Sveiki,
Gal kas galėtų įmest nuorodą kaip megzti tokias kelnytes kaip ant šito mažiuko ?
QUOTE(eglytelyte @ 2010 10 06, 22:01)
Sveiki,
Gal kas galėtų įmest nuorodą kaip megzti tokias kelnytes kaip ant šito mažiuko ?
CIA
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 10 06, 20:25)
o štai ir mano darbelis - vilnonis megztukėlis dukrytei
labai graži mintis
eglyte-labai linksmas kostiumelis:)))
Labas rytas,
Turiu labai didelį prašymą Kas turite metinuką vaikiuką, labai prašau, pamatuokite kokio ilgio turėtų būti megztukas, kad dengtų dupcę ir kokio ilgio rankovė-nuo kakliuko per petį iki riešiuko. Maniškiai jau virš 1,80 m ir visai nebeatsimenu, kaip atrodo lėliukai Noriu numegzti megztuką dovanų, tai mamytės nenoriu klausti. Vaikas-"atitinkantis standartus" savo amžiaus
Būsiu dėkinga
Turiu labai didelį prašymą Kas turite metinuką vaikiuką, labai prašau, pamatuokite kokio ilgio turėtų būti megztukas, kad dengtų dupcę ir kokio ilgio rankovė-nuo kakliuko per petį iki riešiuko. Maniškiai jau virš 1,80 m ir visai nebeatsimenu, kaip atrodo lėliukai Noriu numegzti megztuką dovanų, tai mamytės nenoriu klausti. Vaikas-"atitinkantis standartus" savo amžiaus
Būsiu dėkinga
QUOTE(Viksė @ 2010 10 07, 08:57)
Labas rytas,
Būsiu dėkinga
Būsiu dėkinga
as tai kazka mezgu dovanu tai nueinu y bendraminciu skyreli pavz tu nueik y 2009m kada gimes tas berniukas skyreli pavz lapkrity, ir paprasyk kad mamyte kuri pamatuoru gal atsiras geranorisku ir pamatuos..
Matau ir čia, turinčių panašaus amžiaus Pagalvojau, kad mezgančios geriau supras, ko man reikia
QUOTE(Viksė @ 2010 10 07, 08:57)
Labas rytas,
Būsiu dėkinga
Būsiu dėkinga
mezgu 1 metukų 2 mėnesių vaikiukui apie 80 cm ūgio, tai ilgis gaunasi apie: 38 cm nuo apykaklės iki apačios, apykaklės neskaičiuoju, darau reglaniuką, rankovytės ilgist nuo kakliuko iki apačios gauansi apie 38 cm, bet jos bus per ilgos, užlenkiamos, pačio reglaniuko linija apie 17,5 cm gavosi. šis megztukas tinka ir maniškiui, kuris jau yra 1 metų ir beveik 10 mėnėsių ir jo ūgis apie 83-84 cm dabar. gal kiek padėjau
Didelis ačiū . Turėsiu orientacinius išmatavimus. Geriau numegzti didesnį, negu per mažą.
aciu visom uz komplimentus mano paltukui labai patiko violetine liemene kur modeliukas biski piktas ir siaip visos jus cia auksarankes dabar mezgu kriksto dukrytei suknele,pasirodysiu jei graziai gausis
QUOTE(ericute @ 2010 10 07, 11:54)
aciu visom uz komplimentus mano paltukui labai patiko violetine liemene kur modeliukas biski piktas ir siaip visos jus cia auksarankes dabar mezgu kriksto dukrytei suknele,pasirodysiu jei graziai gausis
Ericute, nu negaliu taves nepagirti Tikriausiai ievute labai dziaugias grazuoliu paltuku.
As ir mezgu dukrytei megztuka, nugara jau numezgiau ir jau savaite kaip darbai sustojo, aptingau reiks pasitaisyt
QUOTE(Čili @ 2010 10 05, 18:31)
sveikos, pasirodau aš su megztukėliu 6-metei panelei
QUOTE(ericute @ 2010 10 05, 21:38)
sveikos,
parodysiu ir as savo mezgini,tik foto nelabai kokybiska cia 1.5 mergaitei skirtas paltukas-megztukas
parodysiu ir as savo mezgini,tik foto nelabai kokybiska cia 1.5 mergaitei skirtas paltukas-megztukas
Kokia graži spalva ir paltukas super
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 10 06, 11:16)
Lapine liemene is siulu likuciu.
Kaip originalu
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 10 06, 21:25)
mayte uogyte , kaip visada labai dailu ir originalu
Gražus