelius.Nu numezgiau biski, bet kad kitoj pusej jau tokia raizgalyne Cia kazin kokio kito budo nera? Arba tarkim kad ir tokius rutuliukus galvoju, bet kad vel raizgalyne gausis Nesuprantu kaip padaryt kad kitoj pusej tiek siulu nebutu
Tokį su spalvotais rutuliukais megztuką esu mezgus, tai mezgiau iš daug kamuoliukų, išvirkščioje pusėje sukeisdama siūlus, kad nebūtų skylučių.
O tų smulkesnių raštelių tai neturėtų būti raizgalynė, nes tarpeliai nedideli, kaip kad mezgant kojines ar pirštines.
QUOTE(saulxx @ 2010 09 18, 17:40)
nerealiai atrodo
Vis prabegu pro vaikiskus mezginukus, bet dabar negaliu susilaikyti nepagyrus Mylia megztinuko
Seile nutiso
Seile nutiso
sveikos mamytes,
norejau jusu paklausti,gal kuri zinote,kaip reikia numegsti naujagimui kepure,kuri buan ant rpieio (kaktos) su trikampiu nzn ar cia aiskiai parasiau,bet nzn kur rasti nuotraukele parodyti man reiketu schemutes
aciu uz atsakymus
ir pagyrimai visoms uz nuostabius darbus
norejau jusu paklausti,gal kuri zinote,kaip reikia numegsti naujagimui kepure,kuri buan ant rpieio (kaktos) su trikampiu nzn ar cia aiskiai parasiau,bet nzn kur rasti nuotraukele parodyti man reiketu schemutes
aciu uz atsakymus
Mergaites, Padekit!
Mezgu ta graziaja liemene. Dabar reikia pradeti megzti reglano rankoves ir nu niekaip nesuprantu kaip cia ka daryti...
http://lazura.galler...8a&viewsize=big
Mano pirmas darbas mezgime, t ai tenka net paprasciausius dalykus aiskintis
Mezgu ta graziaja liemene. Dabar reikia pradeti megzti reglano rankoves ir nu niekaip nesuprantu kaip cia ka daryti...
http://lazura.galler...8a&viewsize=big
Mano pirmas darbas mezgime, t ai tenka net paprasciausius dalykus aiskintis
QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 22, 19:28)
sveikos mamytes,
aciu uz atsakymus
aciu uz atsakymus
Per vidurį puslapiuko pasižiūrėk, bus paaiškinimas. Jei gerai supratau ieškai tokios:
My Webpage
QUOTE(Agnesyte @ 2010 09 22, 17:40)
labai labai aciu
Dar kartą visoms labai ačiū už pagyrimus Net nesitikejau jų tiek sulaukti
Neidealus,bet po namus pats tas
Nuostabūs jūsų darbeliai
Vaikiška šventinė suknelė su skraiste *Snaigių šokis *, ilgis 70 cm, pusvilnė
Suknelė su skraiste iš nugaros:
Suknelė iš priekio ( iškilimai ant suknelės - tai matomi nugaroje pritvirtintos skraitės bumbulai )
Skraistė atskirai :
Suknelė atskirai :
Suknelės apačioje - 2 nedideli skeltukai, puošti bumbulais ir nerta " grandinėle " :
Vaikiška šventinė suknelė su skraiste *Snaigių šokis *, ilgis 70 cm, pusvilnė
Suknelė su skraiste iš nugaros:
Suknelė iš priekio ( iškilimai ant suknelės - tai matomi nugaroje pritvirtintos skraitės bumbulai )
Skraistė atskirai :
Suknelė atskirai :
Suknelės apačioje - 2 nedideli skeltukai, puošti bumbulais ir nerta " grandinėle " :