Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Sveiki,
Gal kas galėtų įmest nuorodą kaip megzti tokias kelnytes kaip ant šito mažiuko ? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2010 10 06, 22:01)
Sveiki,
Gal kas galėtų įmest nuorodą kaip megzti tokias kelnytes kaip ant šito mažiuko ? smile.gif
user posted image

CIA
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 10 06, 20:25)
o štai ir mano darbelis - vilnonis megztukėlis dukrytei

labai graži mintis thumbup.gif
Atsakyti
eglyte-labai linksmas kostiumelis:)))
Atsakyti
Labas rytas,

Turiu labai didelį prašymą smile.gif Kas turite metinuką vaikiuką, labai prašau, pamatuokite kokio ilgio turėtų būti megztukas, kad dengtų dupcę ir kokio ilgio rankovė-nuo kakliuko per petį iki riešiuko. Maniškiai jau virš 1,80 m ir visai nebeatsimenu, kaip atrodo lėliukai smile.gif Noriu numegzti megztuką dovanų, tai mamytės nenoriu klausti. Vaikas-"atitinkantis standartus" savo amžiaus smile.gif
Būsiu dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 10 07, 08:57)
Labas rytas,

Turiu labai didelį prašymą smile.gif Kas turite metinuką vaikiuką, labai prašau, pamatuokite kokio ilgio turėtų būti megztukas, kad dengtų dupcę ir kokio ilgio rankovė-nuo kakliuko per petį iki riešiuko. Maniškiai jau virš 1,80  m ir visai nebeatsimenu, kaip atrodo lėliukai smile.gif Noriu numegzti megztuką dovanų, tai mamytės nenoriu klausti. Vaikas-"atitinkantis standartus" savo amžiaus smile.gif
Būsiu dėkinga  smile.gif

as tai kazka mezgu dovanu tai nueinu y bendraminciu skyreli pavz tu nueik y 2009m kada gimes tas berniukas skyreli pavz lapkrity, ir paprasyk kad mamyte kuri pamatuoru gal atsiras geranorisku ir pamatuos..
Atsakyti
Matau ir čia, turinčių panašaus amžiaus smile.gif Pagalvojau, kad mezgančios geriau supras, ko man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 10 07, 08:57)
Labas rytas,

Turiu labai didelį prašymą smile.gif Kas turite metinuką vaikiuką, labai prašau, pamatuokite kokio ilgio turėtų būti megztukas, kad dengtų dupcę ir kokio ilgio rankovė-nuo kakliuko per petį iki riešiuko. Maniškiai jau virš 1,80  m ir visai nebeatsimenu, kaip atrodo lėliukai smile.gif Noriu numegzti megztuką dovanų, tai mamytės nenoriu klausti. Vaikas-"atitinkantis standartus" savo amžiaus smile.gif
Būsiu dėkinga  smile.gif

mezgu 1 metukų 2 mėnesių vaikiukui apie 80 cm ūgio, tai ilgis gaunasi apie: 38 cm nuo apykaklės iki apačios, apykaklės neskaičiuoju, darau reglaniuką, rankovytės ilgist nuo kakliuko iki apačios gauansi apie 38 cm, bet jos bus per ilgos, užlenkiamos, pačio reglaniuko linija apie 17,5 cm gavosi. šis megztukas tinka ir maniškiui, kuris jau yra 1 metų ir beveik 10 mėnėsių ir jo ūgis apie 83-84 cm dabar. gal kiek padėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 07 spalio 2010 - 09:08
Didelis ačiū 4u.gif . Turėsiu orientacinius išmatavimus. Geriau numegzti didesnį, negu per mažą.
Atsakyti
aciu visom uz komplimentus mano paltukui 4u.gif labai patiko violetine liemene kur modeliukas biski piktas biggrin.gif ir siaip visos jus cia auksarankes 4u.gif dabar mezgu kriksto dukrytei suknele,pasirodysiu jei graziai gausis
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 10 07, 11:54)
aciu visom uz komplimentus mano paltukui  4u.gif labai patiko violetine liemene kur modeliukas biski piktas  biggrin.gif  ir siaip visos jus cia auksarankes  4u.gif dabar mezgu kriksto dukrytei suknele,pasirodysiu jei graziai gausis

Ericute, nu negaliu taves nepagirti 4u.gif Tikriausiai ievute labai dziaugias grazuoliu paltuku.

As ir mezgu dukrytei megztuka, nugara jau numezgiau ir jau savaite kaip darbai sustojo, aptingau blush2.gif reiks pasitaisyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgamp: 07 spalio 2010 - 14:07
QUOTE(Čili @ 2010 10 05, 18:31)
sveikos, pasirodau aš su megztukėliu 6-metei panelei smile.gif

thumbup.gif
QUOTE(ericute @ 2010 10 05, 21:38)
sveikos,
parodysiu ir as savo mezgini,tik foto nelabai kokybiska  doh.gif cia 1.5 mergaitei skirtas paltukas-megztukas

Kokia graži spalva ir paltukas super

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 10 06, 11:16)
Lapine liemene is siulu likuciu.

Kaip originalu

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 10 06, 21:25)
mayte uogyte , kaip visada labai dailu ir originalu  thumbup.gif

Gražus
Atsakyti