Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

atkeliaujam ir mes su margiuku pasirodyti 4u.gif

ir megztukelis mazam padykusiam berniukui:bigsmile:
user posted image
Atsakyti
mano mazajam smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 10 04, 14:09)
Labai gražiai kaklas padarytas

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2010 10 05, 09:59)
mano mazajam smile.gif

Labai dailu
Aš tokia pat kepuryte mezgu
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 05, 11:14)
Labai dailu
Aš tokia pat kepuryte mezgu

sekmes wink.gif
Atsakyti
Kokiu graziu darbu prisiziurejau thumbup.gif
O as pradejau megzt megztuka. Numezgiau abi rankoves, nugara. Pradejau priekio viena dali. ir taip negraziai gavosi numegzt apdailos krasteli, kad dingo visas upas megzt doh.gif Ardysiu ir bandysiu kazka numegzt be uzsegimo priekyje, nes pirmas blynas laaaaabai prisvilo su tuo uzsegimu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 10 05, 13:47)
Kokiu graziu darbu prisiziurejau  thumbup.gif
O as pradejau megzt megztuka. Numezgiau abi rankoves, nugara. Pradejau priekio viena dali. ir taip negraziai gavosi numegzt apdailos krasteli, kad dingo visas upas megzt  doh.gif  Ardysiu ir bandysiu kazka numegzt be uzsegimo priekyje, nes pirmas blynas laaaaabai prisvilo su tuo uzsegimu sad.gif

o kas nesigavo? aš apdailos kraštelį primezgu, surinkus akis ant virbalo, neprisiuvu, man gražiau gaunasi. abi priekio puses mezgu kartu, kad vienodos būtų, tik apdailukę mezgant, mezgu atskirai.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 05, 14:25)
o kas nesigavo? aš apdailos kraštelį primezgu, surinkus akis ant virbalo, neprisiuvu, man gražiau gaunasi. abi priekio puses mezgu kartu, kad vienodos būtų, tik apdailukę mezgant, mezgu atskirai.

vat as irgi susirinkau akis ant virbalu, bet gavosi tokiom skylem, nemoku net paaiskint. reikia nufotkint turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 10 05, 14:31)
vat as irgi susirinkau akis ant virbalu, bet gavosi tokiom skylem, nemoku net paaiskint. reikia nufotkint turbut  g.gif

gal per retai rinkai, o gal blogoj vietoj išmezgei kilputę, na per arti krašto. o gal tavo kraštinė akis labai didelė, laisva ta prasme? gal tikrai dar nemesk šalin, o mėgink dar kartelį. aš renku akis vąšelio pagalba.
Atsakyti
siltos dvi kepurytes...su bumbuliukais ir dar riesines prie ju... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2010 10 05, 14:52)
siltos dvi kepurytes...su bumbuliukais ir dar riesines prie ju... ax.gif
user posted image

nu nerealiai fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 10 05, 14:31)
vat as irgi susirinkau akis ant virbalu, bet gavosi tokiom skylem, nemoku net paaiskint. reikia nufotkint turbut  g.gif

O man gražiau numezgus atskirai apdailą paskui ją prinarstyti mirksiukas.gif Jei mezginys nelabai storas galima "maišą" daryti, tada iš abiejų pusių prinarstyt, dailiau atrodo.
Labai gražios kepurytės wub.gif , gal kuri kokią berniukišką turit g.gif
Atsakyti