atkeliaujam ir mes su margiuku pasirodyti
ir megztukelis mazam padykusiam berniukui:bigsmile:
QUOTE(kairekoja @ 2010 10 05, 09:59)
mano mazajam
Labai dailu
Aš tokia pat kepuryte mezgu
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 05, 11:14)
sekmes
Kokiu graziu darbu prisiziurejau
O as pradejau megzt megztuka. Numezgiau abi rankoves, nugara. Pradejau priekio viena dali. ir taip negraziai gavosi numegzt apdailos krasteli, kad dingo visas upas megzt Ardysiu ir bandysiu kazka numegzt be uzsegimo priekyje, nes pirmas blynas laaaaabai prisvilo su tuo uzsegimu
O as pradejau megzt megztuka. Numezgiau abi rankoves, nugara. Pradejau priekio viena dali. ir taip negraziai gavosi numegzt apdailos krasteli, kad dingo visas upas megzt Ardysiu ir bandysiu kazka numegzt be uzsegimo priekyje, nes pirmas blynas laaaaabai prisvilo su tuo uzsegimu
QUOTE(Beiker @ 2010 10 05, 13:47)
Kokiu graziu darbu prisiziurejau
o kas nesigavo? aš apdailos kraštelį primezgu, surinkus akis ant virbalo, neprisiuvu, man gražiau gaunasi. abi priekio puses mezgu kartu, kad vienodos būtų, tik apdailukę mezgant, mezgu atskirai.
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 05, 14:25)
o kas nesigavo? aš apdailos kraštelį primezgu, surinkus akis ant virbalo, neprisiuvu, man gražiau gaunasi. abi priekio puses mezgu kartu, kad vienodos būtų, tik apdailukę mezgant, mezgu atskirai.
vat as irgi susirinkau akis ant virbalu, bet gavosi tokiom skylem, nemoku net paaiskint. reikia nufotkint turbut
QUOTE(Beiker @ 2010 10 05, 14:31)
vat as irgi susirinkau akis ant virbalu, bet gavosi tokiom skylem, nemoku net paaiskint. reikia nufotkint turbut
gal per retai rinkai, o gal blogoj vietoj išmezgei kilputę, na per arti krašto. o gal tavo kraštinė akis labai didelė, laisva ta prasme? gal tikrai dar nemesk šalin, o mėgink dar kartelį. aš renku akis vąšelio pagalba.
QUOTE(Jollyk @ 2010 10 05, 14:52)
nu nerealiai fainai atrodo
QUOTE(Beiker @ 2010 10 05, 14:31)
O man gražiau numezgus atskirai apdailą paskui ją prinarstyti Jei mezginys nelabai storas galima "maišą" daryti, tada iš abiejų pusių prinarstyt, dailiau atrodo.
Labai gražios kepurytės , gal kuri kokią berniukišką turit