MYLIA-laaabi laaabai grazu ..mano akim ziurint,suderinta viskas-spalvos.rastas...-zodziu-IDEALU...PAMACIAU-IR ISIMYLEJAU ..NIEKO NEBUS -reiks tyliai nukopint ,nes kol kazko panasaus netures ir mano princese jauciu naktim as ji sapnuosiu..
Mylia-labai originalu
turiu mergaitės klausimuką. niekada reglano nemezgiau be siūlių, šį kartą susigundžiau. bet mano liemenė užsegama, ar mezgant ant valo išeis? kiek suprantu tada megziu ne ratu, bet surinkus visų dalių mezginukus ant valo megziu linijom kaip su paprastais virbalais, tik visas dalis kartu? gal kuri taip mezgusi esat? dėkui
turiu mergaitės klausimuką. niekada reglano nemezgiau be siūlių, šį kartą susigundžiau. bet mano liemenė užsegama, ar mezgant ant valo išeis? kiek suprantu tada megziu ne ratu, bet surinkus visų dalių mezginukus ant valo megziu linijom kaip su paprastais virbalais, tik visas dalis kartu? gal kuri taip mezgusi esat? dėkui
QUOTE(Mylia @ 2010 09 19, 23:56)
Drauges mergytei dovanu megztas megztinukas
labai labai grazus darbelis
QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 20, 08:42)
Mylia-labai originalu
Mano pirmam psl. kur yra bordo liemenė taip ir megzta. Reglanas nuo apačios. Mezgiau su valu, labai paprasta. Pirma nusimezgi kūną iki pažastų, paskui uždėjau akis rankovytėm ir tada jau suiminėjau.
Mylia, labai smagus megztukas. Turiu aš visokių galų siūlų, reiks kažką panašaus kombinuoti
Ačiū už įvertinimą smagu girdėti, kad patinka
Sveikos mezgejeles
As kaip ir kiekviena rudeni kazka bandau megzt, bet ne visada pabaigiu Dabar mano uzgaidose si liemene
Visas liemenes rastas bus paprastas, isimtos o ne reglano rankoves.Tik va nesuprantu kaip daryti kakla.Jei darant paprastai tai surinkciau akis ant virbalu ir primegzciau apykakle, bet as noriu daryti kakliuka uzsegama su sagute.Sagute butu tik viena.
Tai va.........nesuprantu kaip reikia megzti kakla, nes isivaizduoju kad reikia uzleisti ties uzsegimu, kad nebutu tarpo.
Kad nekritikuotumet noriu pasakyti, kad tikrai ieskojau info sia tema, bet radau tik viena ir tai rusiskai (o as ne bumbum rusu kalbos).
Dekoju is anksto jei kas pagelbes
As kaip ir kiekviena rudeni kazka bandau megzt, bet ne visada pabaigiu Dabar mano uzgaidose si liemene
Visas liemenes rastas bus paprastas, isimtos o ne reglano rankoves.Tik va nesuprantu kaip daryti kakla.Jei darant paprastai tai surinkciau akis ant virbalu ir primegzciau apykakle, bet as noriu daryti kakliuka uzsegama su sagute.Sagute butu tik viena.
Tai va.........nesuprantu kaip reikia megzti kakla, nes isivaizduoju kad reikia uzleisti ties uzsegimu, kad nebutu tarpo.
Kad nekritikuotumet noriu pasakyti, kad tikrai ieskojau info sia tema, bet radau tik viena ir tai rusiskai (o as ne bumbum rusu kalbos).
QUOTE(riute18 @ 2010 09 20, 14:10)
Sveikos mezgejeles
aš daryčiau taip uždėčiau tam užleidimui kelias akis ant virbalo ir tada surinkinėčiau akis apie kaklą paskui megzčiau ne ratu o pirmyn- atgal manau turėtų gautis tik aišku reiktų nepamiršti padaryti skylutės sagos užsegimui reikiamoje vietoje
o kitas variantas megzti paprastai ir šone surinkus akis primezgti užlaidą
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 20, 10:31)
Mano pirmam psl. kur yra bordo liemenė taip ir megzta. Reglanas nuo apačios. Mezgiau su valu, labai paprasta. Pirma nusimezgi kūną iki pažastų, paskui uždėjau akis rankovytėm ir tada jau suiminėjau.
Mylia, labai smagus megztukas. Turiu aš visokių galų siūlų, reiks kažką panašaus kombinuoti
na taip ir mąsčiau, dėkui bet ar ne sideda ant valo priekio pusė, rankovytė, nugara, kita rankovytė ir vėl priekio pusė?
QUOTE(Mylia @ 2010 09 19, 22:56)
jau kaip grazu
QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 20, 14:42)
na taip ir mąsčiau, dėkui bet ar ne sideda ant valo priekio pusė, rankovytė, nugara, kita rankovytė ir vėl priekio pusė?
esu bandžius ir visa kūna viena dalim megzti ir reikiamose vietose uždėti akis kad gautūsi rankovytės (tik prieš tai eilėj toje vietoje kelias akis nuėmus kad sekančioj eilėj butų kur tas akis įtalpinti(principas tas pats kaip ir kišenėm paliekant skyles))
QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 20, 14:42)
Tai taip. Numezgi pusę priekio, uždedi rankovės akis, tada nugarą, vėl akys rankovei ir likusi pusė priekio. Aš tai nenuiminėjau pažastyse akių, visai gerai gavosi. Gal suaugusio megztiniui taip ir reiktų
QUOTE(savitre @ 2010 09 20, 14:21)
aš daryčiau taip uždėčiau tam užleidimui kelias akis ant virbalo ir tada surinkinėčiau akis apie kaklą paskui megzčiau ne ratu o pirmyn- atgal manau turėtų gautis tik aišku reiktų nepamiršti padaryti skylutės sagos užsegimui reikiamoje vietoje
Aciu labai Bandysim kazkuri varianta.
Dabar dar vienas klausimelis
Mezgu grosiomis akimis balta liemen ir noriu ismegzt ruzavos spalvos kvadratelius.Nu numezgiau biski, bet kad kitoj pusej jau tokia raizgalyne Cia kazin kokio kito budo nera? Arba tarkim kad ir tokius rutuliukus galvoju, bet kad vel raizgalyne gausis Nesuprantu kaip padaryt kad kitoj pusej tiek siulu nebutu